- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.341
Normal yastıkları kast etmedim canım, https://www.hepsiburada.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-HBCV00000OQEGC mucize yastığım buÇok teşekkürler, aslında yastık koyuyorum karnıma, sırtıma, ayak altına, bacak arasına…. Dün akşam evdeki tüm yastıkları toplayıp kat çıktım, biraz daha iyi geldi gibi
Demi ya bizim korkumuz bize yetiyor ayyy nasıl bakacaksın durmazlar offf çok zor diyip kafamızı dolduruyorlar hiç kafana takma nasıl gerekirse öyle böyle sonuçta bakıcaz kim bilir belki uysal olurlar yada anne olarak iyi eğitiriz doğurmak bizden kuvvet allah'tanDoğum yapan anneler bebeklere alışma sürecinde sıkıntı yaşadınız mı ben korkuyorum bakamıcam bağlanamıcam diye herkes ikiz diyede çok korkutuyor
Canım nasıl oldun? Sancı durumu nasıl doktorlar ne yorum yapıyorBenim durduramıyorlar malesef
Magnorm canım :) doktorum bana onu verdi bana iyi gelende oydu o gün kullanmazsam hasta gibiyim birde düzenli beni wc çıkarıyor kabız olmuyorum çok şükürDoktorun istediği bir magnezyum ilacı vardı, tam ismini hatırlayamadım magone gibi birşeydi. Onu hiçbiryerde bulamayınca içeriğinde kalsiyum magnezyum gibi minareller olan. Ostella kullanıyorum sabah akşam. Acaba yetersiz mi kalıyor kiPerşembe doktor kontrolü var sorayım bakalım. Offf gerçi o da herşeye normal diyor. Çok şükür beni sakinleştiriyor ama korkularım endişelerim var sonuçta onlar gitmiyor.
Neyse böyle böyle bitecek sanırım dişimi sıkıyorum son 1-2 hafta diye
Masallah sutun çok iyi ben de gittim sordum bunu benm bebeklerden biri de öyle çünkü emzik basladik kusuyor çok yiyipHaklisin kuzum ❤
Düzen oturdukça yoluna girer kuzum beni eşimin durumu çok zorladı yoksa bir şekilde oluyor. Ben tek başımayım şu an öyle bile oluyor düşün. Sen kendinde o gücü zaten bulacaksın onlara bakınca ❤
Kızlar ya bana nolur yardımcı olur musunuz çocukları güzel bi çocuk doktoruna goturemedim inşallah bu hafta götüreceğim o yüzden sorularıma hiç cevap alamadım. Şimdi benimkiler 3200 civarı kilo olarak. Beni emiyorlar üstüne 60 cc mama veriyorum 1 saat geçince yine aranmaya başlıyorlar meme verirsem yine emiyorlar. Doymuyorlar mi acaba sütüm hiç besleyici değil mi? Sağınca da 200 cc falan çıkıyor çok mu az o yüzden mi doymuyorlar sizce. Valla napacagimi şaşırdım.
Hayırlısıyla bi doğsunlar hiç bu soru kafanda olmayacak. Kucağına aldığında kokularını içine çektiğinde öptüğünde herşey unutuluyor zaman duruyor. Emin ol daha önce tecrübeliymiş gibi bakabilirsin. Senin canın çünkü onlar. Kimseye kulak asma boşver tadını çıkarDoğum yapan anneler bebeklere alışma sürecinde sıkıntı yaşadınız mı ben korkuyorum bakamıcam bağlanamıcam diye herkes ikiz diyede çok korkutuyor
Merhaba brüt maaşının üzerinden hesaplanıyor alacağın analık ücreti internette hesaplama siteleri var.Ortalama net maaşımın 2/3 ü gibi bişeye gelmişti aldığım ücret.Muhasebecinizden rica edersen raporunu 30 günde bir onaylasın ozaman aylık yatar analık ücreti ama eğer hepsini toplu almak istersen raporun bittiğinde topluca da alabilirsin.Birde devletin verdiği emzirme ücreti ve doğum ücreti var doğum ücreti için belediyede bir form doldurup başvuruyorsun biraz cüzi miktarlar bu devletin verdiği ama olsun ikizler için daha fazla veriyor.Bu arada 2020 ağustos transferlerinden hatırlıyorum seni çok sevindim gebeliğine sağlıkla kucağına alman dileğiyleBir de bizim ikiz diye 18 hafta izniniz oluyor 18 hafta sonunda yaticaksa paramiz vay halimize valla. Devlet mi bu kadar sure parayi işletiyor?
Kimi firmalar normal maaşını yatırmaya devam ediyormus. Fakat bizim firma yatirmiyor maalesef. Mecburen o ücrete kaldik. Tavan ucreti ne kadar bunun bilginiz var mi?
Merhaba canım maşallah öncelikle bu zamana kadar anne sütü ile idare etmişsin kiloları nasıl ne kadar aldılar 1 ayda mesela? Benim de en büyük arzum anne sütü vermekti sadece ama başından beri mama ve süt verıyorum emiyorlar doymuyor ağlıyorlar mecbur veriyorum bugün doktor kontrolleri vardı bir ayda 1100 almışlar maşallahKızlar merhababen sadece anne sütüyle idare ediyordum ama bebişler biraz büyüdü artık doymayacak gibiler çabuk acıkıyorlar. Miktarı arttırmak istiyorum ama o zaman da süt yetmeyebilir. Gaz ve kabızlık yapmayacak kusmayı arttırmayacak mama önerisi olan var mı? Zaten günde 2 kere falan veririm muhtemelen. Hangi marka hangi tür mama kullanıyorsunuz?
