• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

37+6da alacak doktorum haftaya persembeye denk geliyor, bugun 36+6yim. Sezaryen olcam mecbur bende hpv tipli bir virus var bebekleri riske atmaz,kizimda da o yuzden sezaryen ile dogurdum. Serviks uzunlugumu en son 6 7 hafta soyledi o da 3 3bucuk gibi duruyor dedi sonra olcmedi. Dikkat edemedim hic cunku esim calisiyor 33 aylik da bir kizim var tuvaleet yemek zart zurt derken 34 haftada annem geldi de ben dinlenmeye basladim. Belki o gelmese ben coktan dogurmustum.
Simdiden rabbim kolay doğum nasip etsin 🤲 sağlıkla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizde senin gibi 37leri görürüz.sanki ikizler hep erken doğacak gibi bir kanı olunca günler bı an önce bitsin modundayim.
 
Sen kaç haftalıksın göremiyorum burdan. Bana da yaptı ciğer geliştirici rahim ağzı 27 nst de sancı çıkmazken yaptı. 31 den sonraki haftalarda aniden gelirlerse diye. Geçen sordum ne kadar sürüyor etkisi diye 1 ay sürüyor dedi. Yani önlem amaçlı yaptı zararı da yok aniden doğum gelse iğne yapılsa fayda etmez. Yaptır yani dert etme.
Kuzum var ya şu yorumlarınız bana altin değerinde stres olmuştum içim bir nebze rahat etti suan
 
Israrla sor doktora madem erken doğum riski neyden kaynaklı diye böyle kafanda kurup durmandan iyidir. O ilk an insan bir şeyleri duyunca kitleniyor soramiyor da ilk randevuda nereyi riskli gördünüz beni de rahatlatın de. Hepimizin erken doğum riski var tabi ama bu kadar korkutmuyor doktorlar muayenede. En azından durum hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Hiç abartmıyorum 7/24 karnım sert ve şiş geziyorum, kasıklarda artan ağrılar acılar başladı. Zayıflıktan zorlandığım kanısındayim artik iyice ama doktor rahim ağzı uzunluğun şu kadar kısalmadan açılma olmaz 2haftada bir takip edeceğiz merak etme diyor. Ben de ona istinaden idare etmeye çalışıyorum acılarımla. Senin de içinde ne oluyor bilmek en doğal hakkın.
KAc dedi rahim uzunluğu kısalığı hakkında risk olarak
 
Artik baya olduk kuzum 27. Haftadayim baştan beri ondandır bulunduğum şehir de başka iyi dr yok ki 2 tane birine gidiyorum öteki de o benm arkdsim seni alamam dedi
Anladım beyni ben de buna benzer bişey yaşadım değiştirdim doktorumu 32.haftada hem de 😂 en kötü sokakta doğururum o doktora gitmektense demiştim😂
 
Simdiden rabbim kolay doğum nasip etsin 🤲 sağlıkla evlatlarınızı kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizde senin gibi 37leri görürüz.sanki ikizler hep erken doğacak gibi bir kanı olunca günler bı an önce bitsin modundayim.
Ben de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendime 🥰 psikolojik olarak merakliblog merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma
 
KAc dedi rahim uzunluğu kısalığı hakkında risk olarak
Rahim ağzı uzunluğum risksiz şuan. En son 4.3 idi. Aylardır aynı. Ama deli gibi progesteron kullanıyorum onun etkisi var. 2x2 fitil ve 3gunde 1 proluton depot. Tabi bu şekilde devam eder mi bilemem, bir de idrar yolu enfeksiyonu mevcut bende.
 
Back