• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Proluton hiç vurulnadim ben progestan iğne vuruldum gün aşırı iki doz.belki doğumu geciktirmekte çok etkilidir ayh kafamıza gorede birşey yapamıyoruz Dr bizim kadar hassas değil inşallah herşey yolunda gider 37 yi görürüz sizin gibi yapacağım bende beynine 37 yi göreceğiz diyeyim😊
İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı doğumlar yaşarız🤲🏼❤️

Ilac etkilesimleri konusuna daha bende bakmadım canim ama bende oksapar kullanıyorum haftaya bana da yapalım dedi tekrar soracağım hani oksapar coraspin ikisini de kullanıyorum ben bir etki eder mi diye
onlar konusunda bir etki edeceğini zannetmiyorum canım kortizonlu bir iğne olduğu için tansiyon ve şeker üzerinde etkisi varmış

Hayırlı cumalar herkese 😊🤚 tecrubelerinize ihtiyacım olacak inşallah 😊 Transferin 10. Günü beta 430 çıktı iki embriyo transferi yapıldı ama sanirim ikiden fazla. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu 😊 heyecanla usg gününü bekliyorum 😍

Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :( rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?
Kuzum masallah bebekler iyi 🧿 rahim agzinda normal yani ikizlerde bi dusus oluyor anladigim kadariyla bu haftalarda dinlenmeye bak yani biraz uzan bu aralar ins tekrar yukselir 🤲🏻 yanj insulin ile ciger gelistirici bana hic mantikli gelmedi bence vurulabilirsin ama tabi ic hastaliklari dr daha iyi bilgi verir canim benim guzel haberler al ins 🥰

Oyy maşşallah canım benim 🤗💙 ablam da geçen gün 37 haftalık halini attı benim şuanki halimle aynı resmen. 40 haftalık halinde göbek bir anda çıkıp aşağı inmiş çok değişik görünüyordu 3 haftada ben de öyle olur muyum 😂
sagol canim. böyle olmasa miydi acaba dogumdan sonra nasil toparlanacak o deri cok merak ediyorum karnimda fazladan yağ olmadığına eminim de sonuçta deri büyüdü kat yapip aşağı sarkarsa şaşırmam :( catlak oldu mu sende

inşallah canım hepimiz zamanında doğuralım :dua: bende de çok şükür bir baskı yok arada sanırım kızım tekmeyi vajinaya vuruyor o kadar :) rahim ağzı daha düşük olup kaç haftalara kadar devam edenler var çok şükür öyle de olsun ben sadece gerçekten ciğer geliştirici gerekirse yapıp yapmama konusunda endişeliyim inşallah gerek kalmayacak hiçbirimizin :dua: önümüzdeki hafta izinliyim dinlenirim sonrada evden çalışırım bir şekilde tutacağız kuzuları içerde :)
Benim de oğlan arada vuruyor 😅 senin de mi makat geliş bebişin baş geliş olunca daha çok baskı oluyor zaten bir yandan iyi bir şey bir yandan da dönsün istiyorum bilemedim 😬 ciğer geliştiricinin yapılamadığını bilmiyordum son anda yaparlar belki ya doğcağı gün kesinleşmedi ki daha sen onu sor bence 2 gün sonra doğum olacağı kesin olursa yine de yapmayacak mısınız diye

Benim kiz vajinama dogru enlemesine duruyor o yuzden legen kemiklerimi ikiye ayiracakmis gibi oluyor genlestikce tekme attıkça, ben de 3 4 gundur ayak suruyorum yururken kalcamdan dizime bi ahri saplaniyor. Hele uyumak iskence oldu saga sola bile donemiyorum canim acimadan
enlemesine durmasi cok agri veriyor soyledigin gibi benimkiler de 4 hafta once enineydi suankinden daha kötü durumdaydim. ikisi de donunce rahatladim biraz. ama boyut arttikca ayni kapiya cikacak tabii :) hadi cok az kaldi senin

sagol canim. böyle olmasa miydi acaba dogumdan sonra nasil toparlanacak o deri cok merak ediyorum karnimda fazladan yağ olmadığına eminim de sonuçta deri büyüdü kat yapip aşağı sarkarsa şaşırmam :KK43: catlak oldu mu sende
Valla ikiz olduğunu öğrendiğim gün ben onu kabullendim tek bebekle bile insanların yumuş yumuş sarkıyor bide benim tenim kuru ve beyazdır sen de beyaz tenlisin gördüğüm kadarıyla gel de esneme çatlama 😬 henüz çatlamadım ama tatlı tatlı kaşınıp duruyor lierac ve bebe yağı sürüyorum kaşındıkça ablamın son 2 hafta çatlamış yani benim haftaya çatlamam gerekiyor bu durumda 🙃