Bunu diyenlerin kaci ikiz dogurup buyutmus? Bosverin takilmayin, siz zaten gobekten baglisinizDoğum yapan anneler bebeklere alışma sürecinde sıkıntı yaşadınız mı ben korkuyorum bakamıcam bağlanamıcam diye herkes ikiz diyede çok korkutuyor
Her an sezeryana alınabilirmişimCanım nasıl oldun? Sancı durumu nasıl doktorlar ne yorum yapıyor
Cok tesekkur ederim canimmm. Insallah bu defa güzel olur her sey. Hepimiz için en guzeli olurMerhaba brüt maaşının üzerinden hesaplanıyor alacağın analık ücreti internette hesaplama siteleri var.Ortalama net maaşımın 2/3 ü gibi bişeye gelmişti aldığım ücret.Muhasebecinizden rica edersen raporunu 30 günde bir onaylasın ozaman aylık yatar analık ücreti ama eğer hepsini toplu almak istersen raporun bittiğinde topluca da alabilirsin.Birde devletin verdiği emzirme ücreti ve doğum ücreti var doğum ücreti için belediyede bir form doldurup başvuruyorsun biraz cüzi miktarlar bu devletin verdiği ama olsun ikizler için daha fazla veriyor.Bu arada 2020 ağustos transferlerinden hatırlıyorum seni çok sevindim gebeliğine sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Canim benim doktorum artik 25. Haftadab sonra bile yasam oluyor dedi. 28. Haftadan sonra ise artik korkun olmasin dedi. Universite hastanesinde olman cok iyi olmus canim. Yenidogan yogun bakimi açısından çok faydalı olur. Ayni zamanda sancıları kontrol altına almalari da cok iyi olur. Hic endiselenme canim.Her an sezeryana alınabilirmişim
Allah yardimciniz olsun, kolaylastirsin, insallah sag salim olur herseyHer an sezeryana alınabilirmişim
Canım bugün doktor kontrolleri vardı çocukların rop muayenesi için sordum yoğun bakıma girdiler mi dedi yok dedim o zaman gerek yok genelde yoğun bakım da ışıklara maruz kaldıkları için istenir dedi normal bir göz doktoruna muayene ettir yine de o karar versin dedi. Randevu alıp götürünce bilgi veririm sana yine.Ben sadece küvezw girenlere yapılıyor diye biliyordum öğrenirsen bana bilgi verir misin canım
Kontrol altına alamıyorlarCanim benim doktorum artik 25. Haftadab sonra bile yasam oluyor dedi. 28. Haftadan sonra ise artik korkun olmasin dedi. Universite hastanesinde olman cok iyi olmus canim. Yenidogan yogun bakimi açısından çok faydalı olur. Ayni zamanda sancıları kontrol altına almalari da cok iyi olur. Hic endiselenme canim.
Amin inşallah, Allah razı olsunAllah yardimciniz olsun, kolaylastirsin, insallah sag salim olur hersey
Canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum. Benimde sancımı durduramadılar. Kanamada vardı bende ve 30 haftalıkken sezeryanla acil doğum yaptım. 46 gün kuvözde kaldılar. Hergün 10 dk gördüm süt sağdım götürdüm. Sabırla bekledim. Ve kavuşalı bir ay oldu maşallah çok iyiler hemencecik büyümek için uğraşıyor sıpalar doyuramıyoruzKontrol altına alamıyorlarinşallah sağlıkla ilerler süreç
Amin inşallah, Allah razı olsun
Herşey olacağına varır hiç korkma doğsalar bile zaten küvezde kalıp kucağına gelecekler inşallah hangisi hayırlı ise o olsun duamız seninleHer an sezeryana alınabilirmişim
Merhaba canımMerhaba canım maşallah öncelikle bu zamana kadar anne sütü ile idare etmişsin kiloları nasıl ne kadar aldılar 1 ayda mesela? Benim de en büyük arzum anne sütü vermekti sadece ama başından beri mama ve süt verıyorum emiyorlar doymuyor ağlıyorlar mecbur veriyorum bugün doktor kontrolleri vardı bir ayda 1100 almışlar maşallahdoktora mamayı azaltsam dedim doymazlar yetersiz kalır anne sütü sadece bu şekilde devam et dedi.aptamil veriyoruz başından beri gaz şikayeti vardı ama çok aşırı değil kızım 2ya da 3 günde bir kaka yapıyor doktor hipp dene birde bakalım nasıl olacak kaka olayı dedi aldım Bir kutu gelsin deneyeceğim.
Az önce senin bu gruptaki mesajlarını okuyordum canım ben de, hatta gelişmelerini tekrar hatırlayıp mutlu oldum, 30.haftadayım ben de, yarını bekleyebilirseler 31 olacak inşallah. Biranda gelişince her şey çok endişelendim. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler süreç. Allah razı olsun hepinizdenCanım kaçıncı haftadasın bilmiyorum. Benimde sancımı durduramadılar. Kanamada vardı bende ve 30 haftalıkken sezeryanla acil doğum yaptım. 46 gün kuvözde kaldılar. Hergün 10 dk gördüm süt sağdım götürdüm. Sabırla bekledim. Ve kavuşalı bir ay oldu maşallah çok iyiler hemencecik büyümek için uğraşıyor sıpalar doyuramıyoruzHiç merak etme Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak hep iyi düşün dua et. Bizimde dualarımız seninle. Sanırım burda benden daha erken doğum yapan olmadı. Bak biz iyiyiz sizde iyi olursunuz. Stres yapma. Evet erken doğdukları için hemen kucağımıza alamıyoruz ama emin ol sabrın sonu selamet. Korkma hiç birşeyden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?