- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.841
ilk gebeligimde 12. haftada yanilma oldu cinsiyetteGünaydın hamisler
Bizde 12+4 olduk bugün kontrolüm var sizler cinsiyetleri ne zaman ogrendiniz? Erken mi daha
Gerci az önce okudum Bi arkasimizn 16 .haftada uyuyormuş uyumasalar belki gorme durumu olabilir dimi benim tekli gebe olan arkadasima 9. Haftada kiz demislerdi sasirmistik cok erken degilmi diye? Acaba tekli gebelikte daha mi rahat bakılıyor
Kızlar bugün tetanoz aşısı olacağım. O da kol ağrısı yapıyor mu çok. Bide hepatit b aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Benim doktorum bana tetanoz aşısı olmana gerek yok dedi kafam çok karıştı. Sizinkiler olabilirsiniz mi demiştievet tetanoz = kol agrisi
Himn dogru ultrason cihazı detayli ise belli olur bencede cok sevindim saglikla alin kucağıniza inşDoktorun ultrason cihazına göre değişiyor bence. Benim doktorum perinatolog ger gittiğimiz de detaylı bakıyor. 10.hafta da fikrini söylemişti. 12.haftada yüzde yüz ikiside erkek demişti. Değişmedi de zaten iki oğlum olacak allah kısmet ederse
Benım doktorum da 12.haftada tahmın yaparız demıstı, heyecanla bekliyorum ben deDoktorun ultrason cihazına göre değişiyor bence. Benim doktorum perinatolog ger gittiğimiz de detaylı bakıyor. 10.hafta da fikrini söylemişti. 12.haftada yüzde yüz ikiside erkek demişti. Değişmedi de zaten iki oğlum olacak allah kısmet ederse
Az kalmış sizinde öğrenmenizeBenım doktorum da 12.haftada tahmın yaparız demıstı, heyecanla bekliyorum ben de
Evet yapıyor benide 19.haftada cagirdiKızlar bugün tetanoz aşısı olacağım. O da kol ağrısı yapıyor mu çok. Bide hepatit b aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Korkma kuzum bende corekotlu birek yedim zararliydi sonra kimyonlu yemeknyedim zararliydi ama buradakiler saolsunlar beni bilgilendirdiler avuç avuç yemedikçe sorun olmazmış yani korkma Allahim esirgesin kötüyü çekme inşallahSağ ol kuzum ah ah dünden moralim bozuk eşime nane limon kaynat dedim gitmiş fesleğen atmış içine ben de fark etmedim içtim bi bardak 2 çay kaşığı fesleğen içmiş oldum zararlıymış gebelikte.. cidden insan kendi işini kendi görmeliymiş
Bana bise demedi canim ama tup bebek süreci ve gebelik süreci boyunca hiç beraber olmadık doğum ve sonraki 40 gün de düşünmüyorumHanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi
Beni ana sağlıktan arayan soran olmadı bende olmayı düşünmüyorum açıkçası ama tabi bilmiyorum zaman ve gidişata bağlı kuzum hepatit aşıları tam 1000 değerde bana yapmazlar diye düşünüyorumKızlar bugün tetanoz aşısı olacağım. O da kol ağrısı yapıyor mu çok. Bide hepatit b aşısı oldunuz mu olacak mısınız?
Yok kuzum güzel düşünüyorum hareket ediyolar şükürKorkma kuzum bende corekotlu birek yedim zararliydi sonra kimyonlu yemeknyedim zararliydi ama buradakiler saolsunlar beni bilgilendirdiler avuç avuç yemedikçe sorun olmazmış yani korkma Allahim esirgesin kötüyü çekme inşallah
Benim doktorum bir şey demedi canım ama tabii korkudan asla yapmamHanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi
Canım benim ilk 12. haftaya kadar yasaktı. sonra 36. haftaya kadar serbest demişti ancak bir kere öyle bir girişimimiz oldu rahat edemeyince doğuma kadar kapattık o defteriHanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi
canım biraz yorulunca ayakta falan kalınca oluyor. normal yani kendini çok yormamaya özen göster.Kızlar bu alt karın sancıları normal deil mi?
benim doktorum 20. haftadan sonra olmalısın demişti. ama benim covid aşım ve detaylım falan hepsi bir araya geldiği için 23. haftayı falan bulacak yaptırmam.Benim doktorum bana tetanoz aşısı olmana gerek yok dedi kafam çok karıştı. Sizinkiler olabilirsiniz mi demişti
Ayyy sorma korkunçtu biontech bu kadar ağrıtmamıştı bi hafta kolumu kaldıramadımevet tetanoz = kol agrisi
Aaa benim de tam tersi 20den sonra oluyor dendi biontechler yüzünden aksadı hatta 21de yaptırdım ben de canımbenim doktorum 20. haftadan sonra olmalısın demişti. ama benim covid aşım ve detaylım falan hepsi bir araya geldiği için 23. haftayı falan bulacak yaptırmam.
yok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.Aaa benim de tam tersi 20den sonra oluyor dendi biontechler yüzünden aksadı hatta 21de yaptırdım ben de canım
Ay pardon yanlış anlamışım kuzumyok kuzum yanlış anladın bana da aynısı söylendi. 20 den sonra istediğin zaman olabilirsin dedi doktorum. ama bugün ikinci doz covid aşım var aralarında en az iki hafta olması gerekiyormuş. iki hafta sonrada detaylı ultrasonum var. ancak onlardan sonra yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?