2022 ikiz annesi olacaklar

Rahatlamışsındır canım hep böyle güzel devam etsin inşallah benim de oğlan posterior (arka) kız anterior (ön) ikisi de tepikleyip duruyor ama oğlanın hareketler daha fazla ve çok daha net dediğin gibi. Oğlanınkiler hatta dışardan net görünüyor göbeğim dalgalanıyor

Ay masallah yerim onlarin tepiklerini :))

Canlar az önce bi yazıda detaylı ultrasonda alttan muayene de var yazılmış cidden öyle mi yaaaaa
Ikizde ekstra birsey var mi bilmiyorum 2 haftaya gorecegim ama onceki gebeligimde vajinal muayene gerekmemisti, hatta oyle bir ortam yoktu. Uzun suren tepeden tirnaga tum organlar ve onemli damarlardan detayli olcum alinan ve daha iyi makinenin kullanildigi bir USG sadece.
Olsa olsa, belki rahim agzi uzunlugu yeterli gelmediyse vajinal olarak ona bakmistirlar desek ama onu da sanmam acikcasi bu kisim rutin kontrolde jinekologunuzun isi.
Ileri donemde cati muayenesi gerekecek ona da epey var, 30 lu haftalardaydi o da.

Canlar az önce bi yazıda detaylı ultrasonda alttan muayene de var yazılmış cidden öyle mi yaaaaa
Benim detaylıda vajinal gerekmedi canım. Cihaz çok iyiydi karından net görünüyordu her şey. Hem de rahim ağzı uzunluğum 31 mm olduğu halde bakmadı. Onu eğer karından ölçemezse doktorlar vajinal bakabiliyormuş.

Bugün yaklasik 10 saatlik aclikla verdik tahlilleri glukoz cikmadi. öbürlerinde toktum

hiç yapılmadı mı canım ? benim bir ilk haftalarda yapıldı. birde dün yine tekrarlayalım dedi.
Yok kuzum zaten yapsa kesin biseler cikar gecen gün 2 gün okumussundur süründüm resmen yaa ateşim 37.2 olduğu an 2 kere parol ictim mandalina yemekten dilim yara oldu burnumda uçuk çıktı suan hala var yani gitsem kesin korona derlerdi suan toparladim iyiyim şükür kurcalayinca bur şey mutlaka çıkıyor

Sor tabikide kuzum benim bizlerde bilgilenelim en azindan ins bizlerde oyle oluruz bu arada sen nasil oldun iyimisin toporlanabildin mi
Cok şükür kuzum toparlandim biraz en azından byrnunun bir tarafı acik ve ateşim yok şükür ki yamuna korse almis canm çok iyi o marka bnde onu düşünüyorum bakalım

yok yahu neden çıksın benim ilkinde hiçbirşey çıkmadı. bu seferde bir sürü değere bakıldı hem kan hem idrar bir tek idrarda şeker çıkmış onun dışında hepsi temiz.

yok yahu neden çıksın benim ilkinde hiçbirşey çıkmadı. bu seferde bir sürü değere bakıldı hem kan hem idrar bir tek idrarda şeker çıkmış onun dışında hepsi temiz.
Ben hiç bise yaptirmadim can doktora sordum yapsak mı falan dedim gerek yok şikayet yoksa kurcalama dedi ben fazla evhamli olduğum için beni frenledi şeker yüklemesi yapacaksın dedi mesela onu yaparız heralde detaylı usg den de korkuyorum ama onu da zorunlu tuttu sen ne kadara yaptırıyorsun 700 tl imiş burda ikizlerin detaylisi

Sağ ol canım bir de benim plesanta aşağıda zannetmiyorum ki alttan bakılsın

Canım benim plesanta aşağıda aylardr da olmadım istemem yaa
Benım plesanta da asagıda, hatta 2 kere pıhtı düşürdüm, ama zaten vajinal muayenede probun ucu tırnak kadar giriyor, kacıncı haftadasınız, benım doktor haftalar ilerledikçe yukarı cıkar dedı plesanta ıcın

Son düzenleme:
Karından ölçemezse diye deil canımm, vajinal daha net ve doğru ölcüm oldugu ıcın, bana karından baktı, rahım uzunlugu güzel dedı, ama vajinal bakalım dedi hazırlandım tekrar baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…