- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.561
Aynen ya doktorlar hiç sallamıyor da ben taktım ona içinde bağırsak olduğu için öyle fırtlıyormuş ıyy içim tuhaf olduBenimkilerden de birinin bir tanesinin göbeği baya dışarıda bence göbek fıtığı hatta halam inatla para bağlayalım diyordoktora gösterdim ellemeyin o düzelecek zamanla dedi bizimkide hiç durmadı üstünde
Mama suyunu bir tık fazla koy canım. Mesela 60 ml ise 70-75 ml yapDeğiştirdim canm sma ya geçtik gene ayni
Ayyy öyle mi ya benim de aklıma gelmişti valla öyle olabileceği ama doktor diyince sorun olmaz diye düşündüm bebek kulak pamuğunu zeytinyağına bulayıp yaptık birkaç kereKızlar özellikle erkek bebeklerin poposundan uyarilmamasi gerektiğini söylüyor psikiyatristler. Okuduğum bir iki kitapta özellikle bu konu hakkında durmuşlardı. Bilinç altına işliyormuş ve farklı eğilimlere yol açabiliyormuş ileride. Hatta bazı çocuk doktorları bu yüzden fitile de karşı. Onunda uyardığını savunanlar var. Isterseniz bi araştırın
sma optipro mu? sma comfort veya aptamil comformil kabızlık karsiti onları bi dene istersen. büyük cocugumda birkac ay comformil kullanmıştım iyi gelmistiDeğiştirdim canm sma ya geçtik gene ayni
bende oluyordu maalesef sürekli yattim hamilelik boyuKızlar merhaba 25+3 günlük olduk.biraz kasılma vardı doktoragittim.karnım taş gibi oluyor ayakta kalınca..her şey yolunda dedi.suları iyi. Rahim ağzı kapalı 44mm dedi.ve kasılmaları durdurmak için PROLUTON DİYE Bİ İĞNE YAZDI haftada bir..bizdede kasılma bu haftalarda oldu mu?sertlik beni tedirgin ediyorbu iğne iyi bi iğne mi kullanılor musunuz
Peki hamileliğiniz kaç hafta sürdü.kaçıncı haftada doğum yaptınız. İğne işe yarıyor muydubende oluyordu maalesef sürekli yattim hamilelik boyu
Benm 5.gün gelmişti öncesinde hiç gelmemişti sagdigim haldeHerkese merhaba,doğum yapanlar bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah...hamile olanlarda sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah.
2 gün önce ikizlerimi dünyaya getirdim,ikisi de küvezde. Önce birini vermişlerdi hemen,o ara sütüm gelir gibi oldu çok emmemişti ama aynı günün akşamı küveze kaldırdılar. 2 saate bir pompayla sağıyorum hastanede ama süt gelmiyor...bu şekilde olup sonradan gelen var mı?
Yok cnm mamada veriyorum günlük 2 biberon sıvı yapiyor ama zorlanıyor yinedesadece anne sutu mu aliyor? bi de kakasini yaptığında kati bir kaka mi yoksa normal mi?
Mamaya katıyorum cnm sadece 1 defa normal verdim oda ise yaramadı vermem dahadasade vermek biraz tehlikeli nefesine kaciranlar olmus
Gözünüz aydın olsun Rabbım sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
Kolik olmayan bebek beslenip uyuyomus ilk 3 ay guzel bise olsa gerekevet katılıyorum. bebege göre de degisir kimi bebek koyunca uyuyor onlar ilk iki ay da tek bakılabilir. bana hic rastlamadi ama etrafimda goruyorum :)
Onu yapıyorum içine 1 damla zeytinyağı koyuyorum poposuna zeytinyağı sürüyorum bacak hareketleri yaptırıyorum karnına zeytinyağında masaj yapıyorum canım bende zeytinyağı içiyorum kayisi hoşafı yiyorum mama değiştirdik önce humana aptamil en son sma kullanıyorum gene gecmediMama suyunu bir tık fazla koy canım. Mesela 60 ml ise 70-75 ml yap
Confort canm gene kabiz amansma optipro mu? sma comfort veya aptamil comformil kabızlık karsiti onları bi dene istersen. büyük cocugumda birkac ay comformil kullanmıştım iyi gelmisti
İnşallah sancılar kontrol altına alınır da evine gidersin şimdi hastane ortamı da seni yormuştur1 gün daha doğum yapmadan geçti şükür modundayım canım, perşembeyi de atlattık şükür
Benim bildiğim kadarıyla escinsellik temeli ters ilişkiden zevk almakla ilgili degil, kendi cinsiyetine ilgi duymak. Zaten ilgi duyduğu için cinsellik yasamak istiyorlar. O yuzden bu söylediğiniz bilimsel bir gerçek olmayabilir.Kızlar özellikle erkek bebeklerin poposundan uyarilmamasi gerektiğini söylüyor psikiyatristler. Okuduğum bir iki kitapta özellikle bu konu hakkında durmuşlardı. Bilinç altına işliyormuş ve farklı eğilimlere yol açabiliyormuş ileride. Hatta bazı çocuk doktorları bu yüzden fitile de karşı. Onunda uyardığını savunanlar var. Isterseniz bi araştırın
Bebeklerin 10 güne kadar yapmaması normal dedi masaj yap dedi kulak çöpünü önermiyorum dedi. Daha önceden başka doktora gittiğimde jel vermişti o çok faydalıydı birde onu dene cnm bn arada onuda yapıyorum.Bana da yaz ne dedi Dr benmki fitil koydum bugun en son çok az bise yapti
Teşekkür ederim cevap için,bu bana çok moral oldu. İnşallah benim ve gelmeyen herkesin gelir....Benm 5.gün gelmişti öncesinde hiç gelmemişti sagdigim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?