Canim ya bu agrilarin hepsi bende de var yani yatiyorum da ustelik sagdan sola donerken bile vajinada agrim kotu oluyor hafta ilerledi diyemi nedir bilmiyorum ins dr randevum var guzel haberler duyarim allahin izniyle 🤲🏻 bu arada cok tatli bi gobusumuz olmus masallah sana 🧿
sagol canim. iyi olsunlar da katlaniyoruz iste bak 30a girmek uzereyiz senden de bugun iyi haberler duyarız insallah. fire vermeden ilerliyoruz :) vitaminlerine bakiliyor mu bu arada? benim demirim yogun ilac kullanmama ragmen düşük cikti bir baktik ki b12im alt sinirin da altina inmis sebebi oymus. simdi igne vurduruyorum. acaba bu agrilarla ilgisi olabilir mi

oglumda haciserif diye bir siteden almistim guzel cikmisti. eger endise ediyorsan bildiğin bir pastaneye yaptırabilirsin. ben cok kararsızım hastaneye kimse gelmeyecek zaten. eve de kimseyi istemiyorum gelmeyin demeye caliscam. pandemi donemi premature bebeklerin yaninda ne isi var ziyaretcinin
Ben de öyle düşünüyorum. Bir kaç kişiye gitmiştik yazın onlar gelir kendi anne baba kardeşler falan illa uğrayan olur boş olmasın diye az az alayım koyayım diyorum. Isimli etiketli falan da olsun istiyorum. Internette yapan çok var hiç-bir yere gidemem valla azar azar internetten yaptırayım bakalım.

Hayırlı cumalar herkese 😊🤚 tecrubelerinize ihtiyacım olacak inşallah 😊 Transferin 10. Günü beta 430 çıktı iki embriyo transferi yapıldı ama sanirim ikiden fazla. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu 😊 heyecanla usg gününü bekliyorum 😍
hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin. ilk öğrenilen degerle pek ilgisi olmuyor. artış orani ile de bazen ilgili oluyor. en güzeli keseleri ve hatta kalp atisini duymak

Ayy evet o büyük dert süsler güzel de çikolatası da güzel olsun dimi 😋 ben lezzete önem verdim bizim izmirde reyhan pastanesi vardır meşhur oradan yapıcaz çikolataları ama hediyelikler kapı süsü ve hastanede verilecek isimli çikolatalar falan organizasyoncu tarafından yapılacak ben bu tarz şeylerle uğraşmayı pek sevmiyorum eskisi gibi gidip bakılmıyor da 🤷🏼‍♀️ Yeğenime ablamla özenip kapı süsü yapmıştık kendimiz tabi şimdi onun için malzemeci falan gezmek lazım hem soğuğa denk geldi hem benim yürümem yasak hem salgınlar daha ne olsun şartlar uygun değil 🤦🏼‍♀️
Ay zaten dışarılarda koşturamam. Kapı süsü almıştım. Balonlu kutular aldım magnet hediye gelmişti hastane çıkışlarının yanında. Şimdi hediye kolonya ve çikolata yaptırayım diyorum konsepte uygun. Zaten kimse gelemez pandemide de kendi yakınlarımıza falan veririz diye düşünüyorum. O kadar yapıyorlar süslü püslü bayat çikolata koymazlar herhalde :) araştırmalarıma devam edeyim ben. Her sey internetten valla hiçbir şeye gidemem:)

Valla ikiz olduğunu öğrendiğim gün ben onu kabullendim tek bebekle bile insanların yumuş yumuş sarkıyor bide benim tenim kuru ve beyazdır sen de beyaz tenlisin gördüğüm kadarıyla gel de esneme çatlama 😬 henüz çatlamadım ama tatlı tatlı kaşınıp duruyor lierac ve bebe yağı sürüyorum kaşındıkça ablamın son 2 hafta çatlamış yani benim haftaya çatlamam gerekiyor bu durumda 🙃
göbek deligimin yanlarinda beyaz cizgiler var pek dikkat cekmiyor, bir catlak sekli sanirim. mor kirmizi catlak suanlik yok. tam da anlayamiyorum deri altından bütün damarlarim gözüküyor çünkü büyüklu küçüklü te boynumdan baslayip kasiga inen damarlari bile görüyorum, beyaz tenlilerin kaderi :D kaşımamaya cok dikkat ediyorum. lieracin bir tüpü bitti öbürüne geçtim

