2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar çok fena diş ağrım var parol içebiliyoruz demi çocuklar beni sömürmeye başladı sanırım

Bugun dr ile bu muhabbeti yaptik bigaianin hicbir ise yaramadigini soyledi. Bir de d vitamini damlaniz vardir zaten ona ilaveye gerek yok, onun da fazlasi zarar bence

Ay bi de ben cok su içiyorum cok idrara çıkıyorum. Nolcak bakalim. Az kaldı artık zaten. En iyi 6 hafta sonra sezeryane gireriz. 36 da aliyoe doktorlar.
Aynen canım, 35-36 haftada almayı planlıyor tek isteğim küveze girmemeleri inşallah o günlere ulaşırız

Aynen canım, 35-36 haftada almayı planlıyor tek isteğim küveze girmemeleri inşallah o günlere ulaşırız
Insallah canim. Ben de onu diliyorum. Saglikli sihatli olsunlar. 35 de 36 da alirlar. Bana doktor bayramdan sonra 2 hafta içinde aliriz dedi. 36 yi geçirmenin anlami yok dedi. Devamlı takvime bakip gun hesaplayıp duruyorum. Bu cumartesi benim 30+0 olacak.bu 31. Haftaya girmişim demek degil mi?

Aynen canım zaten aramızda 2 gün var şu an 31 haftadan gün almaya başladık

İlerleyen günlerde lavabo koridorunda uyuyacaksınız diyorlar çok idrar sıkıntısı oluyormuş
Hic abartmıyorum, 10 taş çatlasın 15 dakka'da bi lavabodayim ama ben cok fazla su iciyorum, lavabodan çıkar çıkmaz içim yanıyor tekrar su, tekrar lavabo derken kısır döngüye girdim siz bu kadar olmazsınız insallah gercekten zor oluyor

Kızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
Ayy maşallah bak kızın girmedi oğlunda tez vakitte çıkar gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah ağrın içinde tez vakitte allah şifa versin inşallah buda geçer

şaşırmadım ben öyleyim dolu gidiyorum bir bakmışım 4-5 damla

Kızlar tek tek alinti yapamadım
Kızım yanımda oglumu kuveze aldilar sütüm gelmedi daha
Ağrılarım var bunada çok şükür
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün Kuzucukların, sağlıklı, mutlu, huzurlu, şanslı bir hayatları olsun, sevgi içinde büyüsünler
Tez zamanda da oğluna kavuşman ve ağrılarının geçmesi dileğiyle

kulak çubuğunu zeytin yağına banip uyari veriyorum oğlum da ayni tas gibi kakasi mamasina zeytin yağı koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…