- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.781
onu bulmaya çalışırız artık arabaya uygun aparat değil de aparata uygun araba o da ilginç valla :) bir şekilde hallederiz artıkOnu da arastirdim aparata uyumlu bebek arabasi alman gerekiyor her modele uygun degilmis modellerin kendi uretimiymis apartalar
Kendi markalari satilsin diye bir hakli oyunonu bulmaya çalışırız artık arabaya uygun aparat değil de aparata uygun araba o da ilginç valla :) bir şekilde hallederiz artık
amannn ne bileyim tek bebek olsaydı kafamdaki modeller belliydi.ama şimdi iki bebek olunca seçenekler çok sınırlı kaldı. deneyip göreceğiz artıkEvet kırk yılda bir de olsa ben tek başıma hava almaya çıkacağım zaman için araya bir aparat yapıcam ya da biri kanguru severse kanguru kullanıcam. İki annem de bana yakın ve arkadaşlarım da var tek başıma çok çıkmam muhtemelen. Baktım çok sıkıntı oluyor belki ikili de alırım evde tutarım tekliler arabada duracak. Bu arada bu durumun tam tersi de geçerli belki tatilde falan birinin uykusu gelicek huysuzlanıcak ben onu odaya götürürken eşim de diğerini gezdirebilir ya da avm de farklı yerlere girebiliriz birimiz otururken diğerimiz gezer. Uçak seyahati çok yapanlar için de tek tek daha iyi olur. Ne bileyim her türlü tek bebek gibi kolay olmayacak zaten canım artı eksilere bakıp kendimize uygun olanı seçicez
ya benimde hep oluyor hamileliğin başından beri ama normal diye hiç üzerine düşmedim. doktorda önemli birşey çıkacağını düşünmüyorum. ama tedbir amaçlı bir görün dedi. bir randevum da oraya da uğrarım artık.Hadi şükürler olsun canm benm de carpintim oluyor ama bise çıkmıyor kardiyologtan da :) ikiz gebelikte normalmis
kaldırımlar,asansörler, avm kapıları falan çok sıkıntı oluyormuş.ama yanlış bilmiyorsam chicco'nun bir modeli var. istediğin zaman ayrılıyor.bir aparatla tekrar birleşiyor falan bir araştır istersen.ben baktım da bir yerde yanyana olan gerçekten büyük geldi hatta satıcı bile dedi çok geniş bizim kaldırımlara uygun değil diye :)
Olmadı şükür canımm valla benim takatim yok her gün yemek yapmayaAfiyet olsun kuzum bise olmadıysa sorun yok :) ben yalnızım diye herseyi titizlikle seçiyorum bolur nolmaz mesela hergun taze yemek oluyor önceki.gunun yemeğini yemiyorum
bakayım canım daha tam bakmaya başlamadım ilk başta puset ile idare ederiz acelesi yok diye :) dün yatak ve dolaplarını sipariş ettik çok karışık duygular ya zaten hormonlar alt üst herşeye ağlar haldeyim mobilyaları gördükçe duygular şelale :) acele mi ediyorum kaygısı da cabası.kaldırımlar,asansörler, avm kapıları falan çok sıkıntı oluyormuş.ama yanlış bilmiyorsam chicco'nun bir modeli var. istediğin zaman ayrılıyor.bir aparatla tekrar birleşiyor falan bir araştır istersen.
kesin :)Kendi markalari satilsin diye bir hakli oyun
Gule gule kullanilsinbakayım canım daha tam bakmaya başlamadım ilk başta puset ile idare ederiz acelesi yok diye :) dün yatak ve dolaplarını sipariş ettik çok karışık duygular ya zaten hormonlar alt üst herşeye ağlar haldeyim mobilyaları gördükçe duygular şelale :) acele mi ediyorum kaygısı da cabası.
Bugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruzya benimde hep oluyor hamileliğin başından beri ama normal diye hiç üzerine düşmedim. doktorda önemli birşey çıkacağını düşünmüyorum. ama tedbir amaçlı bir görün dedi. bir randevum da oraya da uğrarım artık.
teşekkür ederim hepimizin yavruları sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallahGule gule kullanilsin
iyi düşünelim iyi olsun canım sen yatmaya devam et Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallahBugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz
Dr resim çekmek için karnıma vurunca karnim morardı yaa cnm sikildi şuan sağ tarafiyi düşünelim iyi olsun canım sen yatmaya devam et Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah
Korkma inşallah olmaz bisey. Peki neden öyle dedi serviks mi kısaymış, rahim ağzında acilma falan mi var neye dayanarak söyledi bunu?Bugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz
Açıklama yapmadı sanırım panik yapmamak adına beni sadece kalkma yat dedi eğilme öksürme hapşırma gibi hareketler yapma dedi Allahim esirgesin inşallah korktum ama ne biliyim içimde bir korku tomurcugu yesertti isteKorkma inşallah olmaz bisey. Peki neden öyle dedi serviks mi kısaymış, rahim ağzında acilma falan mi var neye dayanarak söyledi bunu?
Açıklama yapmayıp inşallah ocağı görürüz demesi bence daha panikletici bir durum. Keşke sorsaydınız neye dayanarak söylüyorsunuz bunu diye. Çünkü insan olumsuz birşey duyunca ona ister istemez odaklanıyor. Bence başka doktora gidin fikir alın siz. Kendinizi sakin şartlamayın 37den önce doğurmayacağım diyerek telkin edin sürekli bebeklerle de konusun doğmak yok diyinAçıklama yapmadı sanırım panik yapmamak adına beni sadece kalkma yat dedi eğilme öksürme hapşırma gibi hareketler yapma dedi Allahim esirgesin inşallah korktum ama ne biliyim içimde bir korku tomurcugu yesertti iste
Gittim kuzum benm perinatolog a gittim bu hafta o da aynısını söyledi erken doğum riskin var dedi 6 hafta çok onemli yat dedi ikiside tabii Allah bilir bitanem biz ne desek boş Rabbik sağlıkla hayirla zamanında nasip etsin hepimizeAçıklama yapmayıp inşallah ocağı görürüz demesi bence daha panikletici bir durum. Keşke sorsaydınız neye dayanarak söylüyorsunuz bunu diye. Çünkü insan olumsuz birşey duyunca ona ister istemez odaklanıyor. Bence başka doktora gidin fikir alın siz. Kendinizi sakin şartlamayın 37den önce doğurmayacağım diyerek telkin edin sürekli bebeklerle de konusun doğmak yok diyininşallah olmaz bisey zaten okuyorum ben sizin yazdıklarınızı gayet dikkatlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?