• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
Canim cok sevindim. Haftan da cok guzeldi. Sezeryan ağrıları bir kac gune gecer. Tatlı temaslarda ağrıları unutursun bile🥰 sutun de zamanla gelecektir. Oglun da yakinda cikar kuvozden 🥰

kulak çubuğunu zeytin yağına banip uyari veriyorum oğlum da ayni tas gibi kakasi mamasina zeytin yağı koyuyorum
Ayy ben kurdan yazmışım ya😂 Bende kulak çubuğuyla yapıyorum canm mamayada yağ katıyorum ama 3 gündür fayda etmiyor bnm ki sıvı yapiyor neden zorlanıyor anlamadım acaba alıştı mı kulak çubuğuna diyorum inş alışmamıştır doktora gidicez bugün bakalım ne diyecek

Mutlu günler herkese 🌸 Bebişinde göbek fıtığı olan var mı? Zamanla geçiyormuş heralde doktor üzerinde durmadı ama ne bileyim yine de içime sinmiyor. Bunun için bir şey yapan var mı? Para falan bağlamak dışında çünkü bebişler durmuyor yerinden oynuyor 😊

Herkese merhaba,doğum yapanlar bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah...hamile olanlarda sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah.
2 gün önce ikizlerimi dünyaya getirdim,ikisi de küvezde. Önce birini vermişlerdi hemen,o ara sütüm gelir gibi oldu çok emmemişti ama aynı günün akşamı küveze kaldırdılar. 2 saate bir pompayla sağıyorum hastanede ama süt gelmiyor...bu şekilde olup sonradan gelen var mı?

Ben tek kaldigim icin önce 10 dk birine meme sonra gaz al yatır öbürünü al 10 dk meme sonra gaz al yatır öbür yatanı al 80 cc mama ver icir gaz al uyut öbürünü al 80 cc mama ver icir gaz al uyut aranirlarsa emzik ver şeklinde yapıyorum canm bana da biraz zor oluyor
Bunlari yapip bitiresiye yeni beslenme saati geliyordur.

Arkadaşlar kızım kakasini zor yapıyordu bnde çok ağlayınca zeytin yağı ve kurdanla yardımcı oluyordum birde biogaia damla da güzel yaptırıyordu 3 gündür damla fayda etmiyor bnde alışır diye kurdan yapmak istemiyorum bütün gün mızmız sürekli ağlamaklı geçiyor masaj yapıyorum ama oda fayda etmiyor bebeği böyle olan varmı neler yaptınız.

kulak çubuğunu zeytin yağına banip uyari veriyorum oğlum da ayni tas gibi kakasi mamasina zeytin yağı koyuyorum
Kızlar özellikle erkek bebeklerin poposundan uyarilmamasi gerektiğini söylüyor psikiyatristler. Okuduğum bir iki kitapta özellikle bu konu hakkında durmuşlardı. Bilinç altına işliyormuş ve farklı eğilimlere yol açabiliyormuş ileride. Hatta bazı çocuk doktorları bu yüzden fitile de karşı. Onunda uyardığını savunanlar var. Isterseniz bi araştırın 💙

Mutlu günler herkese 🌸 Bebişinde göbek fıtığı olan var mı? Zamanla geçiyormuş heralde doktor üzerinde durmadı ama ne bileyim yine de içime sinmiyor. Bunun için bir şey yapan var mı? Para falan bağlamak dışında çünkü bebişler durmuyor yerinden oynuyor 😊
Benimkilerden de birinin bir tanesinin göbeği baya dışarıda bence göbek fıtığı hatta halam inatla para bağlayalım diyor 😂 doktora gösterdim ellemeyin o düzelecek zamanla dedi bizimkide hiç durmadı üstünde

Tek bakan tanidiklarim var en yakinimda bizzat sahit oldugum da oldu belli bir zaman sonra kendi duzenlerini kurup rahatlikla baktilar ilk zamanlar mutlaka ihtiyaciniz olacaktir ama hic degilse 2 ay
evet katılıyorum. bebege göre de degisir kimi bebek koyunca uyuyor onlar ilk iki ay da tek bakılabilir. bana hic rastlamadi ama etrafimda goruyorum :)

Arkadaşlar kızım kakasini zor yapıyordu bnde çok ağlayınca zeytin yağı ve kurdanla yardımcı oluyordum birde biogaia damla da güzel yaptırıyordu 3 gündür damla fayda etmiyor bnde alışır diye kurdan yapmak istemiyorum bütün gün mızmız sürekli ağlamaklı geçiyor masaj yapıyorum ama oda fayda etmiyor bebeği böyle olan varmı neler yaptınız.
sadece anne sutu mu aliyor? bi de kakasini yaptığında kati bir kaka mi yoksa normal mi?

benim kizlar cok fena kucakçi... cok da nazlilar. tamam gazlari oluyor ama sürekli değil bence. hafif de reflu var o da cok degil. kabiz degiller. niye sürekli huysuzlar sürekli aglama mizlama halindeler bilmiyorum oglum da boyleydi baska tür bebek cikmiyo benden galiba. uyutma seanslari cok uzun suruyor kucakta salliyorum veya yürüyorum. beyaz gürültü hep açık. poposuna pışpış modu on. uyuttum diyelim koydugum yerde anında gözler açılıyor hop tekrar kucağa. mama düzenleri de yok biri iştahsız biri çok iştahlı ne zaman acikacagini her zaman ongoremiyorum

Ayy ben kurdan yazmışım ya😂 Bende kulak çubuğuyla yapıyorum canm mamayada yağ katıyorum ama 3 gündür fayda etmiyor bnm ki sıvı yapiyor neden zorlanıyor anlamadım acaba alıştı mı kulak çubuğuna diyorum inş alışmamıştır doktora gidicez bugün bakalım ne diyecek
Bana da yaz ne dedi Dr benmki fitil koydum bugun en son çok az bise yapti

Back