• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Göbişin resmi var mı? Hangi haftada büyüdü? 27ye girdim hâlâ cok bir göbek çıkmadı ama basınç deride gerilim çok yüksek. Karnim hiç rahat rahat genişlemeyecek gibi
simdi cektim canim 29+3 bugün. benim göbeğim çok çabuk çıkıyor zaten hamile degilken yesem cikardi çişim gelse cikardi. ilk hamileligimde de hemen çıktı belli oldu. bu hamileliğimde de 8-9 haftalikken kilo vermeme ragmen rahimin büyümesiyle cikmaya başladi. bu büyüklükte cok zorlanıyorum artık ağrıları geçtim karnim önden aşağı doğru cekiyor beni. oglumun 37 haftalikkenki büyüklüğünü geçti onu o zaman dogurmustum

Eklentiler

• IMG_20211224_100517.jpg
    IMG_20211224_100517.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :KK43: rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?
Kilya Kilya senin nasil olmustu kuzum hatirlayamadim?

simdi cektim canim 29+3 bugün. benim göbeğim çok çabuk çıkıyor zaten hamile degilken yesem cikardi çişim gelse cikardi. ilk hamileligimde de hemen çıktı belli oldu. bu hamileliğimde de 8-9 haftalikken kilo vermeme ragmen rahimin büyümesiyle cikmaya başladi. bu büyüklükte cok zorlanıyorum artık ağrıları geçtim karnim önden aşağı doğru cekiyor beni. oglumun 37 haftalikkenki büyüklüğünü geçti onu o zaman dogurmustum
Bi de beni gor one dogru egimli yürüyorum 😂 anneannem benden daha dinc duruyordur su an

Bi de beni gor one dogru egimli yürüyorum 😂 anneannem benden daha dinc duruyordur su an
cati agrisi da var mi? beni perişan eden o. ayaklarimi sürüyerek yuruyebiliyorum oturup kalkarken nene gibiyim soyledigin sekil. üst bacaklarimi oynatinca vajina etrafindaki kemikler hareket ediyor ya canim cok yaniyor. surekli hesaplıyorum nasil yapsam diye.

Yani şöyle benim tüp bebek dr 26dan sonra kes dedi, bende de proluton kalmıştı 30a kadar vuruldum biraz kendi kafama estiğimi yaptım ama alerji vs oluyormuş yine hastanede yaptır mutlaka. Bende olmadı. Happymom forumda bi kıza denk geldim aynı haftadaydık ona da doktoru doğuma kadar kullan demiş hem iğne hem fitili.
Fitili de doğuma kadar devam demişti tüp bebek doktorum günde 1 tane.
Valla proluton mucize gibi bişey alerjin olmuyorsa 32ye kadar devam et bence
Proluton hiç vurulnadim ben progestan iğne vuruldum gün aşırı iki doz.belki doğumu geciktirmekte çok etkilidir ayh kafamıza gorede birşey yapamıyoruz Dr bizim kadar hassas değil inşallah herşey yolunda gider 37 yi görürüz sizin gibi yapacağım bende beynine 37 yi göreceğiz diyeyim😊

cati agrisi da var mi? beni perişan eden o. ayaklarimi sürüyerek yuruyebiliyorum oturup kalkarken nene gibiyim soyledigin sekil. üst bacaklarimi oynatinca vajina etrafindaki kemikler hareket ediyor ya canim cok yaniyor. surekli hesaplıyorum nasil yapsam diye.
Benim kiz vajinama dogru enlemesine duruyor o yuzden legen kemiklerimi ikiye ayiracakmis gibi oluyor genlestikce tekme attıkça, ben de 3 4 gundur ayak suruyorum yururken kalcamdan dizime bi ahri saplaniyor. Hele uyumak iskence oldu saga sola bile donemiyorum canim acimadan

Kızlar çikolata kolonya derdine düştüm 😄 süslü püslü çikolatalar çok güzel de çikolatalarının iyi olduğundan nasıl emin olucam yaa 🤷‍♀️

Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :KK43: rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?
Canım bana oldu geçen hafta hatta 32den 2 haftada 21 mm ye düşmüş kiloları da senin gibiydi ben de endişelenip bir hafta sınra yani geçen ptesi tekrar perinatologa gittim. Aşağıda baskı var mı diye sordu bende öyle bir baskı yok şaşırdım hatta bu kadar kısa çıkmasına dedim. Tekrar ölçtü aynı kalmış kısalma yok. Haftalar ilerleyince normal bence hele senin 25 mm nin altına bile inmemiş maşşallah 💙 yürüyüş yapma dinlen o sana yeter. Ayrıca ciğer geliştirici iğne bana bile yapılmadı çünkü doktor senin öyle hemen doğuracağını düşünmüyorum dedi ve bu iğnenin etkisi 2.gün pik yapıp 6.gün geçiyormuş her hafta yapmamız gerekir o zaman dedi eskiden yapıyorlarmış ama yan etkileri olabiliyormuş tıp da bazen akıllanıyor yaptığı hatalardan ders çıkarıyor bununla ilgili çalışmalar var dedi 10’lara kadar düşerse yapabiliriz tabi dedi. Endişe etme canım inşallah vaktinde doğuracaksın doktorlarımıza güvenmemiz lazım 🤗

