• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... benim merak ettiğim bir şey var ben mesela ev işi yapmıyorum pek ama yemek falan yapıyorum arada ufak tefek işler sizler sürekli uzandınız mı yani bu bana mümkün gelmiyor gibi yapamıyorum illa yapacak şeyler buluyorum ayakta da kalıyorum bu sıkıntı yaratır mı sence ben de 37 leri görmek istiyorum doktor en son 36 veya 37 de alırız dedi inş görürüm dedim o günleri
Yok kuzum ben hic oturmadim bebegim de var mecbur yemegimi yaptim camasir yikadim astim 2 haftada bir temizlikci aldim ama hali serene kadar evi kendim supurdum gunluk hali serince supuremedim karnim zorlandi cunku. Uzanamadim cunku kizim oyun istedi kalan vakitlerde derken 34 haftayi bitirdim ben oyle, 35te de annem geldi yanima 35ten beri dinleniyorum ama oyle paso yatarak degil, oturuyorum uzaniyorum, dolaniyorum evde ama is yapmiyorum

Been. Prolutonu 30da kestim progestan 36ya kadar son haftam
Bak kafam karıştı şimdi elimde baya bı progestan ignede kaldı Dr zaten umursamaz benim yaşadığım yer küçük.tup bebek Dr benim işim bitti kendi şehrinde kontrol ol dedi.saglik ocağında kendim yaptırsam zararı yok zaten bian aklimda deli sorular oluştu.ne kadar geciktirmek doğumu okadar iyi.rahim kisalmaya başladı zaten korkuyom ayağa kalkmaya

Fitil bende kullanıyorum günde üç defa iğneyi kesmistik faydası olursa inada devam etseydim.tup Dr benimle işin bitti dedi yaşadığım yerdeki Dr pek bilgili değil.
Benim doktorum zarari olmaz faydasi olur demisti doktoruna danisip devam edebilirsin aslinda canim ama mutlaka danis

Bak kafam karıştı şimdi elimde baya bı progestan ignede kaldı Dr zaten umursamaz benim yaşadığım yer küçük.tup bebek Dr benim işim bitti kendi şehrinde kontrol ol dedi.saglik ocağında kendim yaptırsam zararı yok zaten bian aklimda deli sorular oluştu.ne kadar geciktirmek doğumu okadar iyi.rahim kisalmaya başladı zaten korkuyom ayağa kalkmaya
Benim 28de mi 29da mi ne igneyi kesti, 34te de fitili kesti

Benim doktorum zarari olmaz faydasi olur demisti doktoruna danisip devam edebilirsin aslinda canim ama mutlaka danis
Bende zararı olacağını düşünmüyorum çünkü transfer sonrası kullandık hep bu kontrolde bir sorayim

Yani şöyle benim tüp bebek dr 26dan sonra kes dedi, bende de proluton kalmıştı 30a kadar vuruldum biraz kendi kafama estiğimi yaptım ama alerji vs oluyormuş yine hastanede yaptır mutlaka. Bende olmadı. Happymom forumda bi kıza denk geldim aynı haftadaydık ona da doktoru doğuma kadar kullan demiş hem iğne hem fitili.
Fitili de doğuma kadar devam demişti tüp bebek doktorum günde 1 tane.
Valla proluton mucize gibi bişey alerjin olmuyorsa 32ye kadar devam et bence

merakliblog merakliblog Melindanaz Melindanaz kızlar çok teşekkür ederim🙏🏻 Ekran görüntüsü aldım çok yardımcı olacak listeniz bana bebişleri bir sağlıkla alın kucağınızada sizi daha çok darlarım deneyimlerinizden faydalanmak için 😬😬
Aklına ne gelirse sorabilirsin, göğüs pompasını yazmayı unutmuşum onu da koyucam😍

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... benim merak ettiğim bir şey var ben mesela ev işi yapmıyorum pek ama yemek falan yapıyorum arada ufak tefek işler sizler sürekli uzandınız mı yani bu bana mümkün gelmiyor gibi yapamıyorum illa yapacak şeyler buluyorum ayakta da kalıyorum bu sıkıntı yaratır mı sence ben de 37 leri görmek istiyorum doktor en son 36 veya 37 de alırız dedi inş görürüm dedim o günleri
İlk 25te daha hareketliydim yemek yaptığım da oldu çamaşır serip katladığımda ama haftada bir falan yani sürekli değil Düzenli olarak yürüyordum ama her gün 1 saat dinlenerek. 25ten sonra ailemin yanındaydım bir çöp kaldırmadım😂yürüyüş de yalan oldu

Yok kuzum ben hic oturmadim bebegim de var mecbur yemegimi yaptim camasir yikadim astim 2 haftada bir temizlikci aldim ama hali serene kadar evi kendim supurdum gunluk hali serince supuremedim karnim zorlandi cunku. Uzanamadim cunku kizim oyun istedi kalan vakitlerde derken 34 haftayi bitirdim ben oyle, 35te de annem geldi yanima 35ten beri dinleniyorum ama oyle paso yatarak degil, oturuyorum uzaniyorum, dolaniyorum evde ama is yapmiyorum
Anladım canım ben de şu an öyleyim diyebilirim nasip kısmet artık sabırsız olmaz inş benim kuzular da 😅 teşekkürler cevap içinn

Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :( rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?

Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :KK43: rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?
Merhabalar, 2021 ikiz annelerinde Kilya Kilya vardı. Kendisi insulin kullanıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam ciğer geliştirici vuruldu. Etiketledim görür mü bilmiyorum ama mesaj atıp sorun isterseniz 😊

Back