Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Burada tek bakan arkadaşlardan da cesaret alarak ikizlerle bir beslenme ve uyku düzeni oluşturmaya karar verdim. Benimkiler 33 haftalık doğdu, şu an 2 aylıklar yani miadlarını yeni geçtiler. Ben geceleri tek bakıyorum ama eve geldiklerinden beri uyumadım desem yeridir. Çünkü çoğunlukla 30-40 CC içip uyuyorlar 1 saat sonra yine istiyorlar.
Bugün 3 saatte bir besleme ve uyku rutini denemelerine başladım. Tabii beslenme konusunda zorlanıyoruz, ağlıyorlar oyalamaya çalışıyorum 3 saat dolsun diye. Ama o kadar ağlarlarken hata mı ediyorum diye çok düşündüm. Yanımdakiler de vicdansızmışım gibi bakıyor iyice kötü hissediyorum daha 2 öğün oldu bir de
Kucağa alıştırma konusunda da aynı şeyi yaşamıştım. Yardıma gelenlerle neredeyse kavga ettim kucağa almayın yerinde sakinleştirin diye. O zaman da ikide bir ay ağlıyo bi kere bağrına bas bilmem ne diyip durdular nasıl üzülüyorum nasıl anlatamam. Sanki benim içim acımıyor istemiyorum onları kucağıma almak. En son baya sert tepki koyunca bir daha demediler.
Biraz uzun oldu ama sizce bu beslenme ve uyku eğitimi konusunda hata mı ediyorum baya vicdan azabı çekiyorum