- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.821
Görecez Allah in izniyle ben ayakta durunca hemen bende de o oluyor ama ben genelde evdeyim ve yatiyorum o yüzden gunde 2 3 kere oluyor geçiyor yatınca dr bana badem yağı sur karnına demişti ama sürmedim yani daha doğrusu vitaminlerim demir ilacı dışında bise almıyorum ben agirlasiyorm asla ani hareket edemem etmemek lazımmış zaten de sizde bol.bol dinleninYaaa inanılmaz bir şey bu bende de oluyor. Ama bir anda sertleşip sisiyorsa karnım tüm gün öyle kalıyor, geçmiyor. Önceden akşama doğru filan siserdi. Simdi sabahtan bile şişip tüm günü karnimdaki sertlikle geçiriyorum. Sirt üstü yatsam karnim daha da gerilip acıyor ama ayaktayken de aşağı çekiyor karnımı, yatmayi tercih ediyorum. Oyle 70 derece sola dön filan beceremiyorum ben, karnimi belimi yastikla desteklesem bile karnimi eziyorum yan dönünce, bir de onun acısını çekiyorum. Devletteki doktorum şişliğe kasılma ağrısı aman bu haftalarda doğurma 28i gorsek bi rahatlariz dedi, diğer kliniğine gittiğim ozeldeki doktorum da iki bebek hizla büyüyor cok normal bunlar 24.haftadan sonradan daha da agirlasacaksin dedi. Öyle şişe şişe haftalar geçiyor. Allah sonumuzu hayır etsin, 1kg sınırını 28.haftayi hepimiz görelim.
karnin yamuluyor ve sanci giriyor asagi doğru :) kimisi de bebek toplaniyor diyor ama alakasi yok.
iğne yerleri benim de öyle canım morluklar var maalesef karın gerildikçe daha zor oluyor iğne yapmak sanırım kola geçeriz bir süre sonra, bir kere benim de göbeğe vurmuştu doktor elini yüzünden çeksin diye resmen çocuk sarsıldı gördüm ultrasonda napıyosunuz gerek yok kalsın eli yüzünde görmesemde olur korkutmayın evladımı dedim :) şimdi sen herşeyden korkar hale geldin doktorun söylediğinden dolayı en ufak bir değişikliği erken doğuma yoracaksın çok takılmamaya çalış elinden geleni fazlasıyla zaten yapıyorsun gerisi Allah'a kalmışOksapqr yaptığım yerler beze olmuştu zaten hassastı o da parmak ucuyla tık tık şeklinde vurunca morardı anlamadim ki suan mesela ağrısı falan geçti ama tabi hafif bir morluk var
benim normalde öyle duygusal hallerim yoktur. katır gibiyimdir yani ama şu iki haftadır bende herşeye ağlamaya hazır buluyorum kendimibakayım canım daha tam bakmaya başlamadım ilk başta puset ile idare ederiz acelesi yok diye :) dün yatak ve dolaplarını sipariş ettik çok karışık duygular ya zaten hormonlar alt üst herşeye ağlar haldeyim mobilyaları gördükçe duygular şelale :) acele mi ediyorum kaygısı da cabası.
kuzum korkma erken doğum riski hepimizin var yarın ne olacağımız belli değil sen dinlenmene dikkat et kendini yorma inşallah hiçbirşey olmayacak sağlıkla alacağız evlatlarımızı kucağımızaBugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz
Insallah kuzum gerçekten çok korkuyorum yani ocak sonunu görseydik sağlıkla hayirla banyo yapmak istemiyorum bise olacak diye zaten 10 gunde 1 yıkanıyorm siz nasıl yikaniyorsunuziğne yerleri benim de öyle canım morluklar var maalesef karın gerildikçe daha zor oluyor iğne yapmak sanırım kola geçeriz bir süre sonra, bir kere benim de göbeğe vurmuştu doktor elini yüzünden çeksin diye resmen çocuk sarsıldı gördüm ultrasonda napıyosunuz gerek yok kalsın eli yüzünde görmesemde olur korkutmayın evladımı dedim :) şimdi sen herşeyden korkar hale geldin doktorun söylediğinden dolayı en ufak bir değişikliği erken doğuma yoracaksın çok takılmamaya çalış elinden geleni fazlasıyla zaten yapıyorsun gerisi Allah'a kalmışama hep olumlu düşün zamanında doğacaklar de erken gelmeyecekler gibi telkin et kendini inşallah erken gelmeyecekler
Insallah bitanem zaten şu hamileligimi özledim diyenin ağzına vurasım geliyor bunca stres bunca kaygı özlenir mi yahukuzum korkma erken doğum riski hepimizin var yarın ne olacağımız belli değil sen dinlenmene dikkat et kendini yorma inşallah hiçbirşey olmayacak sağlıkla alacağız evlatlarımızı kucağımıza
valla o tek gebelikler için bence gerçi benim etrafımda hamileliğini özleyen yok ama. bu grupta ikiz gebelikten kaynaklı herkes kaygılı olduğu için özleyen çıkacağını sanmıyorumInsallah bitanem zaten şu hamileligimi özledim diyenin ağzına vurasım geliyor bunca stres bunca kaygı özlenir mi yahu
acele etmiyorum diymi canım saol valla aynı düşüncelerde olunca insan biraz rahatlıyor ocak da gelecek mobilya temizliği kıyafetleri yıka ütüle yerleştir ancak :) mobilya gelene kadar da odanın boyası tülü fonu halısı falan. enerji açısından çok haklısın gündüz işyerinde süperim akşam evde başka bir insan oluyorum yerimden kalkamıyorum :) aramızda çok fark yok seninle gün olarak inşallah zamanında gelsin bebişlerimizbenim normalde öyle duygusal hallerim yoktur. katır gibiyimdir yani ama şu iki haftadır bende herşeye ağlamaya hazır buluyorum kendimiayrıca hiç acele etmiyorsun canım öyle düşünme şurada 3-4 haftaya iyice ağırlaşacağız şuan hazır enerjimiz varken herşeyi halletmek lazım. hatta ben ocak ayının başı itibari ile hastane çantama kadar hazırlamak istiyorum ki son aylara birşey kalmasın.
