2022 ikiz annesi olacaklar

Gözünaydın canım sevindim gönlüne göre bir doktor bulmana 😍

Maşallah canım 🧿😍 daha ne kadar devam edecek serum çok yorucu oluyor sanırım böyle🤔
Haftaya gittiğimde testi ben de konuşacağım bakalım 🙏
Sağol kuzum benim çok stres yapmistin ister istemez bugünlük güzeldi yaklaşımı iyiydi çok şükür ins böyle devam ederiz 😁 sen nasılsın dna sormuştum önceki yazında sanırım bu kanlar ankarada toplanip amerikaya gidiyormuş hani yakın olan bir klinikten alınabilir ama tabi dr onermeside önemli zorunlu olan bir durum değil evlatlarimiz Allaha emanet Rabbım kötü şeye fırsat vermesin ins 🤲🏻🤲🏻

Kizlar 12. Haftadayim asiri bas ağrısı ve midem bulantim var ama herseyden tiksiniyorum başımın ağrısından duramıyorum dr dayanacaksin diyor tansiyonum 8 e 5 cikiyor çözüm öneriniz var mı

Sen hangi laboratuvara yaptırdın canım? Düşündüğüm gibi Kayseri’ye yönlendirirse aklımda olsun. Orada da muhtemelen kanımı alıp merkezi bir laba gönderecekler. Belki seçim şansım olur 🤷‍♀️☺️
Ben izmirdeyim burda testin sorumlusu var özel bi laba yönlendiriyor ordan numuneyi alıp amerikaya gönderiyor canım 😊

Bugun artik acidan agladim, aslinda 2 tane daha kaldi ama yaptir(a)mayacagim sanki
6,5 saat az değil canım 😔
Doktorun ne diyor zorunlu kılıyor mu almanı?
Sağol kuzum benim çok stres yapmistin ister istemez bugünlük güzeldi yaklaşımı iyiydi çok şükür ins böyle devam ederiz 😁 sen nasılsın dna sormuştum önceki yazında sanırım bu kanlar ankarada toplanip amerikaya gidiyormuş hani yakın olan bir klinikten alınabilir ama tabi dr onermeside önemli zorunlu olan bir durum değil evlatlarimiz Allaha emanet Rabbım kötü şeye fırsat vermesin ins 🤲🏻🤲🏻

Ben izmirdeyim burda testin sorumlusu var özel bi laba yönlendiriyor ordan numuneyi alıp amerikaya gönderiyor canım 😊
Sağolun kızlar bilgiler için 😍😍
Ben de araştırdım biraz. Genoks Lab yapıyormuş. Direk merkezi arayıp bölge sorumlusu varsa ona yönlendiriyorlarmış dediğiniz gibi. Ama işte burda kanı alıp oraya yollayacak özel lab yok 😬 öyle durumlarda da ya çalıştıkları bir hemşire oluyormuş onla yürütüyorlarmış süreci, o da yoksa kan alma kitini yolluyorlarmış kendimiz bir hemşire ayarlayıp kitte belirtildiği şekilde kanımızı aldırıp yolluyormuşuz 😬 doktora gitmeden arayıp detaylı öğreneceğim süreci ve fiyat bilgisini falan da. Doktoruma da danışacağım bakalım 👍

6,5 saat az değil canım 😔
Doktorun ne diyor zorunlu kılıyor mu almanı?

Sağolun kızlar bilgiler için 😍😍
Ben de araştırdım biraz. Genoks Lab yapıyormuş. Direk merkezi arayıp bölge sorumlusu varsa ona yönlendiriyorlarmış dediğiniz gibi. Ama işte burda kanı alıp oraya yollayacak özel lab yok 😬 öyle durumlarda da ya çalıştıkları bir hemşire oluyormuş onla yürütüyorlarmış süreci, o da yoksa kan alma kitini yolluyorlarmış kendimiz bir hemşire ayarlayıp kitte belirtildiği şekilde kanımızı aldırıp yolluyormuşuz 😬 doktora gitmeden arayıp detaylı öğreneceğim süreci ve fiyat bilgisini falan da. Doktoruma da danışacağım bakalım 👍
Ne demek kuzum 🥰 Anladim canım tabi fiyat bilgisi al ama bencede dr danış çünkü belki hiç gerek duymayacak belli mi olur ins hayırlı olan olsun canım benim 😊

Kizlar 12. Haftadayim asiri bas ağrısı ve midem bulantim var ama herseyden tiksiniyorum başımın ağrısından duramıyorum dr dayanacaksin diyor tansiyonum 8 e 5 cikiyor çözüm öneriniz var mı
Canım geçmiş olsun alnına boyun köküne soğuk kompleks yap ara ara iyi gelir ins tabi bide masaj ins rahatlatır seni

Kızlar günaydın 🥰 dün söylemeyi unuttum doktoruma aşıyı sordum 3 ayı geçti diye olabilirsin ben öneriyorum dedi hemen gittim biontech oldum. Bu aralar hamilelerle ilgili kötü haberler var dayanamadım. İnşallah sorun olmaz. Bir tek kolum çürümüş gibi çok ağrıyor ama o herkeste olmuş sanırım. Ateş henüz yok. Gece biraz zor oldu üstüne yatmamak için sürekli uyandım. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için test yaptırmıştım heterozigot pıhtılaşma genim vardı doktor gerek yok ama için rahat etsin diye istiyorsan en düşük doz ecopirin kullanabilirsin demişti. Sonra da kanamanı arttırır 3 aydan sonra başlayalım demişti. Başlattı onu da. 😊

Kızlar merhaba aşı olanlar var mı? Ben artık aşı olmaya karar verdim. Çok zor bir karar ama... uzun zamandır araştırıyorum karar vermeye çalışıyorum.

