2022 ikiz annesi olacaklar

en gec 3-4 haftaya tekme hissedersin bence. muhtemelen o kadar da beklemez. yukarilara vursunlar kabulüm gerçekten ya biri idrar torbama vuruyor ya kolunu ya bacagini ne işi varsa o kadar asagilarda korkuyorum

kizlar lcwda indirim var. gercek indirim midir bilemiyorum ama daha da beklersem bu fiyatlari dahi bulamayacagim icin aldim biseyler. büyük cocuga da aldim okulda cok eskitiyor 1000 tlye ciktim siteden bir ara hm de indirim olmustu ordan da aldim üç beş parca ama hala daha iki bebeklik kiyafet olmadi

Eklentiler

• Screenshot_20211105_164618_com.lcwaikiki.android.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 41
Birinin böbreğin de genişleme varmış kuzum bebeklerin perinatolog baksın bir de dedi bu ay içinde gidicem bakalik hayırlısı olsun üzüldüm ama elden ne gelir işte
Kuzum erkek bebeklerde böbrek sıkıntısı oluyor geçer allahın izniyle benim de plesantanın biri aşağıdaymış lekelenme kanama yapıyor... rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın sağ salim kavuşalım inşallah

en gec 3-4 haftaya tekme hissedersin bence. muhtemelen o kadar da beklemez. yukarilara vursunlar kabulüm gerçekten ya biri idrar torbama vuruyor ya kolunu ya bacagini ne işi varsa o kadar asagilarda korkuyorum
Ayyy inşallah hissedeyimde beklemeye razıyım. Öyle deme mideme mideme vuruyor sanırım o da çok kötü ama aşağı vurmasıda kötüdür eminim çocuklarında yeri daralmaya başladı artık ne yapsın yavrucuklar onlarda haklılar

Darısı bana ınsallah canım, tek kol agrısı olsun

Bende bugün aldım birşeyler hatta senin aldığın yeşil tulumun bir sarısını bir yeşilini aldım çok tatlılar sağlıkla giyindikleri günleri görelim inşallah

Birinin böbreğin de genişleme varmış kuzum bebeklerin perinatolog baksın bir de dedi bu ay içinde gidicem bakalik hayırlısı olsun üzüldüm ama elden ne gelir işte
Canım bozma moralini duymuştum bazı bebeklerde oluyormuş ama çok problem teşkil eden birşey değil diye biliyorum.

Plesentamla ilgili hiç bir açıklama yapmıyor ısrarla sormamak rağmen hemde ve ben anlayamadım gerçekten 10 dk ayakta kalayım yada sert koltukta oturayım karnim kasilmaya başlıyor diyorum ki rahim boyu nedir bana artik onlar geçti diyip beni başından atti doktor 20. Haftaya geldim değiştiremiyorum da

Valla canım benım, kanama olmasın da her agrıya razıyım, cok geriliyorum, cok panik oluyorum, tüm modum gidiyor
Ama benı rahatlattınız yaa,herkeste oluyormus demek

Insallah değildir kuzum sen detayliya gittin mi ben şeker yüklemesi yapacaklarmis snra detaylıya gideceksin dedi ama şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum
Canım benim 20 kasımda detaylı ultrasonum var. şeker yüklemesi de 24. haftada dedi. benim zaten bir tereddüdüm yoktu ama doktorum tarşımaya kapalı bir konu kesin yaptıman lazım dedi. 24. haftada da şeker yüklememi yaptıracağım.

Valla canım benım, kanama olmasın da her agrıya razıyım, cok geriliyorum, cok panik oluyorum, tüm modum gidiyor
Ama benı rahatlattınız yaa,herkeste oluyormus demek
olmaz inşallah güzel düşünelim güzel olsun riskli dönemi atlatmana da çok az kalmış sen kendine ve kuzularına dikkat et hiçbirşeycik olmaz allahın izniyle

Detaylimiz bile aynı haftaya geldi senle:) bana 19 unu veridler aradik da

Insallah kuzum benim inan ki sağlıklı hayırlı Salih evlatlar Rabbim hepimize versin diye hepiniz hep duamdasiniz Rabbim esirgesin hem meleklerimizi hem bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…