- 14 Şubat 2021
- 2.116
- 4.210
- 63
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.501
Su 3 lt içiyorum normalde de zaten ısındıkça havalar artırırımBol istirahat ve bol su oneririm en az 4 litre onumuz yaz malum
Valla 10 gün önce kahverengi lekelenmem oldu o zamana dek tek bebek sanıyordum 1 nisanda bir gittik ikinci kese ve bebek çıktı resmen hayatımın 1 nisan şakasıydıTeşekkür ederim inşallah sizde bu haftaları görürsünüz. Sizin bebekler şu an tutunma döneminde çok ayakta kalmayın evde hep ayağınızı uzatıp dinlenin ilk 3 ay çok önemli ve ilişkiden uzak durun ikiz taşımak bünye meselesi kimi yatakta geçiriyor kimi ayakta allah kolaylık versin her şekilde
Tek bakan tanidiklarim var en yakinimda bizzat sahit oldugum da oldu belli bir zaman sonra kendi duzenlerini kurup rahatlikla baktilar ilk zamanlar mutlaka ihtiyaciniz olacaktir ama hic degilse 2 ayBebelere bakmak konusunda biraz endişem var inşallah bakabilirim genel olarak tek bakıcam çünkü
Emzirmeden kaynaklı bitmeye biliyormuş canmOoo baya uzun yaa bende biter diyordum 40 çıkınca demek ki bitmeyebilirmis
Zeytinyağı tek başına işe yaramaz mı acaba onu tek denesen? Doktor bize de bir çay kaşığı zeytinyağı verin gerekirse biraz da sürüp yardımcı olun demişti ama ben sadece içirerek de faydasını gördüm. İki kez oldu ikisinde de açken bir çay kaşığı içirdim yarım saate yapmıştıArkadaşlar kızım kakasini zor yapıyordu bnde çok ağlayınca zeytin yağı ve kurdanla yardımcı oluyordum birde biogaia damla da güzel yaptırıyordu 3 gündür damla fayda etmiyor bnde alışır diye kurdan yapmak istemiyorum bütün gün mızmız sürekli ağlamaklı geçiyor masaj yapıyorum ama oda fayda etmiyor bebeği böyle olan varmı neler yaptınız.
Mamasına katıyorum ama yapamıyor 2 gündür sade versem bişey olmaz dimi birde makatinin etrafıami sürdünüzZeytinyağı tek başına işe yaramaz mı acaba onu tek denesen? Doktor bize de bir çay kaşığı zeytinyağı verin gerekirse biraz da sürüp yardımcı olun demişti ama ben sadece içirerek de faydasını gördüm. İki kez oldu ikisinde de açken bir çay kaşığı içirdim yarım saate yapmıştı
Mamasına katmaktan farklı değil ki sade vermek de. Bize doktor önermişti, ben iki kere denedim bir şey olmadı çok şükür. Beslenmeden yarım saat önce bir çay kaşığına zeytinyağını alıp azar azar ağzına damlattım. Makata sürüp yardımcı olabilirsiniz demişti doktor ama bizde ona gerek bile kalmadı. İnşallah siz de faydasını görürsünizMamasına katıyorum ama yapamıyor 2 gündür sade versem bişey olmaz dimi birde makatinin etrafıami sürdünüz
Yaa, nasip böyleymiş allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah duamız seninle herşey su gibi geçsinKızlar bugün tekrar dr kontrole cagirdi tansiyonum 15/9 çıktı suları azalmış ödem çok zaten
2saate sezeryana alacaklar dualarinizi bekliyorum
Aynen canım iki kız..birdeevde varMaşallah ikiz kızlar mı geliyorsana bol bol yardımcı olurlar
Canim hayirli guzel dogumlarin olsun. Haftan cok iyi. Endiselenme hic. Bebiskolar kuvoze bile girmez benceKızlar bugün tekrar dr kontrole cagirdi tansiyonum 15/9 çıktı suları azalmış ödem çok zaten
2saate sezeryana alacaklar dualarinizi bekliyorum
İçirdim canm ama yine yapamadı kurdanla yaptıdim yine yarın doktora goturcem bakalımMamasına katmaktan farklı değil ki sade vermek de. Bize doktor önermişti, ben iki kere denedim bir şey olmadı çok şükür. Beslenmeden yarım saat önce bir çay kaşığına zeytinyağını alıp azar azar ağzına damlattım. Makata sürüp yardımcı olabilirsiniz demişti doktor ama bizde ona gerek bile kalmadı. İnşallah siz de faydasını görürsün
Benim onceki doktorum da super harika diyip duruyordu. Recep has a detayliya gittigimde az daha doğuracak olduğumu öğrendim. Yönlendirmesiyle ertesi gün serklaj oldum. Simdi serklaji yapan hocada muayene oluyorum. Dogumu da o gerçekleştirecekBenim ilk doktorum aşırı rahattı, 20li haftalarda süper müper diyip duruyodu sürekli ben de süper sanıyorumsonra rahim ağzı kısalığını öğrendim doktoru değiştirdim yata yata ve ilaçlarla anca 32yi gördüm 33 olmadan acil sezaryanla doğdu bebeklerim. O yüzden bence çok stres yapmadan ama tedbiri de elden bırakmadan ilerlemeye çalış. İnşallah her şey yolunda gider, her şey yolundayken bile kendini çok yorma
Özellikle idrar torbama pıt pıt çok vuruyorlar anlık idrarım geliyor oturduğum yerde de çok vuruyorlar ama böyle ağır baskı yok çok şükürKizlar bir bebegin kafasi vajinaya dogru demistim. Ara ara rahime baskı yapıyor. Boyle anlık bir agri oluyor. Serklaj dikisi yirtilacak diye de korkuyorum. Bu haftalarda bu sekilde agri olmasi normal mi?
Büyüdükçe baskı artacak sanirim. Bakalim ilerleyen günlerde neler ile karşılaşacağız.Özellikle idrar torbama pıt pıt çok vuruyorlar anlık idrarım geliyor oturduğum yerde de çok vuruyorlar ama böyle ağır baskı yok çok şükür
İlerleyen günlerde lavabo koridorunda uyuyacaksınız diyorlarBüyüdükçe baskı artacak sanirim. Bakalim ilerleyen günlerde neler ile karşılaşacağız.
Ay bi de ben cok su içiyorum cok idrara çıkıyorum. Nolcak bakalim. Az kaldı artık zaten. En iyi 6 hafta sonra sezeryane gireriz. 36 da aliyoe doktorlar.İlerleyen günlerde lavabo koridorunda uyuyacaksınız diyorlarçok idrar sıkıntısı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?