- 14 Mart 2021
- 871
- 2.722
- 27
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Demekki bazılarımızda geç hissediliyo şuan kaç haftaliksinizCanım 20+1 de doktoruma hissetmiyorum normal mi ne zaman hissederim ? dediğimde 15 gün içinde başlar en geç demişti dediği gibi de oldu.
Maşşallah canım çok sevindim hayırlı sağlıklı olsun kızlara bayılırımKızlar herkese selam bugün fetal dna test sonuçlarım çıktı çok şükür sağlıklılar iki kızım olacak inşallah
Çok sağol canım benim sıra senin güzel haberlerindeMaşşallah canım çok sevindim hayırlı sağlıklı olsun kızlara bayılırımsenden bigün sonra da ben vermiştim bugün bekledim yoktu yarın gelir inşallah senin sonuç kaçta çıktı? Genetik hastalıklar konusunda nasıl yazıyor direk negatif mi yazmışlar merak ettim çift yumurta ikizi miydi senin de?
İnşallah canımÇok sağol canım benim sıra senin güzel haberlerindeEtkileyecektim senide ismini hatırlayamadım benim bugün 13. Gündü sabahtan yazdım laboratuvarda görüştüğüm kişiye sonuçlar geldi sisteme girilsin göndereceğim yazdı öğlen gibide aradı sağolsun. Sende yarın bir sor bence ne durumda diye. Yok negatif değil karşılarında İngilizce düşük risk yazıyordu. Evet benimkilerde çift yumurta ikiziydi yarın haberdar et beni merak ederim
Bugün 21+6 canımDemekki bazılarımızda geç hissediliyo şuan kaç haftaliksiniz
hayırlı olsun masallahKızlar herkese selam bugün fetal dna test sonuçlarım çıktı çok şükür sağlıklılar iki kızım olacak inşallah
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhayırlı olsun masallahRabbim kucagina da almayi nasip etsin
Tebrik ederim en güzel şekilde kucağına lmakda nasip olur inşallah hepimize inşallahKızlar herkese selam bugün fetal dna test sonuçlarım çıktı çok şükür sağlıklılar iki kızım olacak inşallah
hayir insallah arada herhangi bir olumsuzluk yasanmazsa ayin 25inde muayenem var. o zaman kesinlesir diye umuyorum. 17 haftalik olacak gittigimdeAmin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahsizinkilerin cinsiyetleri kesinleşti mi ?
canım peki nasıl anlıyorsun bebek oldugunu tabi tecrüben var ama hani küçükler ya tekme tarzı degil demi ? cok merak ettim de ondan bende bir an önce hissetmek istiyorum :)benim ikinci gebeligim canim ilkinde 16da hissetmistim şimdi 13te hissettim ama devamlılığı yok günde 5-6 kez anca daha küçükler çünkü
Canım ben sordum bugün de hala yok sonucumÇok sağol canım benim sıra senin güzel haberlerindeEtkileyecektim senide ismini hatırlayamadım benim bugün 13. Gündü sabahtan yazdım laboratuvarda görüştüğüm kişiye sonuçlar geldi sisteme girilsin göndereceğim yazdı öğlen gibide aradı sağolsun. Sende yarın bir sor bence ne durumda diye. Yok negatif değil karşılarında İngilizce düşük risk yazıyordu. Evet benimkilerde çift yumurta ikiziydi yarın haberdar et beni merak ederim
amin hepimizin inşallah canımTebrik ederim en güzel şekilde kucağına lmakda nasip olur inşallah hepimize inşallah
oooo 17. haftalık çoktan belli olmuş olur. minnoşların gösterirse kendini öğrenirsin tabi ki :)hayir insallah arada herhangi bir olumsuzluk yasanmazsa ayin 25inde muayenem var. o zaman kesinlesir diye umuyorum. 17 haftalik olacak gittigimde
minik baloncuklar canim içerden dokunuyor. rahim barsaklari kenarlara ittiği için ortada ve göbeğin deliginin altinda rahim var suan orada hissettiğin seyler bebek. tatli yiyip sırtüstü uzanip karnina dikkat kesilirsen hissetme ihtimalin daha yüksek. biraz daha büyüdüklerinde zaten cok rahat anlasiliyor 20. haftalarda sonra özellikle.canım peki nasıl anlıyorsun bebek oldugunu tabi tecrüben var ama hani küçükler ya tekme tarzı degil demi ? cok merak ettim de ondan bende bir an önce hissetmek istiyorum :)
buna doktor karar veriyor canim doktor alttan bakcam derse alttan bakar. son kanamamda alttan bakti bana. karindan çok net olmuyormus her zamanKizlar gene bir soruyla geldim serkraj ölçümü icin alttan muayene yapalım dedi Dr sizce sakıncalı olur mu yaptırmalı miyim yoksa karnımdan mi baksınlar sadece
aaa sen neden iki kere verdin. genetikleri geçmemiş miydi kanına. gerçekten sürecin baya uzamış. nerede yaptırmıştın testi. ben istanbuldayım. ama sanmıyorum yaşadığın şehir ile fark edeceğini. mak. verdikleri süre 14 gün zaten yarına çıkar inşallah. sen kendine stres yapma geç olsun. güzel haberler alalım inşallahCanım ben sordum bugün de hala yok sonucumilgilenen kadın sabah eşime en son ben de çok merak ediyorum rapor çıkınca hemen arıcam demiş… Seni kaçta aramıştı öğlen? Bir de sen hangi ildesin acaba ben izmirdeyim de buradan amerikaya numune daha mı geç gidiyor acaba dedim. Çünkü önce ankaraya oradan amerikaya gidiyor takip koduyla bakmıştım ben. Ölcem artık stresten iki kere kan ver ikişer hafta bekle bekle 14+2 oldum. 2li tarama yaptırsam daha mı iyiydi diye düşünmeye başladım bir ton para ver bir de böyle sıkıntı yaşa