2022 ikiz annesi olacaklar

Doğum yapmış anneler odemleriniz nasıl gitti benim bacak ayak göbek hepsi odemliydi Doğumdan öncede çok rahatsız ediyor şuyuda çok içiyorum
Dogum oncesi de onerdigim hareketler vardi, bilekle daire cizdir, gaz fren hareketi, ilaveten oturdugun yerde dizi bukup acmak. Su icmek, diz altina soguk ve ilik şok dus, yurumek...

Canim ben eğildim mi kalkamıyorum resmen emekleyerek tutunarak kalkıyorum perişan oldum normal diyorlar
Valla benimki hiç normal değil bence bakalım fizyoterapist ne diyecek? Eğer bir çaresi varsa boşuna acı çekmeye gerek yok diye düşünüyorum sana da haber veririm pazartesi günü

hayir dogumdan sonra. yavas yavas artti ilk 10 gun iyiydi baya uyuyolardi

Valla benimki hiç normal değil bence bakalım fizyoterapist ne diyecek? Eğer bir çaresi varsa boşuna acı çekmeye gerek yok diye düşünüyorum sana da haber veririm pazartesi günü
anestezi yapılırken ben bacagimin bir tarafına dogru agri hissetmistim. tam o sinir hattı 20 gun falan agridi ama geçti insallah senin de gecer. bir tanidigimin 1 sene devam etti doktorlar ona fıtık olmussun anestezi ile ilgili degil dediler

Çok çok teşekkür ederim,söylediğiniz masajı da uygulayacağım..Başından beri yazdıklarınızı takip ediyorum...anne adaylarına ve yeni annelere verdiğiniz bilgiler muazzam. Sağlıkla büyütün yavrularınızı

Benim ablam psikolojik danışman o okurken ben de vizelere falan çalışmasına yardım ediyordum hep diyordu Freud da herşeyi cinselliğe bağlıyor diye aslında bana da mantıksız gelmedi en minik hareketemiz bile bebişlerin psikolojik durumunda çok etkili tabi ne yönde bilemem uzman değilim
Benim birinde var, simdilik sorun yok biraz bekleyecegiz. Cok asiri aglatmamanizi, bir de cooook kabiz olmamasini tavsiye edebilirim
Yok valla bebişleri hiç ağlatmıyoruz hatta kızımın reflüsü olduğu için o daha sorunlu oğlumun maşallahı var ama fıtık onda maalesef çok küçük doğduğu için sanırım. Kemerlerden aldım bakalım kullanabilcek miyim

Merhaba herkese 🖐 premature annesi olmak ve lohusalik cok zor gercekten rabbim herkese vakitli dogum nasip etsin. Uzun bi hastane surecimiz oldu, buralara girmeyi birakin telefonu elime alamadim. Cok sukur taburcu olduk evdeyiz. Annemlerdeydik ama kimse cocuklara dokunmak istemiyor , herkes korkuyor :) sezeryan yerim zor iyilesiyor , gecen gun ayaga kalkar kalkmaz bi sicaklik hissettim foş diye, megersem kan mis , cok korktum tabi. Doktora gittik ikiz gebelikte rahmin kendini toplamasi zor oluyo dedi , igne yaptirdi, ultrasonda bakti kanama alani gorunuyo zamanla atarsin dedi .ilac verdi. Insallah toparlariz da cocuklara daha guzel bakariz. Xiomi tarti var evde , bebegin agirligini da hesapliyo. Dogru mu bilemiyorum. Ama kilo almamis gibi biseyiz. Sütüm yok gibi. Hastane tarzi cihaz kiraladim, bir ogun anca cikiyo gerisi mama. Premature annelerine bisey sormak istiyorum, size probiyotik damla verdiler mi❣

Biogaia dye buse cocuklara verdiler sut ucin dr bana galaktago verdi çöl sut yapiyor ve humana cay canm öneririm kime desem sütü taşti

Konuşayım doktorla bakalik kuzum benim nasıl ama bak ilk gelen kaka asiri sert sonra gelen yumuşak oluyor o ilki çıkarana kadar agliyor yavrum
Evet kicamli kati jel gibi dimi. Çok zor canm insan ağlamalarına dayanamıyor inş düzelir. Bu arada benm kız düzeldi doktor teyzesini görünce maşallah hergun kendisi yapıyor

Allah analı babalı büyütsün inşallah, kaç haftalık doğum yaptınız? Allah yardım eder elbet vermişse yükü bakma kolaylığı da verir

İnşallah geçer canım, anestezi yapılırken belimden kendimi çok kastım ben baya korktum çünkü belki o yüzden olmuştur

Biogaia dye buse cocuklara verdiler sut ucin dr bana galaktago verdi çöl sut yapiyor ve humana cay canm öneririm kime desem sütü taşti
Biogala damlayi kabizlik icin verdiler, probiyotik ise erken dogmus cocuklarda sindirim sistemini gelistirmek icinmis. Kabiz olanda kullaniyorum ama diger cocuk kabiz olmadigi icin probiyotigi kullanmalimiyim bilmiyorum . 3 tane cocuk doktoru onerdi, ilerde cok faydasini gorursunuz dediler. Kullanan var mi acaba sitede. (Nbl probiyotik) süt icin tavsiyelerini yapicam cnm, tesekkur ederim

Bildiğim kadarıyla Biogaia da probiyotik damla. Biraz araştırmıştım daha uygun bir alternatif olur mu diye ama bunun içeriği güzel ve iyi geliyor çocuklara. O yüzden biz kullanıyoruz düzenli olarak her gün. Çocuk doktoru önerdi sağlık ocağında da söylediler düzenli kullanın gazı yok diyip vermemezlik etmeyin dediler. Zaten 3-4 aylık olana kadar böyle veriliyormuş sindirim sistemi iyice gelişene kadar

Biraz daha beklesinler de yeter ki, yine yatarım modundayım canım.
Kasılmalar hala düzensiz çok şükür ki, bazen bebişlerden birinin kalbi hızlanıyor, onu kontrol ediyorlar, ama şükür bugüne gelebildik
Allah ve yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsin

Çok net okuyamadım ne konuştuğunuzu ama doktor tavsiyesiyle biz de biogaia veriyoruz başından beri. Bir de sonradan ek olarak sab simlex başladık. Faydalı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…