- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.521
Canım sağlıkla kucağına al inşallah haftan çok iyi güzel haberlerini bekliyorızKızlar bugün tekrar dr kontrole cagirdi tansiyonum 15/9 çıktı suları azalmış ödem çok zaten
2saate sezeryana alacaklar dualarinizi bekliyorum
Ahh ya ne çektik şu ödemden ya. Neyse artık inşallah sağlıcakla kuzucuklarına kavuşacaksınKızlar bugün tekrar dr kontrole cagirdi tansiyonum 15/9 çıktı suları azalmış ödem çok zaten
Biogaiayi Sute karistiriyoruz. Sabsimplexi cay kasigi ile beslenme oncesi diline hafifce bastirarak verin tadi guzel yalar bitirir.Canım bu arada damlayı süte mi karıştırıcaz yoksa direkt ağzına mı damlatacağız?
Bugun dr ile bu muhabbeti yaptik bigaianin hicbir ise yaramadigini soyledi. Bir de d vitamini damlaniz vardir zaten ona ilaveye gerek yok, onun da fazlasi zarar benceBiz de küvezden çıktığımızdan beri biogaia kullanıyoruz, çok şükür pek gaz sıkıntılarj olmuyor olunca da çıkarabiliyorlar. Günde bir kere 5 damla veriliyor.
Bi de yine Eczacıbaşının Bigaia diye probiyotik damlası varmış içinde d vitamini de varmış bunun. Ben bunu da bi soracağım doktora, önerirse ona geçeceğim hem fiyatı daha uygun hem de içinde d vitamini var
EvetKizlar bir sey sorcam.
Ikiz hamilelikte calisabilir belgesini kacinci haftada alip is yerine veriyoruz. Tekil gebelikte 32. Haftada ama cogul gebelikte 30. Haftada mi aliniyor?
Preeklampsi sıkintin yoksa icebilirsin, sut verirken de icilebiliyor.Kızlar çok fena diş ağrım var parol içebiliyoruz demi çocuklar beni sömürmeye başladı sanırım
Aynen canım, 35-36 haftada almayı planlıyor tek isteğim küveze girmemeleriAy bi de ben cok su içiyorum cok idrara çıkıyorum. Nolcak bakalim. Az kaldı artık zaten. En iyi 6 hafta sonra sezeryane gireriz. 36 da aliyoe doktorlar.
Insallah canim. Ben de onu diliyorum. Saglikli sihatli olsunlar. 35 de 36 da alirlar. Bana doktor bayramdan sonra 2 hafta içinde aliriz dedi. 36 yi geçirmenin anlami yok dedi. Devamlı takvime bakip gun hesaplayıp duruyorum. Bu cumartesi benim 30+0 olacak.bu 31. Haftaya girmişim demek degil mi?Aynen canım, 35-36 haftada almayı planlıyor tek isteğim küveze girmemeleriinşallah o günlere ulaşırız
Aynen canım zaten aramızda 2 gün var şu an 31 haftadan gün almaya başladıkInsallah canim. Ben de onu diliyorum. Saglikli sihatli olsunlar. 35 de 36 da alirlar. Bana doktor bayramdan sonra 2 hafta içinde aliriz dedi. 36 yi geçirmenin anlami yok dedi. Devamlı takvime bakip gun hesaplayıp duruyorum. Bu cumartesi benim 30+0 olacak.bu 31. Haftaya girmişim demek degil mi?
Bi bakmışız ayni gun dogmuslar:))Aynen canım zaten aramızda 2 gün var şu an 31 haftadan gün almaya başladık
Sizle günümüz hemen hemen aynıydı, sizi duyunca heyecan yaptim. Haftamız guzel şükür ki. Nasilsiniz simdi? Bebisler de siz de iyisinizdir insallahKızlar bugün tekrar dr kontrole cagirdi tansiyonum 15/9 çıktı suları azalmış ödem çok zaten
Hic abartmıyorum, 10 taş çatlasın 15 dakka'da bi lavabodayimİlerleyen günlerde lavabo koridorunda uyuyacaksınız diyorlarçok idrar sıkıntısı oluyormuş
Ayy maşallah bak kızın girmedi oğlunda tez vakitte çıkar gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
Hic abartmıyorum, 10 taş çatlasın 15 dakka'da bi lavabodayimama ben cok fazla su iciyorum, lavabodan çıkar çıkmaz içim yanıyor tekrar su, tekrar lavabo derken kısır döngüye girdim siz bu kadar olmazsınız insallah gercekten zor oluyor
Bi bakmışız ayni gun dogmuslar:))
Tebrik ederimKızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
1 gün daha doğum yapmadan geçti şükür modundayım canım, perşembeyi de atlattık şükür
kulak çubuğunu zeytin yağına banip uyari veriyorum oğlum da ayni tas gibi kakasi mamasina zeytin yağı koyuyorumArkadaşlar kızım kakasini zor yapıyordu bnde çok ağlayınca zeytin yağı ve kurdanla yardımcı oluyordum birde biogaia damla da güzel yaptırıyordu 3 gündür damla fayda etmiyor bnde alışır diye kurdan yapmak istemiyorum bütün gün mızmız sürekli ağlamaklı geçiyor masaj yapıyorum ama oda fayda etmiyor bebeği böyle olan varmı neler yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?