• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Uff tetanozun acisini hatirladim bak simdi 😭😭 bi de doguma yakin oldugum demir ignelerinin... 💉💉💉💉
biraz sallayayim bakalim, takvime yazdilar ama belki saglik ocagi aramaz :p

Amin canım benim çok tedirginim ya ikinci dozda etkileneceğim diye. Ateş vs. olmuş muydu sende ?
Ateş değil de yine kol ağrısı halsizlik kas ağrısı oldu ateşim en fazla 37.1 oldu. Bide benim bağışıklığım düştü galiba kan ilacına da yeni başlamıştım değerlerim düşmüştü sonrasında burnum tıkandı boğazlarım acıdı biraz sanırım ya hastanede ya sağlık ocağında bi hastalık kaptım aşı bağışıklığımı düşürünce ortaya çıktı 🙁 dikkat et kendine bol c vitamini tüket 💙

Ateş değil de yine kol ağrısı halsizlik kas ağrısı oldu ateşim en fazla 37.1 oldu. Bide benim bağışıklığım düştü galiba kan ilacına da yeni başlamıştım değerlerim düşmüştü sonrasında burnum tıkandı boğazlarım acıdı biraz sanırım ya hastanede ya sağlık ocağında bi hastalık kaptım aşı bağışıklığımı düşürünce ortaya çıktı 🙁 dikkat et kendine bol c vitamini tüket 💙
en çok ateşten korkuyorum. umarım bende sadece halsizlik ve kol ağrısı ile atlatırım. bu akşam itibari ile meyveye abanayım ben bari :KK48: :KK48:

en çok ateşten korkuyorum. umarım bende sadece halsizlik ve kol ağrısı ile atlatırım. bu akşam itibari ile meyveye abanayım ben bari :KK48: :KK48:
Yok canım ateş olmadı çok şükür ben de en çok ondan korkmuştum 🙏🏻 Aban aban ne meyve bulursan ye 😅 Ben bol portakal suyu mandalina elma ballı limon ve tarhana çorbasıyla iyileştim burun için de okyanus suyu burun spreyi almıştık ☺️

Yok canım ateş olmadı çok şükür ben de en çok ondan korkmuştum 🙏🏻 Aban aban ne meyve bulursan ye 😅 Ben bol portakal suyu mandalina elma ballı limon ve tarhana çorbasıyla iyileştim burun için de okyanus suyu burun spreyi almıştık ☺️
tarhana çorbasıda tamamdır. bu akşam aşı sonrası normalde az yiyormuşum gibi ne bulursam yiyip içeyim :KK48: :KK48:
ya bu arada ne soracağım benim bebeklerim hareket ediyor fark ediyorum ama hala tekmeleme kısmına geçmediler. doktor belkide hiç hissetmezsin ikizlerde bazen hiç tekme şeklinde hissedilmeye biliyor, gayet hareketliler merak etme dedi ama moralim bozuldu. kaçıncı haftada tekmeleri hissettiniz ?

yok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.
Ben de yarın ilk dozu olacam, ınsallah ikimizde yan etkisiz atlatırız ☺️🤲🏻

2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

YAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
ŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYETİSİM
@Yasemen522420-30.01.2022Mardin1.Kız&ErkekAzra- Metehan
@Beyaz_lale_3305.03.2022Ankara1.Kız&Erkek
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu 2908.03.2022İzmir1Kız&Erkek
@mussmutluu3126.03.2022Diyarbakır1.Kız&ErkekGökçe- Göktuğ
@novaneva3313.04.2022Ankara1.Kız&Erkek
Inquisitive Inquisitive 3615.04.2022Sakarya2.Erkek&Erkek
@Cerenace2819.04.2022İzmir1.Erkek&Erkek
@pinkpanters3808.05.2022İzmir1.
Sohrab Sohrab 3229.05.2022Ankara1.
Slm canım 6+5 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim 5.deneme tüp bebek tedavisi ile oldu yaşım 33 doktor erken doğum riski var dedi tek yumurta ikizleri olduğu için var mı tek yumurta ikizi aramızda kızlar ☺️

tarhana çorbasıda tamamdır. bu akşam aşı sonrası normalde az yiyormuşum gibi ne bulursam yiyip içeyim :KK48: :KK48:
ya bu arada ne soracağım benim bebeklerim hareket ediyor fark ediyorum ama hala tekmeleme kısmına geçmediler. doktor belkide hiç hissetmezsin ikizlerde bazen hiç tekme şeklinde hissedilmeye biliyor, gayet hareketliler merak etme dedi ama moralim bozuldu. kaçıncı haftada tekmeleri hissettiniz ?
Tekme şeklinde 21den beri hissediyorum ondan önce sanki pırpır gibiydi 18de başladı galiba şuan baya depikleniyorum 😅😅 herkeste farklı oluyormuş ama ya
Ben de yarın ilk dozu olacam, ınsallah ikimizde yan etkisiz atlatırız ☺️🤲🏻
İnşallah canım bol antikor olsun 🤲🏻💙 ilk dozda bana hiçbişi olmamıştı sadece kolum ağrıdı çok iyiydim ☺️

Okuldayken yormamaya gayret ediyorum, ama maalesef uzanmak gibisi yok, kuyruk sokumu bıle sızlıyor bazen 2 kere falan oldu sımdı ye kadar
aynı kuzum hepimiz aynıyız. bende biraz ayakta kalayım yada biraz böyle desteksiz oturayım hemen kuyruk sokumum belim kasıklarım ağrımaya başlıyor. ama kızlarda söylemiş her hafta yeni yeni ağrılar başlıyor bir diğerini unutuyorsun :KK48: :KK48:

Slm canım 6+5 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim 5.deneme tüp bebek tedavisi ile oldu yaşım 33 doktor erken doğum riski var dedi tek yumurta ikizleri olduğu için var mı tek yumurta ikizi aramızda kızlar ☺️
merhaba hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeklerini kucağına aldığın günleride görürüz inşallah :dua: :dua:

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler canım 🤗

Tekme şeklinde 21den beri hissediyorum ondan önce sanki pırpır gibiydi 18de başladı galiba şuan baya depikleniyorum 😅😅 herkeste farklı oluyormuş ama ya

İnşallah canım bol antikor olsun 🤲🏻💙 ilk dozda bana hiçbişi olmamıştı sadece kolum ağrıdı çok iyiydim ☺️
aaaa iyi daha bir haftam daha var yani :KK48: internette 24. haftaya kadar normal diyor ama doktorda belki hiç hissetmezsin deyince moralim bozuldu açıkcası zaten kızımın biride 3 gündür kafasını midem ile sağ kaburgamın oraya soktu canım yandıkça dokunuyorum gidiyor on dakika sonra yine aynı yerde hem çok canım yanıyor hem çok hoşuma gidiyor iyice psikopat birşey oldum :halay: :halay:

Back