- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.361
İnşallah canım benimHerşey olacağına varır hiç korkma doğsalar bile zaten küvezde kalıp kucağına gelecekler inşallah hangisi hayırlı ise o olsun duamız seninle
Bebişlerin giyimleri felan hazır mı canım? Öncesinde hazırlık yaptın mı? Yapmamışsanda dert değil hepsi hallolurİnşallah canım benim
Sancilarin ne durumda kac dk da bir suanAz önce senin bu gruptaki mesajlarını okuyordum canım ben de, hatta gelişmelerini tekrar hatırlayıp mutlu oldum, 30.haftadayım ben de, yarını bekleyebilirseler 31 olacak inşallah. Biranda gelişince her şey çok endişelendim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler süreç. Allah razı olsun hepinizden
Benimde bir anda gelişti cuma evde gülüp eğlenirken cumartesi acele doğum yaptım. Rabbim vaktini böyle ayarlamış demekki. Rabbime şükürler olsun iyiyiz. Erken doğdukları için hemen kavuşamıyoruz evet ama erken doğum yapmış sezeryanlı bir ikiz annesi olarak sana diyeceğim şey onlar kuvözde iyileşirlerken sende dışarda iyileşiyorsun toparlanıyorsun iyi oluyor. Ameliyatlı halde iki çocuk bakmak zor olurdu. Karnında olduklarını düşün ben hep öyle yaptım. Zaman geçmez gibi geliyor ama çabuk geçiyor. Dediğim gibi sabrın sonu selamettir.Az önce senin bu gruptaki mesajlarını okuyordum canım ben de, hatta gelişmelerini tekrar hatırlayıp mutlu oldum, 30.haftadayım ben de, yarını bekleyebilirseler 31 olacak inşallah. Biranda gelişince her şey çok endişelendim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler süreç. Allah razı olsun hepinizden
Doğru diyorsun canım ama sevmicem bakamıcam diye şimdiden korkmaya başladım birde 4-5 haftadır evdeyim yatıyorum evin işleri kaldı öyle yapamıyorum bunaldım sanırımDemi ya bizim korkumuz bize yetiyor ayyy nasıl bakacaksın durmazlar offf çok zor diyip kafamızı dolduruyorlar hiç kafana takma nasıl gerekirse öyle böyle sonuçta bakıcaz kim bilir belki uysal olurlar yada anne olarak iyi eğitiriz doğurmak bizden kuvvet allah'tan
Göreceksin tersine olacak kucağına aldığın zaman gözlerine baktığı zaman herşey değişiyor. Temizliği hiç düşünme bir kadın tutarsın temizlet kökten ben öyle yapicam wallaDoğru diyorsun canım ama sevmicem bakamıcam diye şimdiden korkmaya başladım birde 4-5 haftadır evdeyim yatıyorum evin işleri kaldı öyle yapamıyorum bunaldım sanırım
Ne güzel anlatmışsın canım Eşim karnımdayken bile çok seviyor bebişleri ama ben bağ kuramadım sanırım inşallah dediğin gibi olur canım Rabbim kimseye muhtaç etmeden sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahHayırlısıyla bi doğsunlar hiç bu soru kafanda olmayacak. Kucağına aldığında kokularını içine çektiğinde öptüğünde herşey unutuluyor zaman duruyor. Emin ol daha önce tecrübeliymiş gibi bakabilirsin. Senin canın çünkü onlar. Kimseye kulak asma boşver tadını çıkar
İnşallah canım ha erken geliceklermi yok rahim uzunluğu yok kiloları şusu busu derken psikolojim bozuldu sanırım eş dost sayesinde çoğu bitti yapılcakların ama illaki kirleniyor eşim yarım yamalak yapabiliyor içime sinmiyor en kötü doğumdan önce ablam gelir artık yapar Allahım zamanında sağlıkla doğum nasip etsin hepimizeT
Göreceksin tersine olacak kucağına aldığın zaman gözlerine baktığı zaman herşey değişiyor. Temizliği hiç düşünme bir kadın tutarsın temizlet kökten ben öyle yapicam walla
Bugün kontrolüm vardı sancılar kontrol altına alındı çok şükür ilaçlara aynen devam ediyorum sürekli yatacaksın dedi ne kadar bebekleri icerde tutarsak kardır 32. haftayi görmek istiyorum dedi. İnşallah daha fazlasını görürüzN Nurhafsa E Elaguldela kızlar nasılsınız bebişlerinşz nasıl sancınız falan varmı durdurabildiler mi ?