Kuzum masallah bebekler iyi 🧿 rahim agzinda normal yani ikizlerde bi dusus oluyor anladigim kadariyla bu haftalarda dinlenmeye bak yani biraz uzan bu aralar ins tekrar yukselir 🤲🏻 yanj insulin ile ciger gelistirici bana hic mantikli gelmedi bence vurulabilirsin ama tabi ic hastaliklari dr daha iyi bilgi verir canim benim guzel haberler al ins 🥰
bana da mantıklı gelmedi canım. diyorumki ne yapmalıyım yükselir mi tekrar ben biliyorum yükselen arkadaşlar var diyemiyorum :) yani aslında yükselme olmaz ama en azından daha düşme olmaz dikkatli olursan dedi işe gitmesem dedim e zaten oturarak çalışıyorsun bişey olmaz yorucu bir işin yok git dedi ben dedim yok evden çalışayım ben araba ile gidip geliyorum ama yine bir sarsılma falan oluyor yolların durumundan dolayı malum İstanbul :) bir endokrin doktoru bulup gidicem yarın tekrar bir tahlillerimi yaptırayım önce. inşallah güzel haberler alalım canım hepimiz :dua:

Benim de oğlan arada vuruyor 😅 senin de mi makat geliş bebişin baş geliş olunca daha çok baskı oluyor zaten bir yandan iyi bir şey bir yandan da dönsün istiyorum bilemedim 😬 ciğer geliştiricinin yapılamadığını bilmiyordum son anda yaparlar belki ya doğcağı gün kesinleşmedi ki daha sen onu sor bence 2 gün sonra doğum olacağı kesin olursa yine de yapmayacak mısınız diye
erkek yukarda kafası midemde kız aşağıda dün bir nazlıydı arkasını dönmüştü hiç yüz vermedi bize resim bile alamadık :) makat geliş demedi hiç. dönmesin boşver canım normal mi doğuracağız sanki :) 15 gün sonra gidince soracağım biraz bilgi toparlayayım bir endokrin doktoruna görüneyim eli boş gitmeyeyim doktorun karşısına:)

Ayy evet o büyük dert süsler güzel de çikolatası da güzel olsun dimi 😋 ben lezzete önem verdim bizim izmirde reyhan pastanesi vardır meşhur oradan yapıcaz çikolataları ama hediyelikler kapı süsü ve hastanede verilecek isimli çikolatalar falan organizasyoncu tarafından yapılacak ben bu tarz şeylerle uğraşmayı pek sevmiyorum eskisi gibi gidip bakılmıyor da 🤷🏼‍♀️ Yeğenime ablamla özenip kapı süsü yapmıştık kendimiz tabi şimdi onun için malzemeci falan gezmek lazım hem soğuğa denk geldi hem benim yürümem yasak hem salgınlar daha ne olsun şartlar uygun değil 🤦🏼‍♀️
Izmır de organizasyon öneriniz varsa hemen alırım tavsiyenizi bende bakıyordum🙈 çikolatayı bende lozan da veya reyhan da yaptırayım demistim 🤗

Günaydın canlar nasılsınız bugün herkes iyi inşallah. Benim dün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı doktor endişe edecek bir durum yok sakin ol dedi ama gel de ol :KK43: rahim ağzı 26mm olmuş 31 idi son kontrolde bebişlerim iyi çok şükür biri 1020 diğeri 960 gr gelişimleri güzel dedi ama sana ciğer geliştirici iğne yapamam insülin var iğne kullanıyorsun iyice arttırır dedi cumartesi dahiliye doktorum ile randevum var ondan görüş almamı istedi.Sizlerden böyle bir durum ile karşılaşan tanıdığı olan bilgisi olan varmı? gerçekten insülin iğnesi kullanan kişiye ciğer geliştirici iğne yapılmaz mı?
Canım insülin dozun nedir? Gebelik şekeri mi?

enlemesine durmasi cok agri veriyor soyledigin gibi benimkiler de 4 hafta once enineydi suankinden daha kötü durumdaydim. ikisi de donunce rahatladim biraz. ama boyut arttikca ayni kapiya cikacak tabii :) hadi cok az kaldi senin
Vala benim de bi doner gbi oldular sonra tekrar altli ustlu oldular, ikisi de enlemesine altli ustluler biri kaburgalarimi zorluyor biri legen kemigimi, bugun 37+0oldum her gun daha bi agri veriyorlar analarina 😂

Back