- 14 Mart 2021
- 893
- 2.868
- 63
- 27
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.741
Ben kraft aldım canm bana kullanan bir arkadaşım önerdi gayet güzel sağlam duruyo sallanması falanda güzel Bn de basta 1 tane alacaktım gün geçtikçe fiyatı daha çok çıkıyor diye 2sini de aldımKızlar selam, ikizler için önce 1 tane park yatak alayım, sonra duruma bakarım diye düşündüm. Ne marka önerirsiniz?
Bugun biraz dolastık, ahşap beşikleri görünce kafam karıstı benım de, çok şık duruyor.. Ben de park yatak almayı dusunuyordumBen kraft aldım canm bana kullanan bir arkadaşım önerdi gayet güzel sağlam duruyo sallanması falanda güzel Bn de basta 1 tane alacaktım gün geçtikçe fiyatı daha çok çıkıyor diye 2sini de aldım
Benimde biri 3 gün ileride, ileride sorun yaratmaz umarımYani aslımda benim en başından beri birisi hep geriden geliyordu 3-4-5 gün değişiyordu. Bu sefer 1 hafta geri. Bir de amniyon sıvısı diğerine göre daha az kenarda kalmış sıkışmış gibi duruyor. Doktor bekleyeceğiz biraz daha dedi. Durumuna göre ne işlem yapılacağına oturup karar vereceğiz dedi. Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin
Görünüm olarak ahşap daha güzel görünüyo ama çoğu anne park yatağı oneriyo bide ben memlekete gidip geliyorum arada ozmn da katlar götürürüm diye düşündüm kullanım acısında daha iyi bana göreBugun biraz dolastık, ahşap beşikleri görünce kafam karıstı benım de, çok şık duruyor.. Ben de park yatak almayı dusunuyordum
Aynen kullanım acısından herkes onu öneriyor, bır de fiyat olarak daha uygun ahşapa göreGörünüm olarak ahşap daha güzel görünüyo ama çoğu anne park yatağı oneriyo bide ben memlekete gidip geliyorum arada ozmn da katlar götürürüm diye düşündüm kullanım acısında daha iyi bana göre
ahsap dediginiz sepet besik mi? o ise önermem. büyük ahsap besik diyorsaniz ben de onlari seçtim. ilk cocugumda park yatagin sallanmasi sinir krizlerine soktu beni kaldirip attim. büyük ahsap besigim cok tatli ve sessiz sallaniyordu ona gectim. arada hamak kullandim 3 ay kadar. simdi ikizler icin cilek mobilyadan besik aldim. ama ilk aylar icin bebeklerin huyuna gore muhtemelen kucuk ucuz sallanir bisey alicam yineBugun biraz dolastık, ahşap beşikleri görünce kafam karıstı benım de, çok şık duruyor.. Ben de park yatak almayı dusunuyordum
Kesinlikle yanyana almalisiniz sunny baby sweety kullaniyorum cok memnunumKizlar bebek arabası sizce traverten sistem mi yoksa yan yana olanlardan mi alınmalı siz ne düşünüyorsunuz birbde hangi markar iyi sizce
Aslında hemen hemen aynı iyisini alırsanız aynı paraya denk geliyoAynen kullanım acısından herkes onu öneriyor, bır de fiyat olarak daha uygun ahşapa göre
Uzun sure ikisi bir yatamiyor en fazla olsa olsa 3 ayKızlar selam, ikizler için önce 1 tane park yatak alayım, sonra duruma bakarım diye düşündüm. Ne marka önerirsiniz?
Bu hafta gideceğim canım ya. Ben artık gitmesem ayıp olur resmen 2 aydır gitmiyor gibi bir şeyim. En son kovitten dolayı gitmedim. Sen ne yaptınCanımm, okul işini ne yaptın? Gidiyor musun
Yok yok büyük olanlar, kücükler de çok sevımlı ama, cok kısa kullanırlar onu ve 2 tane almak şart olur, benım dedıgım ahşap olanlar park yataktan daha büyük..ahsap dediginiz sepet besik mi? o ise önermem. büyük ahsap besik diyorsaniz ben de onlari seçtim. ilk cocugumda park yatagin sallanmasi sinir krizlerine soktu beni kaldirip attim. büyük ahsap besigim cok tatli ve sessiz sallaniyordu ona gectim. arada hamak kullandim 3 ay kadar. simdi ikizler icin cilek mobilyadan besik aldim. ama ilk aylar icin bebeklerin huyuna gore muhtemelen kucuk ucuz sallanir bisey alicam yine
2 katı fiyat vardı bugun benım baktıklarımda, hatta bir ahşap bir de park yatak mı alsam diye dusundum oyle oluncaAslında hemen hemen aynı iyisini alırsanız aynı paraya denk geliyo
Ben de 2 kere birer hafta rapor aldım, kanama olunca mecburen aldım, doktor heyet raporu yazarım dedı bidaha kanama olursa, 1 2 hafta gıdıp kanama olsa da olmasa da alayım diyorum, karneye kadar götürür heyet.. Sonrası izin baslıyor zaten, aslında 21 de ayrılmış gıbı olacam sömestrdan sonra 1 hafta daha gitmem gerekiyor, 5 gun rapor alırım diye dusundumBu hafta gideceğim canım ya. Ben artık gitmesem ayıp olur resmen 2 aydır gitmiyor gibi bir şeyim. En son kovitten dolayı gitmedim. Sen ne yaptın
Ben ınt baktım fiyatlar yakındı demekki mağazada daha pahalıYok yok büyük olanlar, kücükler de çok sevımlı ama, cok kısa kullanırlar onu ve 2 tane almak şart olur, benım dedıgım ahşap olanlar park yataktan daha büyük..
