2022 ikiz annesi olacaklar

Ya kızlar 4 ayım bitmek üzere, ama akşam oldu mu midem çok bulanıyor, hala prilam içiyorum. Gece gündüz ağzımda da acı bir tat. Naneli sakız çiğniyorum geçsin diye. Tamamen geçmeyecek mi acaba

O zaman dikkat et yat bol bol mümkün olmadıkça kalkma. Yanına bir süre gelebilecek biri yok mu annen kayinvaliden falan ? Inşallah aksi bir durum olmaz şu an tam kaç haftalık oldun

Ya kızlar 4 ayım bitmek üzere, ama akşam oldu mu midem çok bulanıyor, hala prilam içiyorum. Gece gündüz ağzımda da acı bir tat. Naneli sakız çiğniyorum geçsin diye. Tamamen geçmeyecek mi acaba
19.haftadan bildiriyorum hala geçmedi ben umudumu kestim inşallah senin öyle olmaz.

Merhaba kızlar nasılsınız iş yoğunluğundan yazamıyorum hiç bugün burdaki devlet hastanesine gittim kendi doktorum 2 oğlan demişti burdaki doktor bir kız bir oğlan dedi şimdi kendi doktorumun randevusunu bekliyorum..bu arada gece kasılmalarım oluyor doktoe magnezyum verdi erken başladı sanırım kasılmalar daha 15.haftadayım

Alla alla canım niye öyle dedi ki acaba senin de benle aynıydı demi 20+2 deyim ben.. benim de akşamları karnım çok sertleşiyor korkuyorum yaa

prilami once teke düşürdüm sonra 20. haftalara doğru tamamen kestim canim iki hafta kadar bulanti cektim sonra vucut alisti

benim de bugun epey kasilmam oldu magnezyumdan iki tane ictim. yarin da ayni sekilde olursa doktora yazicam insallah olmaz. gunde 10 kez falan kasiliyorum

benim de bugun epey kasilmam oldu magnezyumdan iki tane ictim. yarin da ayni sekilde olursa doktora yazicam insallah olmaz. gunde 10 kez falan kasiliyorum
Arkadaslar bu kasilma dediginiz şey nasil birsey. Gecen doktor bana sordu kasilman var mi diye yok dedim ama. Ne oldugunu bilmiyorum ki. Karnim aksamlari cok sertlesiyo kabiz olursjnuz da şiser ya onun gibi biseyler oluyo. Bu mu acaba kasilma birde ikiz bebekler icin gwnwlde erken dogum riskinden bahsediyo doktorlar

karnin yamuluyor ve sanci giriyor asagi doğru :) kimisi de bebek toplaniyor diyor ama alakasi yok.

Valla ben de bunu merak ediyorum canım benim de akşamlrı aynı senin dediğin gibi oluyor maden suyu içiyorum biraz iyi geliyor kasılma bu mu kiii merak ediyorum

Yaaa inanılmaz bir şey bu bende de oluyor. Ama bir anda sertleşip sisiyorsa karnım tüm gün öyle kalıyor, geçmiyor. Önceden akşama doğru filan siserdi. Simdi sabahtan bile şişip tüm günü karnimdaki sertlikle geçiriyorum. Sirt üstü yatsam karnim daha da gerilip acıyor ama ayaktayken de aşağı çekiyor karnımı, yatmayi tercih ediyorum. Oyle 70 derece sola dön filan beceremiyorum ben, karnimi belimi yastikla desteklesem bile karnimi eziyorum yan dönünce, bir de onun acısını çekiyorum. Devletteki doktorum şişliğe kasılma ağrısı aman bu haftalarda doğurma 28i gorsek bi rahatlariz dedi, diğer kliniğine gittiğim ozeldeki doktorum da iki bebek hizla büyüyor cok normal bunlar 24.haftadan sonradan daha da agirlasacaksin dedi. Öyle şişe şişe haftalar geçiyor. Allah sonumuzu hayır etsin, 1kg sınırını 28.haftayi hepimiz görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…