• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendime 🥰 psikolojik olarak merakliblog merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma
Önce psikoloji kesinlikle ikincisi mümkün olduğu kadar dinlenme gerçi Melindanaz Melindanaz hiç dinlemedi😂 3.sü de progestan takviyeleri😂

Benim şimdiki doktorum çok tedbirli gitmeyi seven bir doktor burda kimse 30 haftada hafta bir kontrole çağrılmadı sanırım. Ben 4 haftadır haftalık gidiyorum her gittiğimde nst giriyorum rahim ölçülüyor. Böyle benim içimde çok rahat ediyor. Ama adam tedbirli davranırken bunu üzerek korkutarak yapmıyor. Üslûp tavır çok önemli. Doktorum gülümseyerek sen bomba bir hastasın heran her şey olabilir bu yüzden haftalık takip ediyorum diyor ama olumlu olan her şeyi de söylüyor her gittiğimde kilo boy,rahim ağzı, bebek yerlerini vs.söylüyor.Ultrason foto veriyor her seferinde.Daha geçen hafta verdim deyip uğraşmayabilir.Kişilik meselesi gerçekten ya.
Aynı benim doktorum gibi tedbirli olması çok iyi ama hastayıda panikletmemesi lazım zaten süreç stres altında geçiyor genel olarak. Benim doktorum kanamam olduğunda bile önemli birşey yok tedbir amaçlı bir gece gözetimim altında kal demişti. Sonradan öğrendim ki kanama kesenin birine çok yakınmış bu bilgiyi sana verip niye seni üzeyim herşey benim kontrolüm altındaydı dedi. Bende her gittiğimde tüm detayları tek tek söylüyor. Birde üzerine uğraşıp 4. Boyutlu fotoğrafını veriyor. Yani doktorun tavrı be üslubu çok önemli dediğiniz gibi bu kızcağı hamileliğin başından beri stresten mahvetti yazık yani. Hayırlısı ile sağlıkla alsaydık şu çocukları bi kucağımıza 🙏🏻🙏🏻

selam herkese iki günlük uğraş sonucu üniversite hastanesinde kan uyusmazligi ignesi vurdurabildim. kadim dogum servisini de görmüş oldum suni sanci takılan bir gebe vardi odamda. icime bir korku dustu cok az kaldi ya😊 servisteki hemsireler sezaryen icin geldim sanmis karnimin buyuklugunden

Göbişin resmi var mı? Hangi haftada büyüdü? 27ye girdim hâlâ cok bir göbek çıkmadı ama basınç deride gerilim çok yüksek. Karnim hiç rahat rahat genişlemeyecek gibi

Gecmis olsun. ilk dogumumda bizim arabamiz yoktu taksiyle gitmistim :)) cikista da araba kiralamistik, bu da bi macera oluyor 😄😄🧡💚
Ay iste bak, seninle ayni kaderi yasiyorum su an😂 hayaller hayatlar... Canimiz sag olsun napalim ama iste korona var taksiciler gordugum kadariyla maske takmiyor bakim nolcak

merakliblog merakliblog Melindanaz Melindanaz kızlar hastane çantanız için bir listeniz falan var mı? Varsa bizede fikir olur 🥰
Bende 30. Hafta itibari ile yıkama yerleştirme işlerine başlayayım diyorum.
Tek bebek icin yazicam sen 2yle carp gülüm. Bebek icin,
2 tane 5li takim
2tane 3lu takim
4tane ic zibin
1 nohut 1 penye battaniye
2 uzun kollu citcitli body
2kisa kollu citcitli body
1tane muslin(hastaneden cikarken puseti ortmek icin)
4tane çorap
5 6 tane agiz bezi
1 paket bebek bezi
Pisik kremi
Alt acma bezi
Carsaf(korona var diye hastaneninkini istemiyorum)
Hipp mama aldim ben
1biberon
1 emzik aklıma gelen bunlar simdilik
Kendim için
2 gecelik
1 sabahlik
2 hamile kulotu
Terlik
Depend kulot
Orkid
1 pijama alti hastaneden cikmak icin
3 tane havlu corap
Gogus pedi
Gogus kremi
Nescafe
Sarj aleti
Unuttugum belki bikac sey olabilir ama geneli bu

Rahim ağzı uzunluğum risksiz şuan. En son 4.3 idi. Aylardır aynı. Ama deli gibi progesteron kullanıyorum onun etkisi var. 2x2 fitil ve 3gunde 1 proluton depot. Tabi bu şekilde devam eder mi bilemem, bir de idrar yolu enfeksiyonu mevcut bende.
Maşallah çok iyi.benimde progestan ignem vardı bıraktırdı Dr yine söylesene baslasammi bilmiyorum rahim ağzı 30 mm çokta iyi sayılmaz 29.haftadayim.idrar yolu enfeksiyonu ilk günden beri başıma bela zaten monurol içmekten gına geldi

