- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.861
Amin canım benim çok tedirginim ya ikinci dozda etkileneceğim diye. Ateş vs. olmuş muydu sende ?Ay pardon yanlış anlamışım kuzum Bugünki aşın da şifa olsun bol antikor olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok tedirginim ya ikinci dozda etkileneceğim diye. Ateş vs. olmuş muydu sende ?Ay pardon yanlış anlamışım kuzum Bugünki aşın da şifa olsun bol antikor olsun
Ateş değil de yine kol ağrısı halsizlik kas ağrısı oldu ateşim en fazla 37.1 oldu. Bide benim bağışıklığım düştü galiba kan ilacına da yeni başlamıştım değerlerim düşmüştü sonrasında burnum tıkandı boğazlarım acıdı biraz sanırım ya hastanede ya sağlık ocağında bi hastalık kaptım aşı bağışıklığımı düşürünce ortaya çıktı dikkat et kendine bol c vitamini tüketAmin canım benim çok tedirginim ya ikinci dozda etkileneceğim diye. Ateş vs. olmuş muydu sende ?
Ayyy deme korkacak yeni birşey daha çıktı deseneUff tetanozun acisini hatirladim bak simdi bi de doguma yakin oldugum demir ignelerinin...
biraz sallayayim bakalim, takvime yazdilar ama belki saglik ocagi aramaz
en çok ateşten korkuyorum. umarım bende sadece halsizlik ve kol ağrısı ile atlatırım. bu akşam itibari ile meyveye abanayım ben bariAteş değil de yine kol ağrısı halsizlik kas ağrısı oldu ateşim en fazla 37.1 oldu. Bide benim bağışıklığım düştü galiba kan ilacına da yeni başlamıştım değerlerim düşmüştü sonrasında burnum tıkandı boğazlarım acıdı biraz sanırım ya hastanede ya sağlık ocağında bi hastalık kaptım aşı bağışıklığımı düşürünce ortaya çıktı dikkat et kendine bol c vitamini tüket
Yok canım ateş olmadı çok şükür ben de en çok ondan korkmuştum Aban aban ne meyve bulursan ye Ben bol portakal suyu mandalina elma ballı limon ve tarhana çorbasıyla iyileştim burun için de okyanus suyu burun spreyi almıştıken çok ateşten korkuyorum. umarım bende sadece halsizlik ve kol ağrısı ile atlatırım. bu akşam itibari ile meyveye abanayım ben bari
tarhana çorbasıda tamamdır. bu akşam aşı sonrası normalde az yiyormuşum gibi ne bulursam yiyip içeyimYok canım ateş olmadı çok şükür ben de en çok ondan korkmuştum Aban aban ne meyve bulursan ye Ben bol portakal suyu mandalina elma ballı limon ve tarhana çorbasıyla iyileştim burun için de okyanus suyu burun spreyi almıştık
Ben de yarın ilk dozu olacam, ınsallah ikimizde yan etkisiz atlatırızyok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.
Okuldayken yormamaya gayret ediyorum, ama maalesef uzanmak gibisi yok, kuyruk sokumu bıle sızlıyor bazen 2 kere falan oldu sımdı ye kadarcanım biraz yorulunca ayakta falan kalınca oluyor. normal yani kendini çok yormamaya özen göster.
ayyy hadi antikorun bol olsun. sanada bebişlere de şifa olsun inşallah. benim ilkinde baş ağrısı ve kol ağrısı dışında hiçbir yan etki olmamıştı.Ben de yarın ilk dozu olacam, ınsallah ikimizde yan etkisiz atlatırız
Slm canım 6+5 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim 5.deneme tüp bebek tedavisi ile oldu yaşım 33 doktor erken doğum riski var dedi tek yumurta ikizleri olduğu için var mı tek yumurta ikizi aramızda kızlar2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM @Yasemen52 24 20-30.01.2022 Mardin 1. Kız&Erkek Azra- Metehan @Beyaz_lale_ 33 05.03.2022 Ankara 1. Kız&Erkek PembeAnkaKusu 29 08.03.2022 İzmir 1 Kız&Erkek @mussmutluu 31 26.03.2022 Diyarbakır 1. Kız&Erkek Gökçe- Göktuğ @novaneva 33 13.04.2022 Ankara 1. Kız&Erkek Inquisitive 36 15.04.2022 Sakarya 2. Erkek&Erkek @Cerenace 28 19.04.2022 İzmir 1. Erkek&Erkek @pinkpanters 38 08.05.2022 İzmir 1. Sohrab 32 29.05.2022 Ankara 1.
