• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

yok kuzu ben 11. haftada dna sonucu ile cinsiyetleri öğrenir öğrenmez ufak ufak başlamıştım. kıyafet alışverişim bitti mesela sadece büyük parçalar kaldı. hemde son zamana bırakıp kendimi maddi olarakta çok sıkıştırmak istemedim. piyasanın durumuda malum herşeyin fiyatı günlük artıyor. her haftada ağırlaşıyoruz. son bir iki ayı yatıp dinlenerek geçirmek istiyorum. o yüzden hiç erken değil fırsat buldukça alabildiğini al çıksın aradan. inşallah canım hepimiz zamanında sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza :dua:
evet canım bir de işin maddi kısmı var son zamanlara hepsini bırakamayız maaş alıyorken çoğu şey bitmeli :) bende kıyafet almayacağım artık bir tek kızıma hastane çıkışı kaldı ona karar veremiyorum oğluma aldım :) küçük yegenlerim var benim onların kıyafetleri de geldi o yüzden bir onları küçültelim hayırlısı ile :dua:

Kızlar benim bebeklerden biri baş aşağı dönmüş diğeri de yan duruyor dönmeye çalışıyor. Rahimde kısalma falan yok doktor bir sorun yok dedi. Dönmüş olması doğuma hazırlanıyor anlamına gelir mi içimi bir korku kapladı. Sizinkilerin pozisyonu nasıl?

Kızlar benim bebeklerden biri baş aşağı dönmüş diğeri de yan duruyor dönmeye çalışıyor. Rahimde kısalma falan yok doktor bir sorun yok dedi. Dönmüş olması doğuma hazırlanıyor anlamına gelir mi içimi bir korku kapladı. Sizinkilerin pozisyonu nasıl?
Benim de öyleydi son gittiğimde oğlan baş aşağı kız yatay duruyordu. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum dönüp duruyorlar zaten bakalım bu gittiğimde ne olacak ☺️

Görecez Allah in izniyle ben ayakta durunca hemen bende de o oluyor ama ben genelde evdeyim ve yatiyorum o yüzden gunde 2 3 kere oluyor geçiyor yatınca dr bana badem yağı sur karnına demişti ama sürmedim yani daha doğrusu vitaminlerim demir ilacı dışında bise almıyorum ben agirlasiyorm asla ani hareket edemem etmemek lazımmış zaten de sizde bol.bol dinlenin
Hep yatiyorum ben 2aydir. Yine bu şişlik kasilmalarla iyi idare ettik valla. Az daha kilolu, geniş geniş olaydik iyiydi bu kadar içerde sıkışmazlardi belki bir ihtimal. İki ay daha dayanalim insallah. Tam 3hafta oldu benim son kontrolümden bu yana. Rahim ağzı boyu ne âlemde onu da bilmiyorum. Senin rahim ağzı uzunluğu şuan kactaymis?

Benim de öyleydi son gittiğimde oğlan baş aşağı kız yatay duruyordu. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum dönüp duruyorlar zaten bakalım bu gittiğimde ne olacak ☺️
Çok teşekkür ederim canım benimkiler hep tersti böyle dönmüş görünce sonradan düşününce korku kapladı içimi. Şu Ocağı bir görsek valla 2 ay geçsin biran önce

Hep yatiyorum ben 2aydir. Yine bu şişlik kasilmalarla iyi idare ettik valla. Az daha kilolu, geniş geniş olaydik iyiydi bu kadar içerde sıkışmazlardi belki bir ihtimal. İki ay daha dayanalim insallah. Tam 3hafta oldu benim son kontrolümden bu yana. Rahim ağzı boyu ne âlemde onu da bilmiyorum. Senin rahim ağzı uzunluğu şuan kactaymis?
Kuzum bana demiyorlar ama uzun olsa bence derlerdi saklıyor doktor benden bir de ondan korkmayayim yalnızım ya ondan bende inan yatiyorum ne bulsam onu yer hale geldim standart kavurmalı makarna
Bakliyat corba
Sebze çorbası
Tavuk çorbası
Valide sultan aşı
Et kavurma pilav salata
Bunlar arasında gidis geliş halindeyim

Çok teşekkür ederim canım benimkiler hep tersti böyle dönmüş görünce sonradan düşününce korku kapladı içimi. Şu Ocağı bir görsek valla 2 ay geçsin biran önce
Senin haftan daha ileri zaten canım biyerden sonra dönemiyorlarmış ikisinin de aşağı doğru olması iyi bir şey bence bir bakarsın normal doğum yapmışsın ne güzel rahim ağzı uzunluğun da iyiymiş maşşallah kritik haftaları geçtin neredeyse 🤗💙

Evet gerçekten de su ocak sağlıkla hayirla bir geleydi bebekler 2 bucuk 3 ay daha dursaydı ayyy mükemmel olur