Yapmıştım çok şükür, sonradan hazırlaması zor olur diye düşünerekBebişlerin giyimleri felan hazır mı canım? Öncesinde hazırlık yaptın mı? Yapmamışsanda dert değil hepsi hallolur
Yatışımda düzenliydi, şu an düzensiz, birkaç saat gelmediği de olabiliyorSancilarin ne durumda kac dk da bir suan
Çok şükür iyisiniz, burayı okumak moral oluyor. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla ilerler bizim süreç de. Tüm bekleyen arkadaşlarımız için. Rabbim büyük, hayırlısını nasip etsin inşallah diye dua ediyorum..Benimde bir anda gelişti cuma evde gülüp eğlenirken cumartesi acele doğum yaptım. Rabbim vaktini böyle ayarlamış demekki. Rabbime şükürler olsun iyiyiz. Erken doğdukları için hemen kavuşamıyoruz evet ama erken doğum yapmış sezeryanlı bir ikiz annesi olarak sana diyeceğim şey onlar kuvözde iyileşirlerken sende dışarda iyileşiyorsun toparlanıyorsun iyi oluyor. Ameliyatlı halde iki çocuk bakmak zor olurdu. Karnında olduklarını düşün ben hep öyle yaptım. Zaman geçmez gibi geliyor ama çabuk geçiyor. Dediğim gibi sabrın sonu selamettir.
Doğum yapan anneler bebeklere alışma sürecinde sıkıntı yaşadınız mı ben korkuyorum bakamıcam bağlanamıcam diye herkes ikiz diyede çok korkutuyor
Duzenli hale gelmedikce hatta 3dk da 1e inmedikce doguma almazlar stres yapma kendineYapmıştım çok şükür, sonradan hazırlaması zor olur diye düşünerek
Yatışımda düzenliydi, şu an düzensiz, birkaç saat gelmediği de olabiliyor
Çok şükür iyisiniz, burayı okumak moral oluyor. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla ilerler bizim süreç de. Tüm bekleyen arkadaşlarımız için. Rabbim büyük, hayırlısını nasip etsin inşallah diye dua ediyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah benim sancilar kontrol altına alındı fakat doktorum her an hersey de olabilir modunda şu anda doğsanlar bile hayati bir sıkıntı olmaz kuvezde kalma süreleri uzar sadece dedi.Korkma sakın Allah büyük Rabbım yardımcımız olsun inşallahHer an sezeryana alınabilirmişim
Allah yardımcınız olsun, korkmayın onlar çok güçlü oluyor inşallah iyi olacaklardirBenim durduramıyorlar malesef
Bende çok korkuyordum ve 6 yıl süren tedavi sonucunda geldiler bize miniklerim. Dogumdsn bir gun once esim kanser tanisi icin hastaneye yatirildi sabaha kadar agladim drdim ki ben bakamam bu cocuklara istemiyorum napacagim diye kimse sakinlestiremedi. Simdi yanimdalar melek gibiler. Icim eriyor. Onlar icin basaracagiz mucadele edecegiz diyorum. Merak etme seninde degisecek dusuncelerin onlsri gorunce koklayincaDoğum yapan anneler bebeklere alışma sürecinde sıkıntı yaşadınız mı ben korkuyorum bakamıcam bağlanamıcam diye herkes ikiz diyede çok korkutuyor
Hangi emzigi veriyorsun kuzum bende baslayacagimMasallah sutun çok iyi ben de gittim sordum bunu benm bebeklerden biri de öyle çünkü emzik basladik kusuyor çok yiyip
Hepimiz o tartiyi bekliyoruz su an
Hiç kafana takma ben direk tarihi bayram sonrası kafamda kurguladım inşallah öyle de olur allah'a emanet iyi düşün bol bol salavat çekİnşallah canım ha erken geliceklermi yok rahim uzunluğu yok kiloları şusu busu derken psikolojim bozuldu sanırım eş dost sayesinde çoğu bitti yapılcakların ama illaki kirleniyor eşim yarım yamalak yapabiliyor içime sinmiyor en kötü doğumdan önce ablam gelir artık yapar Allahım zamanında sağlıkla doğum nasip etsin hepimize
Çok iyi yapmışsın artık tek yapacağın şey allah'a dua etmek hiç huzursuzluğa kapılmaYapmıştım çok şükür, sonradan hazırlaması zor olur diye düşünerek
.
Kizlar bu hamilelikten mi hormonlardan mi anlamiyorum.
Benim ruh halim tam bir kabus. Sevmediğim kisileri 5 kat daha fazla sevmiyorum. Nefret ettiklerimden de ayni şekilde. Artik lüzumsuz sacma sapan şeylere tahammül edemez oldum. Sizde de oluyor mu?
Ben de öyleyim. Boyle sinir olduğum kişilere iyice sinir oluyorum. Ozellikle esimin ailesi vs eski yaptıkları şeyler bile sinirlerimi bozmaya devam ediyor. Hic tahammül edemiyorum.tam üstüne Bastın ben kuzen ve arkadaşlardan bile uzağım kimsenin telefonunu açıp sohbet edemiyorum tamamen kendi dünyamda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?