2022 ikiz annesi olacaklar

amannn ne bileyim tek bebek olsaydı kafamdaki modeller belliydi.ama şimdi iki bebek olunca seçenekler çok sınırlı kaldı. deneyip göreceğiz artık

Hadi şükürler olsun canm benm de carpintim oluyor ama bise çıkmıyor kardiyologtan da :) ikiz gebelikte normalmis
ya benimde hep oluyor hamileliğin başından beri ama normal diye hiç üzerine düşmedim. doktorda önemli birşey çıkacağını düşünmüyorum. ama tedbir amaçlı bir görün dedi. bir randevum da oraya da uğrarım artık.

ben baktım da bir yerde yanyana olan gerçekten büyük geldi hatta satıcı bile dedi çok geniş bizim kaldırımlara uygun değil diye :)
kaldırımlar,asansörler, avm kapıları falan çok sıkıntı oluyormuş.ama yanlış bilmiyorsam chicco'nun bir modeli var. istediğin zaman ayrılıyor.bir aparatla tekrar birleşiyor falan bir araştır istersen.

bakayım canım daha tam bakmaya başlamadım ilk başta puset ile idare ederiz acelesi yok diye :) dün yatak ve dolaplarını sipariş ettik çok karışık duygular ya zaten hormonlar alt üst herşeye ağlar haldeyim mobilyaları gördükçe duygular şelale :) acele mi ediyorum kaygısı da cabası.

Gule gule kullanilsin

Bugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz

Valla ben hep travelciydim, hala da oyleyim. Biliyorsunuz Prego ibiza 2071 aldim, disari hep tek cikarim, yardimci olacak kimsem yok benim, kapilardan gecmem, asansore binmem lazim, arabamin bagajina guveniyorum artik .
Kapali hali de resimdeki gibi (depo odadan bir goruntu) tekerlekler kolayca cikabiliyor istenirse...
Yurtdisi ucuslarda IATA kurallari geregi her bebege bir yetiskin zorunlu, mecburen yanimda biri olacagindan dagcilar icin baby/toddler wearing ekipmanlari var, karikoca onlar bizim daha cok isimize gelir sanirim

Eklentiler

• 20211122_163955.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 63
Bugun dr bana yılbaşını görürüz inşallah dedi erken doğum riskin var dedi ve kesin evde yatış verdi esim izine gelmisti 2 günlük ve şuan ikimizde cok korkuyoruz
Korkma inşallah olmaz bisey. Peki neden öyle dedi serviks mi kısaymış, rahim ağzında acilma falan mi var neye dayanarak söyledi bunu?

Korkma inşallah olmaz bisey. Peki neden öyle dedi serviks mi kısaymış, rahim ağzında acilma falan mi var neye dayanarak söyledi bunu?
Açıklama yapmadı sanırım panik yapmamak adına beni sadece kalkma yat dedi eğilme öksürme hapşırma gibi hareketler yapma dedi Allahim esirgesin inşallah korktum ama ne biliyim içimde bir korku tomurcugu yesertti iste

Açıklama yapmayıp inşallah ocağı görürüz demesi bence daha panikletici bir durum. Keşke sorsaydınız neye dayanarak söylüyorsunuz bunu diye. Çünkü insan olumsuz birşey duyunca ona ister istemez odaklanıyor. Bence başka doktora gidin fikir alın siz. Kendinizi sakin şartlamayın 37den önce doğurmayacağım diyerek telkin edin sürekli bebeklerle de konusun doğmak yok diyin inşallah olmaz bisey zaten okuyorum ben sizin yazdıklarınızı gayet dikkatlisiniz.

Gittim kuzum benm perinatolog a gittim bu hafta o da aynısını söyledi erken doğum riskin var dedi 6 hafta çok onemli yat dedi ikiside tabii Allah bilir bitanem biz ne desek boş Rabbik sağlıkla hayirla zamanında nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…