Kuzum bana demiyorlar ama uzun olsa bence derlerdi saklıyor doktor benden bir de ondan korkmayayim yalnızım ya ondan bende inan yatiyorum ne bulsam onu yer hale geldim standart kavurmalı makarna
Bakliyat corba
Sebze çorbası
Tavuk çorbası
Valide sultan aşı
Et kavurma pilav salata
Bunlar arasında gidis geliş halindeyim

İyi ki sanal marketler çıktı da marketi eve soyleyebiliyoruz. Aslında eşinizin ayda bir gelislerinde nohut kurufasulye barbunya filan direkt yemek halinde hazır sekilde buzdolabi posetlerine stok yapıp buzluğa attirsaniz, cikartip isitip yersiniz biraz öyle de sulu yemek olur elinizin altinda idare eder sizi.

İyi ki sanal marketler çıktı da marketi eve soyleyebiliyoruz. Aslında eşinizin ayda bir gelislerinde nohut kurufasulye barbunya filan direkt yemek halinde hazır sekilde buzdolabi posetlerine stok yapıp buzluğa attirsaniz, cikartip isitip yersiniz biraz öyle de sulu yemek olur elinizin altinda idare eder sizi.
Asiri gaz yapiyor kuzum nohut çorbalar kullanıyorum o yüzden azar azar ve o şekilde yiyorum

Gunaydin kizlar 2 gündür gunde 1 bardak süt içiyorum normalde yogurt yerim sut içmedim ama gripten dolayı bebeklerin gelişimi de aksadı tabi ama 2 gündür ne isalim bitti na gazim buna şükür ama sut beni mahvetti bnm gibi süt dokunan var mi
bende de tam tersi süt kabiz yapiyor

Çok iyi gidiyorsun ha gayret, haftanı sürekli takip ediyorum 25 olmuşsun bile maşallah. Böyle böyle atlatacağız bu ayı hep birlikte. En son 700gr mi diyordun sanki, 1kg oldular mi kontrol ne zaman? 1kg olduğun haftayi da yaz ilham olsun bana.
sagol canim bugun tam 25+0 sitedeki takvimde yarından itibaren 26. hafta diye yazmaya baslar. 24+3te gittim 700er gram olmuslardi. kafa çevreleri azcik ileri karın çevreleri azcik geri ilk bebegimin de böyle ilerliyordu hep. 26+3te bir sonraki randevum insallah 900 olmuş olurlar. proteine yükledim biraz aburcuburu azalttim 2 kofte yiyorsam 4 kofte yiyorum simdi ama cok zorlanıyorum ne güzel yanda pasta corekler dururken istemedigim biseyi yemek... erken doğum tehditi olmasa ugrasmazdim bu kadar :)

yok canim rahat ol o anlama gelmiyor. hamileligin basindan sonuna bebegi o pozisyonda duran var. kafasini kanala sokarsa o zaman zorlamaya baslar sadece

benimkiler hafif çapraz duruyor ustteki yatay, alttaki kafa kardesinin kafasinin yaninda ayaklar idrar torbasinin oralarda geziniyor. ama üsttekinin hareketlerini dahs cok hissediyorum

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins

Inan kuzum bu stresli günleri ozlemiycem bebeklerimle misler gibi evimde oyunlar oynayacagim inşallah ve bu günleri hiç hatırlamıycam stres korku endişe heyecan bilinmezlik özlenir mi bilmem
Herseyi ama herseyi unutuyosun tum zorluklari hamilelikten geriye hafizanda icerde kipir kipir edisleri kaliyor aslinda ozlenen de o oluyor tum zorluklar silinecegi icin diyorum ozlersin diye ben neler neler yasadim final 3 dakikada bire inen sanci ve acil dogum o kadar soyleyim sana 🙈
Simdi yuruteclerle drift yapiyolar cektigim sancilar opucuk gibi geliyor suan senin de hepinizin de oyle olacak o gunler yakin 😍

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins
Durur insallah, doktorlar tedbirini almistir. Dualarimiz sizinle icinizi ferah tutun. Sakin olmaya calisin olur mu, stres hormonlari salgilamayin, Allah sizin ve evlatlarinizin yar ve yardimcisi olsun

Durur insallah, doktorlar tedbirini almistir. Dualarimiz sizinle icinizi ferah tutun. Sakin olmaya calisin olur mu, stres hormonlari salgilamayin, Allah sizin ve evlatlarinizin yar ve yardimcisi olsun
Aminn canim benim aminnn ins gerekli olanlar yapiliyor ins bir anda nasil boyle indi hayret ediyorum ben gaz sancisi sandigim hep kasilmaymis tecrubesizlik ins rabbim hepimizin evlatlarini korusun vakti hayirlisiyla guzel zamanda dogsunlar ins 🤲🏻

Allah yardımcın olsun, inşallah birkaç hafta daha dayanirsin. Baya kısalmış ama iyi yakalamışlar ama doğum başlamadan şükür.

Back