- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.801
O zaman dikkat et yat bol bol mümkün olmadıkça kalkma. Yanına bir süre gelebilecek biri yok mu annen kayinvaliden falan ? Inşallah aksi bir durum olmaz şu an tam kaç haftalık oldunGittim kuzum benm perinatolog a gittim bu hafta o da aynısını söyledi erken doğum riskin var dedi 6 hafta çok onemli yat dedi ikiside tabii Allah bilir bitanem biz ne desek boş Rabbik sağlıkla hayirla zamanında nasip etsin hepimize
19.haftadan bildiriyorum hala geçmediYa kızlar 4 ayım bitmek üzere, ama akşam oldu mu midem çok bulanıyor, hala prilam içiyorum. Gece gündüz ağzımda da acı bir tat. Naneli sakız çiğniyorum geçsin diye. Tamamen geçmeyecek mi acaba
Alla alla canım niye öyle dedi ki acaba senin de benle aynıydı demi 20+2 deyim ben.. benim de akşamları karnım çok sertleşiyor korkuyorum yaaAçıklama yapmadı sanırım panik yapmamak adına beni sadece kalkma yat dedi eğilme öksürme hapşırma gibi hareketler yapma dedi Allahim esirgesin inşallah korktum ama ne biliyim içimde bir korku tomurcugu yesertti iste
Benim 16 da geçti canımmmYa kızlar 4 ayım bitmek üzere, ama akşam oldu mu midem çok bulanıyor, hala prilam içiyorum. Gece gündüz ağzımda da acı bir tat. Naneli sakız çiğniyorum geçsin diye. Tamamen geçmeyecek mi acaba
nedenini söyledi mi?Bugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz
prilami once teke düşürdüm sonra 20. haftalara doğru tamamen kestim canim iki hafta kadar bulanti cektim sonra vucut alistiYa kızlar 4 ayım bitmek üzere, ama akşam oldu mu midem çok bulanıyor, hala prilam içiyorum. Gece gündüz ağzımda da acı bir tat. Naneli sakız çiğniyorum geçsin diye. Tamamen geçmeyecek mi acaba
Arkadaslar bu kasilma dediginiz şey nasil birsey. Gecen doktor bana sordu kasilman var mi diye yok dedim ama. Ne oldugunu bilmiyorum ki. Karnim aksamlari cok sertlesiyo kabiz olursjnuz da şiser ya onun gibi biseyler oluyo. Bu mu acaba kasilmabenim de bugun epey kasilmam oldu magnezyumdan iki tane ictim. yarin da ayni sekilde olursa doktora yazicam insallah olmaz. gunde 10 kez falan kasiliyorum
22 haftalık dedi canm bana bugün 22 haftaya uyumlu benm 2 3 hafta var senle aramızdaAlla alla canım niye öyle dedi ki acaba senin de benle aynıydı demi 20+2 deyim ben.. benim de akşamları karnım çok sertleşiyor korkuyorum yaa
karnin yamuluyor ve sanci giriyor asagi doğru :) kimisi de bebek toplaniyor diyor ama alakasi yok.Arkadaslar bu kasilma dediginiz şey nasil birsey. Gecen doktor bana sordu kasilman var mi diye yok dedim ama. Ne oldugunu bilmiyorum ki. Karnim aksamlari cok sertlesiyo kabiz olursjnuz da şiser ya onun gibi biseyler oluyo. Bu mu acaba kasilmabirde ikiz bebekler icin gwnwlde erken dogum riskinden bahsediyo doktorlar
Canım benim sata göre 20+2.. doktor önde diyor da ben onu baz almıyorum22 haftalık dedi canm bana bugün 22 haftaya uyumlu benm 2 3 hafta var senle aramızda
Valla ben de bunu merak ediyorum canım benim de akşamlrı aynı senin dediğin gibi oluyor maden suyu içiyorum biraz iyi geliyor kasılma bu mu kiii merak ediyorumArkadaslar bu kasilma dediginiz şey nasil birsey. Gecen doktor bana sordu kasilman var mi diye yok dedim ama. Ne oldugunu bilmiyorum ki. Karnim aksamlari cok sertlesiyo kabiz olursjnuz da şiser ya onun gibi biseyler oluyo. Bu mu acaba kasilmabirde ikiz bebekler icin gwnwlde erken dogum riskinden bahsediyo doktorlar
Onu da arastirdim aparata uyumlu bebek arabasi alman gerekiyor her modele uygun degilmis modellerin kendi uretimiymis apartalar
Yaaa inanılmaz bir şey bu bende de oluyor. Ama bir anda sertleşip sisiyorsa karnım tüm gün öyle kalıyor, geçmiyor. Önceden akşama doğru filan siserdi. Simdi sabahtan bile şişip tüm günü karnimdaki sertlikle geçiriyorum. Sirt üstü yatsam karnim daha da gerilip acıyor ama ayaktayken de aşağı çekiyor karnımı, yatmayi tercih ediyorum. Oyle 70 derece sola dön filan beceremiyorum ben, karnimi belimi yastikla desteklesem bile karnimi eziyorum yan dönünce, bir de onun acısını çekiyorum. Devletteki doktorum şişliğe kasılma ağrısı aman bu haftalarda doğurma 28i gorsek bi rahatlariz dedi, diğer kliniğine gittiğim ozeldeki doktorum da iki bebek hizla büyüyor cok normal bunlar 24.haftadan sonradan daha da agirlasacaksin dedi. Öyle şişe şişe haftalar geçiyor. Allah sonumuzu hayır etsin, 1kg sınırını 28.haftayi hepimiz görelim.Arkadaslar bu kasilma dediginiz şey nasil birsey. Gecen doktor bana sordu kasilman var mi diye yok dedim ama. Ne oldugunu bilmiyorum ki. Karnim aksamlari cok sertlesiyo kabiz olursjnuz da şiser ya onun gibi biseyler oluyo. Bu mu acaba kasilmabirde ikiz bebekler icin gwnwlde erken dogum riskinden bahsediyo doktorlar
nasıl ya o nasıl vuruş ki morartacak kadarDr resim çekmek için karnıma vurunca karnim morardı yaa cnm sikildi şuan sağ taraf
teşekkür ederim hemen bakıyorum :)omrum2004 kanz x go modelde ortadan birleştirme aparatı varmış.
Iyi yapıyorsun grip enfeksiyonu gecirene kadar bnmkiler 1 hafta öndeydi ama suan normal hatta biraz 4 gün kadar geride kaldılar o çok değişkenlik gösteriyor canm bnm yaaCanım benim sata göre 20+2.. doktor önde diyor da ben onu baz almıyorum
Oksapqr yaptığım yerler beze olmuştu zaten hassastı o da parmak ucuyla tık tık şeklinde vurunca morardı anlamadim ki suan mesela ağrısı falan geçti ama tabi hafif bir morluk varnasıl ya o nasıl vuruş ki morartacak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?