Tekme şeklinde 21den beri hissediyorum ondan önce sanki pırpır gibiydi 18de başladı galiba şuan baya depikleniyorum herkeste farklı oluyormuş ama yatarhana çorbasıda tamamdır. bu akşam aşı sonrası normalde az yiyormuşum gibi ne bulursam yiyip içeyim
ya bu arada ne soracağım benim bebeklerim hareket ediyor fark ediyorum ama hala tekmeleme kısmına geçmediler. doktor belkide hiç hissetmezsin ikizlerde bazen hiç tekme şeklinde hissedilmeye biliyor, gayet hareketliler merak etme dedi ama moralim bozuldu. kaçıncı haftada tekmeleri hissettiniz ?
İnşallah canım bol antikor olsun ilk dozda bana hiçbişi olmamıştı sadece kolum ağrıdı çok iyiydimBen de yarın ilk dozu olacam, ınsallah ikimizde yan etkisiz atlatırız
aynı kuzum hepimiz aynıyız. bende biraz ayakta kalayım yada biraz böyle desteksiz oturayım hemen kuyruk sokumum belim kasıklarım ağrımaya başlıyor. ama kızlarda söylemiş her hafta yeni yeni ağrılar başlıyor bir diğerini unutuyorsunOkuldayken yormamaya gayret ediyorum, ama maalesef uzanmak gibisi yok, kuyruk sokumu bıle sızlıyor bazen 2 kere falan oldu sımdı ye kadar
merhaba hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeklerini kucağına aldığın günleride görürüz inşallahSlm canım 6+5 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim 5.deneme tüp bebek tedavisi ile oldu yaşım 33 doktor erken doğum riski var dedi tek yumurta ikizleri olduğu için var mı tek yumurta ikizi aramızda kızlar
Hoşbuldum İnşallah canım hepimizmerhaba hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeklerini kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler canımSlm canım 6+5 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim 5.deneme tüp bebek tedavisi ile oldu yaşım 33 doktor erken doğum riski var dedi tek yumurta ikizleri olduğu için var mı tek yumurta ikizi aramızda kızlar
aaaa iyi daha bir haftam daha var yani internette 24. haftaya kadar normal diyor ama doktorda belki hiç hissetmezsin deyince moralim bozuldu açıkcası zaten kızımın biride 3 gündür kafasını midem ile sağ kaburgamın oraya soktu canım yandıkça dokunuyorum gidiyor on dakika sonra yine aynı yerde hem çok canım yanıyor hem çok hoşuma gidiyor iyice psikopat birşey oldumTekme şeklinde 21den beri hissediyorum ondan önce sanki pırpır gibiydi 18de başladı galiba şuan baya depikleniyorum herkeste farklı oluyormuş ama ya
İnşallah canım bol antikor olsun ilk dozda bana hiçbişi olmamıştı sadece kolum ağrıdı çok iyiydim
Teşekkür ederim canim seninde insallahhHayırlısı olsun sağlıkla gelsinler canım
Ben de hala tık yokYok kuzum güzel düşünüyorum hareket ediyolar şükür sizde hareketler başladı mı canlar?
Birinin böbreğin de genişleme varmış kuzum bebeklerin perinatolog baksın bir de dedi bu ay içinde gidicem bakalik hayırlısı olsun üzüldüm ama elden ne gelir işte