Aynı benim doktorum gibi tedbirli olması çok iyi ama hastayıda panikletmemesi lazım zaten süreç stres altında geçiyor genel olarak. Benim doktorum kanamam olduğunda bile önemli birşey yok tedbir amaçlı bir gece gözetimim altında kal demişti. Sonradan öğrendim ki kanama kesenin birine çok yakınmış bu bilgiyi sana verip niye seni üzeyim herşey benim kontrolüm altındaydı dedi. Bende her gittiğimde tüm detayları tek tek söylüyor. Birde üzerine uğraşıp 4. Boyutlu fotoğrafını veriyor. Yani doktorun tavrı be üslubu çok önemli dediğiniz gibi bu kızcağı hamileliğin başından beri stresten mahvetti yazık yani. Hayırlısı ile sağlıkla alsaydık şu çocukları bi kucağımıza 🙏🏻🙏🏻
Kesinlikle👍👍 umursamama ayrı panikletmeden kontrol altında tutmak ayrı. Tedbirli olmak ayrı felaket tellallığı ayrı :) benim ilk doktorum gerçekten beni çok üzdü umursamazdı ama hemen dikiş de atacaktı. Kaç hafta ağladım bırakmak için karar almak için. Çok şükür şimdiki doktoruma kuş gibiyim onun sayesinde. Ben kendim de zaten gevşekliği sevmem 😄 hiçbir işte. Başka doktor yok diye mecbur gidiyormuş evet hele bu haftadan sonra hiç değiştiremez. Olsun olumlu bakıcaz hep beraber🙏

Herşey yolunda beybi. Şuan 35+4üm. Sertleşme var ama nstde çıkmadı pztsi günü gitmiştim. Pztsi tekrar kontrolüm var doktor artık bebeler ne zaman isterse gelebilirler dedi rahatladım artık. 2300 olmuşlar
Oh cok sukur aynen artik dogsalar da allahin izniyel kuvoze girmezler insallah😍
Yarin dr randevum ama ve benim korkum tavan ne diyecek hastaneye umarim yatma durumum yoktur ve iyiyizdir ins guzel haberlerle donerim size 🤲🏻🤗😁
Guzel haberlerini bekliyorum canim 🤗

Ben de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendime 🥰 psikolojik olarak merakliblog merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... benim merak ettiğim bir şey var ben mesela ev işi yapmıyorum pek ama yemek falan yapıyorum arada ufak tefek işler sizler sürekli uzandınız mı yani bu bana mümkün gelmiyor gibi yapamıyorum illa yapacak şeyler buluyorum ayakta da kalıyorum bu sıkıntı yaratır mı sence ben de 37 leri görmek istiyorum doktor en son 36 veya 37 de alırız dedi inş görürüm dedim o günleri

merakliblog merakliblog Melindanaz Melindanaz kızlar hastane çantanız için bir listeniz falan var mı? Varsa bizede fikir olur 🥰
Bende 30. Hafta itibari ile yıkama yerleştirme işlerine başlayayım diyorum.
Şimdi tek tek yazıcam hepsini aklıma geldikçe.
Öncelikle büyük boy kilitli poşet ve valiz organizeri aldım 6lı.
Kilitli poşetlerden birine 5li hastane çıkışı zarf zıbın normal zıbın çorap ve penye battaniye koydum.(çarpı 2) (hangi zıbını kullanmak isterlerse onu alsınlar bu doğumhaneye gidecek)
Bunun haricinde;
2 adet 5li hastane çıkışı
2 alt üst takım
2 tulum( foto için)
2-3 çift çorap
6 tane ağız mendili
2 nohut battaniye
2 biberon
Mama
4 tane alt açma( küvöze falan da sererim diye)
30lu paket bebek bezi (paketi yırtmadım o yüzden o kadar)
1 paket ıslak mendil
Emzik almadım kullanmayı düşünmüyorum, biberonu da kullanmicam da isterlerse diye aldım.
5-6 tane depend ben xl aldım arkadaşım büyük de alsan rahat olur demişti.
1Lohusa takımı( bluz pantolon ve sabahlık)
1Gecelik-sabahlık
1Düğmeli pijama takımı
Bir emzirme atleti
Bir emzirme sütyeni
Uzun hırka (tesettürlü değilim ama uzun aldım sabahlık niyetine soğuk olursa diye)
Çorap 2 adet uzun 1 tane kısa
Göğüs pedi gümüş kapak lansinoh gögüs kremi
Bephantol pişik kremi
Terlik
Lohusa tacı- bebe bandanası(kızıma) -oğluma düz bere😂
Çikolata- kolonya
Doğuma sweatshirt ve tayt gidicem öyle de çıkarım.
Sanırım hepsi bu😂

Back