• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar benim bebeklerden biri baş aşağı dönmüş diğeri de yan duruyor dönmeye çalışıyor. Rahimde kısalma falan yok doktor bir sorun yok dedi. Dönmüş olması doğuma hazırlanıyor anlamına gelir mi içimi bir korku kapladı. Sizinkilerin pozisyonu nasıl?
Canım değişiyor benin de 2 hafta önce baş aşağıydı sonra dönmüşler falan

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins
Önceden de kısalık durumu var mıydı canım çok geçmişş olsun durur inş

Allah yardımcın olsun, inşallah birkaç hafta daha dayanirsin. Baya kısalmış ama iyi yakalamışlar ama doğum başlamadan şükür.
Amin canim benim allah razi olsun ya benve bir yerde dr hatasi en son 20 haftamda muayane oldum 39 cok iyiydi bu bes haftada baya kisalmis evdeyim arada disari cikma hafif is gorme disinda birseyde yapmiyordum nasil oldu anlamadim ama genede fark edildi umarim artik olur bazen olabiliyor tedaviyle dedi dr umarim olur bakalima benim de 🤲🏻

Önceden de kısalık durumu var mıydı canım çok geçmişş olsun durur inş
Yok kuzum ya sen son bakildiginda 39 du cok iyiydi arada gecen 5 hafta icerisinde olan olmus ilk hamilelik karin gaz agrisi falan saniyordum nerden bileyim ama sunu diyeyim asla ara acmayin sık sık gidin dr benden tavsiye sizlere kuzum benim umarim bana verilen tedavide ise yarar bilmiyorum bakalim

Amin canim benim allah razi olsun ya benve bir yerde dr hatasi en son 20 haftamda muayane oldum 39 cok iyiydi bu bes haftada baya kisalmis evdeyim arada disari cikma hafif is gorme disinda birseyde yapmiyordum nasil oldu anlamadim ama genede fark edildi umarim artik olur bazen olabiliyor tedaviyle dedi dr umarim olur bakalima benim de 🤲🏻

Onlar da 1ayda 4ten 1e düşmesini beklememisler demek ki, ilk gebelik bi de kisalmaya ihtimal vermeyince ihmal de peşi sıra gelmiş anlaşılan. Biz ağrılarımızi ayirt edemiyoruz tecrübesiziz... Kasık ağrısı olur kisalirken diyorlardi, gaz sancısı şekildeki ağrın harici kasıklarin filan hic ağrimadi mi? Bi eski komşumuzun 24haftalikken merdiven çıkarken suyu gelivermis de 4hafta hastanede doğumu durdurabilmisler. Senin suyun filan da gelmedi, bir şekilde hallolur. Progestan fitil, proluton depot iğne kullanirken bunun başına gelmesine üzüldüm cidden

Insallah kuzum gerçekten çok korkuyorum yani ocak sonunu görseydik sağlıkla hayirla banyo yapmak istemiyorum bise olacak diye zaten 10 gunde 1 yıkanıyorm siz nasıl yikaniyorsunuz
Ben 2 gune bir dus alıyorum ılık su ile, saclarım hergun yıkamak zorundayım,sus almadıgımda mecbur sacımı yıkıyorum ypksa başım agrıyor, ince telli yağlı saclarım..
10 gun cok fazla deıl mıcnm 🙄

Onlar da 1ayda 4ten 1e düşmesini beklememisler demek ki, ilk gebelik bi de kisalmaya ihtimal vermeyince ihmal de peşi sıra gelmiş anlaşılan. Biz ağrılarımızi ayirt edemiyoruz tecrübesiziz... Kasık ağrısı olur kisalirken diyorlardi, gaz sancısı şekildeki ağrın harici kasıklarin filan hic ağrimadi mi? Bi eski komşumuzun 24haftalikken merdiven çıkarken suyu gelivermis de 4hafta hastanede doğumu durdurabilmisler. Senin suyun filan da gelmedi, bir şekilde hallolur. Progestan fitil, proluton depot iğne kullanirken bunun başına gelmesine üzüldüm cidden
Malased oyle kuzum ilk gebeligim hic birsey bilmiyorum ve o agrinin nasil olacaginida bilmiyorum bana ikiz gebelik hep normal dendi durdu demekki agri olmasi hic bir zaman normal degilmis dr bunu ihmal etmemeli ne diyelim ins benim geri durur ve hatta yukselir ben progestani birakali baya oldu geri baslamadi simdi tekrar verilecek galiba umarim etki ederde yukselme gosterilir rabbim hepimizin yardimcisi olsin ins

