- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.061
Kuzum tam kaç haftaliksin şuan? Bana dr geçen hafta 2 hafta daha bekle ol dedi de bende onu bekliyorum olacağım bende ins 20 haftadan sonrada tetenoz var sanırım bilemedim tam nasıl olurBen dün oldum kuzum biontech. 14 haftalık olmuştuk doktor da olabilirsin diyince hemen koştum artık bu mutasyonlar falan riske girilecek gibi değil. Kolum çok ağrıyor ama başka bir şey yok. Sen hangisini olacaksın?
Çok haklısın kuzum ben de aynen o yüzden ol diyince gidip oldum hemen inşallah şifa olur
Ben de dün oldum canım. Kol ağrım var sadece esas ikinci doz ne olacak bakalım onu merak ediyorum
14+1 civarı kuzum dün oldum ben. Tetanozu sonra da olurum gibi geldi. 2.doz biontechi olduktan sonra beklerim birkaç hafta sonra da tetanoz olurum dedim. 21 ya da 22.haftada olsa bir şey olur mu ille 20.hafta mı olması lazım?Kuzum tam kaç haftaliksin şuan? Bana dr geçen hafta 2 hafta daha bekle ol dedi de bende onu bekliyorum olacağım bende ins 20 haftadan sonrada tetenoz var sanırım bilemedim tam nasıl olur
anladım canım benim bende yavaştan randevu alayımda olayım inş o zaman... şifa olsun sorunsuz atlatmayı nasip etsin allah inş... kuzum yok 20. haftadan sonra vurulmak lazımmış oda iki tozmuş onuda ona göre ayarlanır vurulur sen merak etme...14+1 civarı kuzum dün oldum ben. Tetanozu sonra da olurum gibi geldi. 2.doz biontechi olduktan sonra beklerim birkaç hafta sonra da tetanoz olurum dedim. 21 ya da 22.haftada olsa bir şey olur mu ille 20.hafta mı olması lazım?
Sana da şifa olur inşallah canım çok sağ olanladım canım benim bende yavaştan randevu alayımda olayım inş o zaman... şifa olsun sorunsuz atlatmayı nasip etsin allah inş... kuzum yok 20. haftadan sonra vurulmak lazımmış oda iki tozmuş onuda ona göre ayarlanır vurulur sen merak etme...
ara ara oluyor canim cok siddetliyse idrar yolu enfeksiyonu veya düşük tehlikesi olabilirMerhaba kizlar. Aranizda Kasik agrisi yasayan var mi
tetanozun net haftasi yok kizlar genelde 20lerde vuruluyor sıkıştırmayin. 4 hafta arayla iki doz diye biliyorum. sağlık ocagi cagirirsa su zaman gelicem su hafta gelicem diyebilirsinizanladım canım benim bende yavaştan randevu alayımda olayım inş o zaman... şifa olsun sorunsuz atlatmayı nasip etsin allah inş... kuzum yok 20. haftadan sonra vurulmak lazımmış oda iki tozmuş onuda ona göre ayarlanır vurulur sen merak etme...
Ins canım benimSana da şifa olur inşallah canım çok sağ ol
Söylediğin iyi oldu canım benim bana 20. Haftadan sonra dediler tabi illa gene tam hafta demediler bende o zaman ona göre ayarlarım sağol kuzumtetanozun net haftasi yok kizlar genelde 20lerde vuruluyor sıkıştırmayin. 4 hafta arayla iki doz diye biliyorum. sağlık ocagi cagirirsa su zaman gelicem su hafta gelicem diyebilirsiniz
Canım benim sağlık ocağındaki ebe de bebeğin hareketini hissedince gel dedi tetanoz için. Genelde de 20. Haftadan sonra hissediliyor zaten öyle diyorlarSöylediğin iyi oldu canım benim bana 20. Haftadan sonra dediler tabi illa gene tam hafta demediler bende o zaman ona göre ayarlarım sağol kuzum
Bende de boğaz kuruluğu çok oluyor. Hindistan Cevizi yağını azicik sulandirip gargara yapiyorum, yatarken rahat uyutuyor. Kalkinca da yapıyorum. Hatta gece kuruluk ile o bogazda batma hissi ile uyanmışsam uşenmezsem gece kalkip uyguluyorum. Bayaca bir zaman götürüyor o rahatlık. Özellikle kışa doğru yatak odasına bir nem makinesi, buharlı cihazlardan almayı planliyorum.Günaydın kızlar, sizlere bir sorum olacak
Gece benim gibi ağız kuruluğu yaşayan var mı aranızda? Bu gece artık abartmıyorum en az 10 kez uyandım. Boğazıma kadar kuruyor. İlk içtiğim bir yudum su bile canımı acıtıyor. 10 gündür falan böyle.