Ilac etkilesimleri konusuna daha bende bakmadım canim ama bende oksapar kullanıyorum haftaya bana da yapalım dedi tekrar soracağım hani oksapar coraspin ikisini de kullanıyorum ben bir etki eder mi diye

Oyy maşşallah canım benim 🤗💙 ablam da geçen gün 37 haftalık halini attı benim şuanki halimle aynı resmen. 40 haftalık halinde göbek bir anda çıkıp aşağı inmiş çok değişik görünüyordu 3 haftada ben de öyle olur muyum 😂

Kızlar çikolata kolonya derdine düştüm 😄 süslü püslü çikolatalar çok güzel de çikolatalarının iyi olduğundan nasıl emin olucam yaa 🤷‍♀️
oglumda haciserif diye bir siteden almistim guzel cikmisti. eger endise ediyorsan bildiğin bir pastaneye yaptırabilirsin. ben cok kararsızım hastaneye kimse gelmeyecek zaten. eve de kimseyi istemiyorum gelmeyin demeye caliscam. pandemi donemi premature bebeklerin yaninda ne isi var ziyaretcinin

gecmis olsun canim benim rahim agzi 22 mmken bile ciger gelistirici vurmadı doktor. 26 cok da az degil aslinda. insülin konusunu hic bilmiyorum
saol canım şuan için demedi ciğer geliştiriciyi ilerki haftalarda gerekirse vuramayız dedi insilünden dolayı inşallah böyle devam etsin de gerek kalmasın ciğer geliştiriciye hiç kimsenin gerek kalmasın :dua: :dua:

Ayy evet o büyük dert süsler güzel de çikolatası da güzel olsun dimi 😋 ben lezzete önem verdim bizim izmirde reyhan pastanesi vardır meşhur oradan yapıcaz çikolataları ama hediyelikler kapı süsü ve hastanede verilecek isimli çikolatalar falan organizasyoncu tarafından yapılacak ben bu tarz şeylerle uğraşmayı pek sevmiyorum eskisi gibi gidip bakılmıyor da 🤷🏼‍♀️ Yeğenime ablamla özenip kapı süsü yapmıştık kendimiz tabi şimdi onun için malzemeci falan gezmek lazım hem soğuğa denk geldi hem benim yürümem yasak hem salgınlar daha ne olsun şartlar uygun değil 🤦🏼‍♀️

Canim ya bu agrilarin hepsi bende de var yani yatiyorum da ustelik sagdan sola donerken bile vajinada agrim kotu oluyor hafta ilerledi diyemi nedir bilmiyorum ins dr randevum var guzel haberler duyarim allahin izniyle 🤲🏻 bu arada cok tatli bi gobusumuz olmus masallah sana 🧿

Canım bana oldu geçen hafta hatta 32den 2 haftada 21 mm ye düşmüş kiloları da senin gibiydi ben de endişelenip bir hafta sınra yani geçen ptesi tekrar perinatologa gittim. Aşağıda baskı var mı diye sordu bende öyle bir baskı yok şaşırdım hatta bu kadar kısa çıkmasına dedim. Tekrar ölçtü aynı kalmış kısalma yok. Haftalar ilerleyince normal bence hele senin 25 mm nin altına bile inmemiş maşşallah 💙 yürüyüş yapma dinlen o sana yeter. Ayrıca ciğer geliştirici iğne bana bile yapılmadı çünkü doktor senin öyle hemen doğuracağını düşünmüyorum dedi ve bu iğnenin etkisi 2.gün pik yapıp 6.gün geçiyormuş her hafta yapmamız gerekir o zaman dedi eskiden yapıyorlarmış ama yan etkileri olabiliyormuş tıp da bazen akıllanıyor yaptığı hatalardan ders çıkarıyor bununla ilgili çalışmalar var dedi 10’lara kadar düşerse yapabiliriz tabi dedi. Endişe etme canım inşallah vaktinde doğuracaksın doktorlarımıza güvenmemiz lazım 🤗
inşallah canım hepimiz zamanında doğuralım :dua: bende de çok şükür bir baskı yok arada sanırım kızım tekmeyi vajinaya vuruyor o kadar :) rahim ağzı daha düşük olup kaç haftalara kadar devam edenler var çok şükür öyle de olsun ben sadece gerçekten ciğer geliştirici gerekirse yapıp yapmama konusunda endişeliyim inşallah gerek kalmayacak hiçbirimizin :dua: önümüzdeki hafta izinliyim dinlenirim sonrada evden çalışırım bir şekilde tutacağız kuzuları içerde :)

Back