inşallah göreceksin Ocak sonunuInsallah kuzum gerçekten çok korkuyorum yani ocak sonunu görseydik sağlıkla hayirla banyo yapmak istemiyorum bise olacak diye zaten 10 gunde 1 yıkanıyorm siz nasıl yikaniyorsunuz
yok kuzu ben 11. haftada dna sonucu ile cinsiyetleri öğrenir öğrenmez ufak ufak başlamıştım. kıyafet alışverişim bitti mesela sadece büyük parçalar kaldı. hemde son zamana bırakıp kendimi maddi olarakta çok sıkıştırmak istemedim. piyasanın durumuda malum herşeyin fiyatı günlük artıyor. her haftada ağırlaşıyoruz. son bir iki ayı yatıp dinlenerek geçirmek istiyorum. o yüzden hiç erken değil fırsat buldukça alabildiğini al çıksın aradan. inşallah canım hepimiz zamanında sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaacele etmiyorum diymi canım saol valla aynı düşüncelerde olunca insan biraz rahatlıyor ocak da gelecek mobilya temizliği kıyafetleri yıka ütüle yerleştir ancak :) mobilya gelene kadar da odanın boyası tülü fonu halısı falan. enerji açısından çok haklısın gündüz işyerinde süperim akşam evde başka bir insan oluyorum yerimden kalkamıyorum :) aramızda çok fark yok seninle gün olarak inşallah zamanında gelsin bebişlerimiz
Kuzum zaten herkesin sonradan sata göre oluyormuş pek ileride kalan yokk yavaşlama oluyormuş diye duydummm.. ayy sağlıkla gelsinler yaa hep bi diken üstündeyizzzIyi yapıyorsun grip enfeksiyonu gecirene kadar bnmkiler 1 hafta öndeydi ama suan normal hatta biraz 4 gün kadar geride kaldılar o çok değişkenlik gösteriyor canm bnm yaa
Iyi yapıyorsun grip enfeksiyonu gecirene kadar bnmkiler 1 hafta öndeydi ama suan normal hatta biraz 4 gün kadar geride kaldılar o çok değişkenlik gösteriyor canm bnm yaa
Ozleniyor inan kiInsallah bitanem zaten şu hamileligimi özledim diyenin ağzına vurasım geliyor bunca stres bunca kaygı özlenir mi yahu
Hayatta ozlemem sağlıkla dogsunlar da can bu stres özlenir miOzleniyor inan ki
Bunu hatirlatirim
Gerçekten de oyle diken mi kaktüs mü gel bana sor kuzum benmKuzum zaten herkesin sonradan sata göre oluyormuş pek ileride kalan yokk yavaşlama oluyormuş diye duydummm.. ayy sağlıkla gelsinler yaa hep bi diken üstündeyizzz
Aynisini soyledim haftalarca hamilegi ozleyenin hamileligi kesin cok rahattir bu ozlenir mi dedim ama ozleniyorHayatta ozlemem sağlıkla dogsunlar da can bu stres özlenir mi
Canım benim arkadaşa da hep demişler erken doğum olacak erken doğum olacak kız 37. Haftada doğum yaptı tek yumurta ikizi hem de doktorlar biz daha dikkatli olalım diye öyle diyor sonuçta çoğul gebelikGerçekten de oyle diken mi kaktüs mü gel bana sor kuzum benm
Kuzum oyle de zevk alır gibi kalkma eğilme bukulme ağır taşıma hamurisi yeme tatlı yeme herseyim kısıtlı bnm yurdu doktor beniCanım benim arkadaşa da hep demişler erken doğum olacak erken doğum olacak kız 37. Haftada doğum yaptı tek yumurta ikizi hem de doktorlar biz daha dikkatli olalım diye öyle diyor sonuçta çoğul gebelik
Inan kuzum bu stresli günleri ozlemiycem bebeklerimle misler gibi evimde oyunlar oynayacagim inşallah ve bu günleri hiç hatırlamıycam stres korku endişe heyecan bilinmezlik özlenir mi bilmemAynisini soyledim haftalarca hamilegi ozleyenin hamileligi kesin cok rahattir bu ozlenir mi dedim ama ozleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?