• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Günaydın hamisler
Bizde 12+4 olduk bugün kontrolüm var sizler cinsiyetleri ne zaman ogrendiniz? Erken mi daha
Gerci az önce okudum Bi arkasimizn 16 .haftada uyuyormuş uyumasalar belki gorme durumu olabilir dimi benim tekli gebe olan arkadasima 9. Haftada kiz demislerdi sasirmistik cok erken degilmi diye? Acaba tekli gebelikte daha mi rahat bakılıyor
ilk gebeligimde 12. haftada yanilma oldu cinsiyette
bu gebeligimde 12. haftada bacaklarini net olarak acti biri digeri de benziyor dedi ama sen yine de 16. haftayi bekle dedi doktor. 16da degismedi cinsiyet.

Doktorun ultrason cihazına göre değişiyor bence. Benim doktorum perinatolog ger gittiğimiz de detaylı bakıyor. 10.hafta da fikrini söylemişti. 12.haftada yüzde yüz ikiside erkek demişti. Değişmedi de zaten iki oğlum olacak allah kısmet ederse 🤲🏻💙
Himn dogru ultrason cihazı detayli ise belli olur bencede cok sevindim saglikla alin kucağıniza inş 🤲💜

Doktorun ultrason cihazına göre değişiyor bence. Benim doktorum perinatolog ger gittiğimiz de detaylı bakıyor. 10.hafta da fikrini söylemişti. 12.haftada yüzde yüz ikiside erkek demişti. Değişmedi de zaten iki oğlum olacak allah kısmet ederse 🤲🏻💙
Benım doktorum da 12.haftada tahmın yaparız demıstı, heyecanla bekliyorum ben de 🥰

Hayırlı cumalar kizlar💝
Doktor kontrolüne gittim kanama alanı küçülmüş
Bu seferde bebeklerden birinin suyu bi tık fazla dedi fazla olan bebek 14+4 günlük diğer bebek 14+1 günlük onun suyu normal
Cinsiyetleri ikiside kiz🥰 3kizim olacak rabbim nasip ederse

Sekerimi 2haftadir olcmiyordum diyetimede dikkat edemedim

Ordan hemen diyetisyene gittim kilo almamisim diyetisyenim diyet listesiyle normale döner hiç stres yapma dedi

Sağ ol kuzum ah ah dünden moralim bozuk eşime nane limon kaynat dedim gitmiş fesleğen atmış içine ben de fark etmedim içtim bi bardak 2 çay kaşığı fesleğen içmiş oldum zararlıymış gebelikte.. cidden insan kendi işini kendi görmeliymiş :KK43:
Korkma kuzum bende corekotlu birek yedim zararliydi sonra kimyonlu yemeknyedim zararliydi ama buradakiler saolsunlar beni bilgilendirdiler avuç avuç yemedikçe sorun olmazmış yani korkma Allahim esirgesin kötüyü çekme inşallah

Hanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi☺️
Bana bise demedi canim ama tup bebek süreci ve gebelik süreci boyunca hiç beraber olmadık doğum ve sonraki 40 gün de düşünmüyorum

Kızlar bugün tetanoz aşısı olacağım. O da kol ağrısı yapıyor mu çok. Bide hepatit b aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Beni ana sağlıktan arayan soran olmadı bende olmayı düşünmüyorum açıkçası ama tabi bilmiyorum zaman ve gidişata bağlı kuzum hepatit aşıları tam 1000 değerde bana yapmazlar diye düşünüyorum

Korkma kuzum bende corekotlu birek yedim zararliydi sonra kimyonlu yemeknyedim zararliydi ama buradakiler saolsunlar beni bilgilendirdiler avuç avuç yemedikçe sorun olmazmış yani korkma Allahim esirgesin kötüyü çekme inşallah
Yok kuzum güzel düşünüyorum hareket ediyolar şükür 😍 sizde hareketler başladı mı canlar?

Hanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi☺️
Benim doktorum bir şey demedi canım ama tabii korkudan asla yapmam 😅

Canım benim ilk 12. haftaya kadar yasaktı. sonra 36. haftaya kadar serbest demişti ancak bir kere öyle bir girişimimiz oldu rahat edemeyince doğuma kadar kapattık o defteri :KK48: :KK48:

evet tetanoz = kol agrisi
Ayyy sorma korkunçtu biontech bu kadar ağrıtmamıştı bi hafta kolumu kaldıramadım 🙁 C Cerenace belki senin daha önce yapılmıştır 3 tane belli aralıklarla yapınca mı ne tam koruması oluyormuş. Onlar eski aşıları görüyorsa ondan olabilir. Ben de 2.dozu olmucam valla kolum mahvoldu hemşire bundan öncekilerin üzerinden çok geçmiş (6 yıl olmuş işe girerken yapılmıştı) onları yapılmamış sayıp ikinciyi de mi yapsak dedi yok istemem dedim 😬

benim doktorum 20. haftadan sonra olmalısın demişti. ama benim covid aşım ve detaylım falan hepsi bir araya geldiği için 23. haftayı falan bulacak yaptırmam.
Aaa benim de tam tersi 20den sonra oluyor dendi biontechler yüzünden aksadı hatta 21de yaptırdım ben de canım

Aaa benim de tam tersi 20den sonra oluyor dendi biontechler yüzünden aksadı hatta 21de yaptırdım ben de canım
yok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.

yok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.
Ay pardon yanlış anlamışım kuzum ☺️ Bugünki aşın da şifa olsun bol antikor olsun 🙏🏻💙

Back