Kızlar merhaba aşı olanlar var mı? Ben artık aşı olmaya karar verdim. Çok zor bir karar ama... uzun zamandır araştırıyorum karar vermeye çalışıyorum.
Ben de olacağım canım 3 ayımın dolmasını bekliyorum. Tetanozu da olacağım. Şuan hamile arkadaşlardan bildiğim doktorlar tetanozla arasında 2 ila 4 hafta olsun diyorlarmış. Tetanoz da iki doz. Bu da iki doz. Planlamasını iyi yapmak lazım. Doktoruma danışacağım bakalım ne diyecek 🤷‍♀️

Kızlar günaydın 🥰 dün söylemeyi unuttum doktoruma aşıyı sordum 3 ayı geçti diye olabilirsin ben öneriyorum dedi hemen gittim biontech oldum. Bu aralar hamilelerle ilgili kötü haberler var dayanamadım. İnşallah sorun olmaz. Bir tek kolum çürümüş gibi çok ağrıyor ama o herkeste olmuş sanırım. Ateş henüz yok. Gece biraz zor oldu üstüne yatmamak için sürekli uyandım. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için test yaptırmıştım heterozigot pıhtılaşma genim vardı doktor gerek yok ama için rahat etsin diye istiyorsan en düşük doz ecopirin kullanabilirsin demişti. Sonra da kanamanı arttırır 3 aydan sonra başlayalım demişti. Başlattı onu da. 😊
Ben de bekliyorum 3. ayımı valla 😔 Haberler can sıkıcı. Vakalar arttı iyice. Mutasyonlar çeşitlendi. Düşününce iki haftada bir hastane ortamına gireceğiz sürekli muayaneler için. Son haftalar daha da sıklaşacak belki de.
Onu geçtim bugün 53. gün, her gün acile gidip iğne oluyorum hala. Yüreğim ağzımda hep 😔

canım bunu daha öncede okumuştum. Genetikten geçen embriyolar için istemeyebiliyorlamış nasılsa genetiğine bakıldı diye o yüzden istememiş olabilirler.
Bencede öyle canım çünkü sonradan yapılan testlerde de genetiğe bakılır diymi.artik zamanla göreceğiz ne isteyecekler sağlıklı olsunlar yeter ki ne gerekirse yaparız😍

Valla canım zaten mesele sif koymak değilki bence allahda nasip ediyorda tutuyor oluyor sagolasin hayirlisiyla kucaklarımıza alırız 🤲🏻🤗 tam olarak 14+4 dum kuzum yarın gün aldım gidip vereceğim ins seninde bebislerin haftasına göre masallah çok iyiler canım ins sorunsuz atlatırız 🤲🏻💚😇
Maşallah canım 14+4 🙏🙏🙏 cinsiyetleri için bişey dediler mi belli olur sanki bu zamanlarda 😍

ben oldum canim. 6 gün önce biontech yaptirdim. doktorum da hemen ol demişti zaten. kol agrim oldu tetanozdaki gibi. hafif basagrisi bir de o kadar.

Ben dün oldum kuzum biontech. 14 haftalık olmuştuk doktor da olabilirsin diyince hemen koştum artık bu mutasyonlar falan riske girilecek gibi değil. Kolum çok ağrıyor ama başka bir şey yok. Sen hangisini olacaksın?
Ben de bekliyorum 3. ayımı valla 😔 Haberler can sıkıcı. Vakalar arttı iyice. Mutasyonlar çeşitlendi. Düşününce iki haftada bir hastane ortamına gireceğiz sürekli muayaneler için. Son haftalar daha da sıklaşacak belki de.
Onu geçtim bugün 53. gün, her gün acile gidip iğne oluyorum hala. Yüreğim ağzımda hep 😔
Çok haklısın kuzum ben de aynen o yüzden ol diyince gidip oldum hemen inşallah şifa olur 🙏🏻
ben oldum canim. 6 gün önce biontech yaptirdim. doktorum da hemen ol demişti zaten. kol agrim oldu tetanozdaki gibi. hafif basagrisi bir de o kadar.
Ben de dün oldum canım. Kol ağrım var sadece esas ikinci doz ne olacak bakalım onu merak ediyorum 🤷🏼‍♀️

Maşallah canım 14+4 🙏🙏🙏 cinsiyetleri için bişey dediler mi belli olur sanki bu zamanlarda 😍
Sagol canım benim 🥰🥰 Yok kuzum ya benim bebisler altli üstlü alttaki pek gorunmedi ustekide dr bakarken totosunu döndü 😁🧿 bu panorama testi için kan verdim orda da belli oluyormus sanırım artık ordan öğreneceğiz ins 🤗 sen ne yaptın canım dr randevum ne zaman senin ?

X