Herseyi ama herseyi unutuyosun tum zorluklari hamilelikten geriye hafizanda icerde kipir kipir edisleri kaliyor aslinda ozlenen de o oluyor tum zorluklar silinecegi icin diyorum ozlersin diye ben neler neler yasadim final 3 dakikada bire inen sanci ve acil dogum o kadar soyleyim sana 🙈
Simdi yuruteclerle drift yapiyolar cektigim sancilar opucuk gibi geliyor suan senin de hepinizin de oyle olacak o gunler yakin 😍
Rabbim bizde nasip etsin inşallah canım bnm inan korkuyorum erken doğumdan hem de cok

Ben 2 gune bir dus alıyorum ılık su ile, saclarım hergun yıkamak zorundayım,sus almadıgımda mecbur sacımı yıkıyorum ypksa başım agrıyor, ince telli yağlı saclarım..
10 gun cok fazla deıl mıcnm 🙄
Vücut dusu alıyorum canim ama saçlar için 10 gün evet beklemedeyim esim eve gelince o dus aldırıyor sadece bnm saclarim da yağlıydı ama o kadar alıştılar ki smdi 10 gunde anca yaglanir oldular :) doğumdan snrq hayirla sağlıkla dogsunlar sudan çıkmam inşallah

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins
Canımm geçmiş olsun, insallah tekrar yukselir, cok ayakta falan mı kaldın acaba.. Nıhal hanım da gelse keske bakmaya

Vücut dusu alıyorum canim ama saçlar için 10 gün evet beklemedeyim esim eve gelince o dus aldırıyor sadece bnm saclarim da yağlıydı ama o kadar alıştılar ki smdi 10 gunde anca yaglanir oldular :) doğumdan snrq hayirla sağlıkla dogsunlar sudan çıkmam inşallah
Yaa evet herkes oyle dıyor, 2 3 gun dayan normale döner dıyorlar ama kafam agırlasıyor, bas agrısı oluyor.. Ilık su ile alıyorum valla ınsallah bısey olmaz

Allah yardımcın olsun canım inşallah en azından 1 ay daha dayansınlar kuzular :dua: gramları nasıl ? inşallah yükselsin tekrar ölçü :dua:

Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Çok şükür fark edilmiş daha kötü sonuçlar doğurmadan önlemler alınmış. Sen kendinide bebişlerinide üzme güzel düşünelim güzel olsun. Dualarım seninle bizi ara ara haberdar et merakta bırakma.

Canımm geçmiş olsun, insallah tekrar yukselir, cok ayakta falan mı kaldın acaba.. Nıhal hanım da gelse keske bakmaya
Yani normal kalma hep kuzum arada ciktim alia veris yaptiysam o onun disinda bu sene calismadim evde kaldim nasil oldj sasirdim inanki bennde hani nihal hanimada randevum vardi gelirmi bilmiyorum hulusi hocayi aradim o telasla oda baya sasirdi iste korkma dedi ben gerekli bildirimleri alacagim dedi ama suanu diyeyim kesinlikle mauyane arasi uzun olmamali ve kesinlikle gaz sancisi gibi gelme yada en ufak agrida bile dr alttan muayane ettirilmeli canim benim size diyeyim ben cok dedim normal hep ikiz dendi ama bencw cok da normal degilmis ne diyelim nasip bendeki allahim buyuk geri yukselir yada durur ins

Allah yardımcın olsun canım inşallah en azından 1 ay daha dayansınlar kuzular :dua: gramları nasıl ? inşallah yükselsin tekrar ölçü :dua:
Aminnnn canim benim aminnn ins bende ona dua ediyorum bazen yukselen oluyormus ins bendede olur valla bu sefer hc bir seye kalkmam yataga baglarim kendimi 😅 gramlari en azindan iyi dedi tek umut acimiz o oldu 900 olmuslar ama tabi genede hersey icin cok erken durdurmamiz gerek dediler bakalim benim bebislerde dururda acele falan etmezler

Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Çok şükür fark edilmiş daha kötü sonuçlar doğurmadan önlemler alınmış. Sen kendinide bebişlerinide üzme güzel düşünelim güzel olsun. Dualarım seninle bizi ara ara haberdar et merakta bırakma.
Sagol kuzum benim allah razi genede cok sukur diyorum allahima en azindan anlasildi ilaci ne bileyim birseyler var ins durur ve geri yukselir benim da ederim tabi haber sizlerin duasi morali inan cok iyi geliyor bana sagolun 🤗

Back