2022 ikiz annesi olacaklar

Şükür kuzum darısı bekleyen herkeze inşallah benim.esim hiç bir test yapmayalım dedi bende kabul ettim

gözün aydın çok şükür güzel sonuç almışsın sormadan geçemiyicem bu testi neden istediler herkesten isteniyor mu o haftalarda? biz daha 11 haftadayız ilerisi için öğrenmek istedim :)

gözün aydın çok şükür güzel sonuç almışsın sormadan geçemiyicem bu testi neden istediler herkesten isteniyor mu o haftalarda? biz daha 11 haftadayız ilerisi için öğrenmek istedim :)
Çok sağ ol canım 2li tarama 3lü tarama yerine yapılıyor bu down sendromu falan var mı diye bakıyorlar sen yaptırabilirsin şuan istersen. 2li tarama 12.hafta zaten söylemiştir doktorun. İkizlerde tarama testlerinin güvenilirliği düştüğü için tercih ettik biz. Panorama diye bir test.

evet 2 li için haftaya gideceğiz benim tüp bebek genetik test yaptırıp sağlıklı olanları transfer ettik acaba ondan dolayı mı hiç bahsetmediler 2 doktora aynı anda gidiyorum ikiside birşey söylemedi hatta biri genetik testte down sendromuna bakılmıştır dedi sorayım haftaya bu testi :)

Aaa olabiliiir onu hiç bilmiyorum canım ama 2li taramaya da gerek olmaz ki o zaman hayırlısı olsun inşallah senin için

canım bunu daha öncede okumuştum. Genetikten geçen embriyolar için istemeyebiliyorlamış nasılsa genetiğine bakıldı diye o yüzden istememiş olabilirler.

Ben de yaptırmak istiyorum ama bulunduğum ilde yapan yer yok sanırım. Daha doğrusu bulunduğum ilde özel laboratuvar yok zaten tek özel hastane de doktorumun olduğu hastane belki orası gönderiyordur
Haftaya doktoruma soracağım yine. Düşündüğüm gibi yapmıyorlarsa yaptırmak için 2,5-3 saat yol gitmem gerekecek muhtemelen çok kararsızım

Yaptırmak istiyorsan doktoruna sor canım onlar biliyorlar yapan yerleri

Yaptırmak istiyorsan doktoruna sor canım onlar biliyorlar yapan yerleri
Sen hangi laboratuvara yaptırdın canım? Düşündüğüm gibi Kayseri’ye yönlendirirse aklımda olsun. Orada da muhtemelen kanımı alıp merkezi bir laba gönderecekler. Belki seçim şansım olur

Merhaba hanımlar nasilsiniz umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır bende yeni dr geldim daha önce okumuzsunuzdur başka bir dr gitmiştim niye ikiz koydunla girip niye bebekler aşağıda diyip çıkmıştı neyse bu seferki dr maşallah yaklaşımı en azından iyiydi tup bebek kıymetli demesini bildi panorama yani fetal dna neden istediğini anlattı guzelcene bende yarın gidip vereceğim ins güzel sonuçlar gelir bizde de bakalim artık

Inquisitive canım senin kontrolün bugündü değil mi yanlış hatırlamıyorsam güzel haberlerle gel
Iyiyiz masallah 8+6 (22mm) ve 8+4 (21mm). Gene bi intralipit serum daha aldim; 6.5 saat surdu cok yoruldum dinleniyorum.
Bir sonraki kontrole 1 ay sonra dedi, ilaclar devam. TSH dusuklugum icin bi endokrinologa gidecegim bir de 3-4 hafta icinde non-invaziv test planlanacak, gorecegiz )

Gicik oluyorum bu doktorlara, iki ne ben 3 koydurdum :))) Hayirlisi olsun testiniz, tam kaç haftada yaptiriyorsunuz?

Gözünaydın canım sevindim gönlüne göre bir doktor bulmana

Maşallah canım daha ne kadar devam edecek serum çok yorucu oluyor sanırım böyle
Haftaya gittiğimde testi ben de konuşacağım bakalım

Gözünaydın canım sevindim gönlüne göre bir doktor bulmana

Maşallah canım daha ne kadar devam edecek serum çok yorucu oluyor sanırım böyle
Haftaya gittiğimde testi ben de konuşacağım bakalım
Bugun artik acidan agladim, aslinda 2 tane daha kaldi ama yaptir(a)mayacagim sanki

Gicik oluyorum bu doktorlara, iki ne ben 3 koydurdum :))) Hayirlisi olsun testiniz, tam kaç haftada yaptiriyorsunuz?
Valla canım zaten mesele sif koymak değilki bence allahda nasip ediyorda tutuyor oluyor sagolasin hayirlisiyla kucaklarımıza alırız tam olarak 14+4 dum kuzum yarın gün aldım gidip vereceğim ins seninde bebislerin haftasına göre masallah çok iyiler canım ins sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…