2 katı fiyat vardı bugun benım baktıklarımda, hatta bir ahşap bir de park yatak mı alsam diye dusundum oyle olunca
Ben de 2 kere birer hafta rapor aldım, kanama olunca mecburen aldım, doktor heyet raporu yazarım dedı bidaha kanama olursa, 1 2 hafta gıdıp kanama olsa da olmasa da alayım diyorum, karneye kadar götürür heyet.. Sonrası izin baslıyor zaten, aslında 21 de ayrılmış gıbı olacam sömestrdan sonra 1 hafta daha gitmem gerekiyor, 5 gun rapor alırım diye dusundum
İnternet fiyatları daha uygun oluyor ama dokunarak almak ıstıyorumBen ınt baktım fiyatlar yakındı demekki mağazada daha pahalı
Ben de tayt almadım kuzum ama eşofman aldim trendypldan 9. Aya kadar götürür sanırım 40 beden aldim cunkuhamile taytinda 36 beden ile başladım 38i geçtim 40 alicam artik bileğimden girmiyor 38leryaz ayları olsaydi iki gecelik yeterdi ya
Canım bende 1-2 hafta gidicem zatenYok yok büyük olanlar, kücükler de çok sevımlı ama, cok kısa kullanırlar onu ve 2 tane almak şart olur, benım dedıgım ahşap olanlar park yataktan daha büyük..
2 katı fiyat vardı bugun benım baktıklarımda, hatta bir ahşap bir de park yatak mı alsam diye dusundum oyle olunca
Ben de 2 kere birer hafta rapor aldım, kanama olunca mecburen aldım, doktor heyet raporu yazarım dedı bidaha kanama olursa, 1 2 hafta gıdıp kanama olsa da olmasa da alayım diyorum, karneye kadar götürür heyet.. Sonrası izin baslıyor zaten, aslında 21 de ayrılmış gıbı olacam sömestrdan sonra 1 hafta daha gitmem gerekiyor, 5 gun rapor alırım diye dusundum
Ben size kıyamam. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz ama çok dirayetlisiniz. Sabrınız mücadeleniz bir çoğumuzdan çok karşılığı güzel olacak inşallah kalbim sizinleAnnem benm sabretsin o da 2 ay daha dayansa çok güzel olur inşallah bebeklerimiz de sağlıkla hayirla zamanında dogsunlar bu durum geçici ona bunu söyle ben hep senin annenim ama geçici bir süre hasta gibi yatmam lazım de kuzum benm onun için de üzücü ama kendine çok dikkat et canm bnm 2 aya kadar bu günler geçer Allahin izniyle hayirla sağlıkla geçsin benm de esim yok biliyorsun tek başıma ne bulursam ne pişirsem onu yiyorum eve kadin alayim dedim pandemi korkusu var bir yandan da kadın hastalık getirse aşım yok mahvolurm zaten ağır bir grip surecini yeni yeni geçiriyorum ama inan Allahim sabrımızı da direncimizi de verir ben banyo yapamıyorum sadece vucudum yıkıyorum senin gibi aynı eğer saçlar yikandiysa o gün full yatiyorum kurutmasini falan esim 10 gunde 15 gunde bir izne gelince yıkıyoruz o yapiyor ben yataktayken zorlanıyorum yani Allahim emeklerimizin güzel güzel karşılığını almak nasip etsin sana da dua edicem
Aminn kuzum ınsallah, dinlenmek iyi gelecektir, şu 1 2 haftayı da ıyı gecırırsekCanım bende 1-2 hafta gidicem zatendoktorum 16. Haftada sana heyet çıkartırım dedi. Bakalım Allah ne gösterecek. Bebişlerimiz iyi olsun yeter ki
Allah razı olsun canım benim bunca tedavi bunca ameliyattan sonra şükür Rabbime hiç bir şeye of demem ben kuzum bunlar olsun yeter ki evlatlarımız iyi olsunlar inan hepimize dua ediyorum ❤Ben size kıyamam. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz ama çok dirayetlisiniz. Sabrınız mücadeleniz bir çoğumuzdan çok karşılığı güzel olacak inşallah kalbim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?