Eşime takip ettirdim artık ağzım açık mı uyuyorum diye öyle de uyumuyormuşum. Dudaklarım hep çatladı yara bere içinde. Suyu da çok içiyorum normalde gün içinde. İnternetteki önerileri de denedim. Gargara, ballı süt, ballı limonlu su. Fayda etmedi. Belki bilmediğim başka bir çözüm deneyen vardır diye size sormak istedim.
Artık uykumu etkilediği için acayip yorgun dinlenememiş uyanmaya başladım
seninkiler meraklandırmak istiyorlar desene :) panoramayı neden istediğini güzelce anlattı demiştin doktor neden istiyormuş bende merak ettim:) senin tüp bebek değildi diymi? ben de aynen merakla devam ediyorum canım sürekli görmek istiyorum 11+2 olduk bugün haftaya cuma tarama için gideceğim bende panoramyı isteyecek mi bakalım :)Sagol canım benimYok kuzum ya benim bebisler altli üstlü alttaki pek gorunmedi ustekide dr bakarken totosunu döndü bu panorama testi için kan verdim orda da belli oluyormus sanırım artık ordan öğreneceğiz ins sen ne yaptın canım dr randevum ne zaman senin ?
Çok teşekkürler canımBende de boğaz kuruluğu çok oluyor. Hindistan Cevizi yağını azicik sulandirip gargara yapiyorum, yatarken rahat uyutuyor. Kalkinca da yapıyorum. Hatta gece kuruluk ile o bogazda batma hissi ile uyanmışsam uşenmezsem gece kalkip uyguluyorum. Bayaca bir zaman götürüyor o rahatlık. Özellikle kışa doğru yatak odasına bir nem makinesi, buharlı cihazlardan almayı planliyorum.
Anladiim canım neden 20. Haftada sonra dedikleriniCanım benim sağlık ocağındaki ebe de bebeğin hareketini hissedince gel dedi tetanoz için. Genelde de 20. Haftadan sonra hissediliyor zaten öyle diyorlar
Aynen canım yaramaz bunlarseninkiler meraklandırmak istiyorlar desene :) panoramayı neden istediğini güzelce anlattı demiştin doktor neden istiyormuş bende merak ettim:) senin tüp bebek değildi diymi? ben de aynen merakla devam ediyorum canım sürekli görmek istiyorum 11+2 olduk bugün haftaya cuma tarama için gideceğim bende panoramyı isteyecek mi bakalım :)
Peki senin emriyolarına genetik test yapılmışmıydı ? farkı söylemler var kafam ondan karışıyor benim eğer emriyoya genetik test yapıldı ise o emriyo tamamen sağlıklı mı anne karnında gelişmeye başladıkça genetiği değişmemesi lazım sonuçta ama yine de tüm testleri yaptırmanız gerek diyenler var genetik yapıldıysa başka hiçbirşeye hatta taramaya bile gerek yok diyenler var neyse artık doktorum ilerleyen zamanda aydınlatır beni. Senin doktorun yaklaşımı da gayet mantıklı bence sağlama almak istiyor şimdiye kadar herşeyi yaptık şimdiden sonra da ne gerekirse yaparız yeter ki sağlıkla dünyaya gelsin yavrularımızAynen canım yaramaz bunlarcanım benim bende tup bebek şöyle dedi dr tabi herkesin bildiği başta Down ve rahatsızlık için bide şunu dedi diyelim ilerleyen haftalarda bir bebeğin böbreği büyük gözüktü ultrasonda anormal geldi diyelim biz egerki panorama yapıp temiz sonuç aldığımızda bunun geçici yada ultronsonda öyle gözüktü diyerek panik yapmamış oluruz dedi bana bende her türlü sağlık için yaptıralım dedik allahim hayırlısı olsun ins sende canım benim ins güzel sonuçlar alırsın allahin izniyle
Teşekkür ederim :)ben oldum canim. 6 gün önce biontech yaptirdim. doktorum da hemen ol demişti zaten. kol agrim oldu tetanozdaki gibi. hafif basagrisi bir de o kadar.