- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.821
Kızlar bu alt karın sancıları normal deil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlık hareket edince gelip gidiyorsa normal canım rahim genişlerken oluyormuş genelde sağ tarafta oluyor. Senin haftalarında bende de oluyordu sonra onlar geçiyor başka ağrılar başlıyorKızlar bu alt karın sancıları normal deil mi?
Ayakta kalınca oluyor ara ara yokluyor, bu hafta okula basladım, gecen hafta yoktu Hıc, yatarken olmuyor sancıAnlık hareket edince gelip gidiyorsa normal canım rahim genişlerken oluyormuş genelde sağ tarafta oluyor. Senin haftalarında bende de oluyordu sonra onlar geçiyor başka ağrılar başlıyor
Bende de ayaktayken oluyor ara ara, özellikle de ani hareket ettiğim anlardaAyakta kalınca oluyor ara ara yokluyor, bu hafta okula basladım, gecen hafta yoktu Hıc, yatarken olmuyor sancı
Herkes te oluyor demek ki, normal o zamanBende de ayaktayken oluyor ara ara, özellikle de ani hareket ettiğim anlarda
Evet hareket ettikçe daha çok oluyordu ben pek ayakta kalmadım ama ara ara hatta anlık olup geçiyorsa sorun yok diye biliyorumAyakta kalınca oluyor ara ara yokluyor, bu hafta okula basladım, gecen hafta yoktu Hıc, yatarken olmuyor sancı
İnşallah canım valla lavaboya gitmeye korkuyorum, özellikle de boyle sancı oldugu zamanlar, ama dıkkat ettim, benım kanama ve leke geldıgınde gram sancım olmadıEvet hareket ettikçe daha çok oluyordu ben pek ayakta kalmadım ama ara ara hatta anlık olup geçiyorsa sorun yok diye biliyorum
Kuzum bebekler büyüdükçe ister istemez alt tarafında baskı biniyor bende çok oluyor bazen yatarken kalkıyorum ağrıyor azcık dolaşıyorum geçiyor sürekli olunca sorun oluyor ve malasef bebekler büyüdükçe ağrı daha da çok oluyorİnşallah canım valla lavaboya gitmeye korkuyorum, özellikle de boyle sancı oldugu zamanlar, ama dıkkat ettim, benım kanama ve leke geldıgınde gram sancım olmadı
Bunlar fragman diyorsunKuzum bebekler büyüdükçe ister istemez alt tarafında baskı biniyor bende çok oluyor bazen yatarken kalkıyorum ağrıyor azcık dolaşıyorum geçiyor sürekli olunca sorun oluyor ve malasef bebekler büyüdükçe ağrı daha da çok oluyor
her ayin ayrı zorluğu var :)Bunlar fragman diyorsun
Göz korkutmak gibi olmasın ama güzelliklerine artıyor onunla birlikte canım benimBunlar fragman diyorsun
MuhakkakGöz korkutmak gibi olmasın ama güzelliklerine artıyor onunla birlikte canım benim
Günaydın canım senin henüz erken yanılma ihtimali çok yüksek olur. Ben 16. Haftada öğrenmiştim. Bu haftada ayrıntılı ultrasonda yine aynı dediler cinsiyetlereGünaydın hamisler
Bizde 12+4 olduk bugün kontrolüm var sizler cinsiyetleri ne zaman ogrendiniz? Erken mi daha
Gerci az önce okudum Bi arkasimizn 16 .haftada uyuyormuş uyumasalar belki gorme durumu olabilir dimi benim tekli gebe olan arkadasima 9. Haftada kiz demislerdi sasirmistik cok erken degilmi diye? Acaba tekli gebelikte daha mi rahat bakılıyor
Anladm canm tsk ederm 16 da ayrıntılı icin siz baska bir yere mi gittiniz benim bulunduğum yerde herkes ayri bir perinataloji uzmanina gidiyr daGünaydın canım senin henüz erken yanılma ihtimali çok yüksek olur. Ben 16. Haftada öğrenmiştim. Bu haftada ayrıntılı ultrasonda yine aynı dediler cinsiyetlere
Ben 20. Haftada ayrıntılıya gittim. Doktorumun verdiği isme gittim canımAnladm canm tsk ederm 16 da ayrıntılı icin siz baska bir yere mi gittiniz benim bulunduğum yerde herkes ayri bir perinataloji uzmanina gidiyr da
evet tetanoz = kol agrisiKızlar bugün tetanoz aşısı olacağım. O da kol ağrısı yapıyor mu çok. Bide hepatit b aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Doktorun ultrason cihazına göre değişiyor bence. Benim doktorum perinatolog ger gittiğimiz de detaylı bakıyor. 10.hafta da fikrini söylemişti. 12.haftada yüzde yüz ikiside erkek demişti. Değişmedi de zaten iki oğlum olacak allah kısmet ederseGünaydın hamisler
Bizde 12+4 olduk bugün kontrolüm var sizler cinsiyetleri ne zaman ogrendiniz? Erken mi daha
Gerci az önce okudum Bi arkasimizn 16 .haftada uyuyormuş uyumasalar belki gorme durumu olabilir dimi benim tekli gebe olan arkadasima 9. Haftada kiz demislerdi sasirmistik cok erken degilmi diye? Acaba tekli gebelikte daha mi rahat bakılıyor