• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

canım çok geçmiş olsun. geçen ay bende çok fena grip olmuştum. doktorum ıhlamur içmeme bile izin vermedi. bende bol meyve ve sıcak suyun içerisine bal limon karabiber ile atlattım.
Sağ ol kuzum ah ah dünden moralim bozuk eşime nane limon kaynat dedim gitmiş fesleğen atmış içine ben de fark etmedim içtim bi bardak 2 çay kaşığı fesleğen içmiş oldum zararlıymış gebelikte.. cidden insan kendi işini kendi görmeliymiş :(

Sağ ol kuzum ah ah dünden moralim bozuk eşime nane limon kaynat dedim gitmiş fesleğen atmış içine ben de fark etmedim içtim bi bardak 2 çay kaşığı fesleğen içmiş oldum zararlıymış gebelikte.. cidden insan kendi işini kendi görmeliymiş :KK43:
canım iki çay kaşığından birşey olacağını düşünmüyorum kötü düşünme ama istersen yinede doktoruna bilgi ver için rahat etsin

Ben tek bebede kullandim aventin 4lu setini, ayina gore, bana anca yetti. Kullanim sonrasi sterilizasyon ve tam kurutma gerekeceginden 1 yedekli 2 biberon gerekli, kucukken buyuk biberonu kullanmiyoruz; 30cc-60cc-90cc mama veriyoruz. 5.-6.ay civari buyuge geciliyor.

Setin esprisi şu; 0-6 ay iki farkli boy biberonu ayina gore kullanacagiz, sonrasinda 2 numara yedek uclar da setin icinde bir tur da onlarla devam edecegiz 6-12 ay. 2 bebege 4 biberon anca bence...
Bu bilgiler benım ıcın altın degerınde, hicbirsey bılmıyorum ben 🙈 ögrenırım ınsallah hepsını ben de 🙏🏻🥰

Hanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi☺️

Hanımlar biraz özel olacak belki ama doktorunuz cinselliği ne kadar süre yasakladı? Ya da yasakladı mı? İkiz gebelik olunca süreç farklı ilerlediğinden nasıl hareket etmek gerekiyor acaba? Doktor kontrolüme daha var, riske zaten hiçbir şekilde atmayız ama merak da ediyorum. Zaten doğum sonrası uzun bir süre kendimize gelmemiz kolay olmaz gibi☺️
Benimki şu an için gebelik boyunca yasak dedi. Herkesin risk durumu farklıdır ama herkes kendi doktoruna mutlaka danışmalı bence🤗

Sağ ol kuzum ah ah dünden moralim bozuk eşime nane limon kaynat dedim gitmiş fesleğen atmış içine ben de fark etmedim içtim bi bardak 2 çay kaşığı fesleğen içmiş oldum zararlıymış gebelikte.. cidden insan kendi işini kendi görmeliymiş :KK43:
Benim doktorum biseyden böyle demet demet yemedigin sürece zarar vermez demişti. Salatada maydanozunu da yiyebilirsin naneni de demişti. Bitki çayı da kalkıp 10 bardak içersen hepsi zarar verir ama 1 bardak adacayi kimseye bisey yapmaz demisti. O yüzden korkma 2 kasık feslegenden bence bisey olmaz🤗

Benim doktorum biseyden böyle demet demet yemedigin sürece zarar vermez demişti. Salatada maydanozunu da yiyebilirsin naneni de demişti. Bitki çayı da kalkıp 10 bardak içersen hepsi zarar verir ama 1 bardak adacayi kimseye bisey yapmaz demisti. O yüzden korkma 2 kasık feslegenden bence bisey olmaz🤗
İnşallah canım içimi ferahlattınnn İnşallah sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımızaa

Benimki şu an için gebelik boyunca yasak dedi. Herkesin risk durumu farklıdır ama herkes kendi doktoruna mutlaka danışmalı bence🤗
Bize de ilk 3 ay yasak dedi de, yasak sonrasında devam edecek mi belli değil tabi ama haklısınız her gebelik farklı . Sadece ikiz olunca kesin yasak gibi bir durum var mı onu merak ettim ☺️ Teşekkürler cevabınız için🤗

10+4teyım lekeler kanamalar oluyor, doktor her defasında teyit ediyor cinsel ılskiı yok deıl mı dıye, hazirandan beri eşimle kanka olduk 😅
Fitili bile kullanmaya korkuyorum, ilişki aslaaa 🙃

Canım taze zencefil suyunu sıkıp, keçiboynuzu pekmezine katınca bronşlarda açılıyor bilgin olsun. Çocuklara birebir bu karışım. Yetişkenlerde de işe yarar bence. Acil şifalar olsun🙏❤️
Teşekkürler canımm şu an kapalılık yokk inşallah olmazzz olursa denerimm.. bana tuzlu su çok iyi geliyor anında açılıyor

Biz 20 temmuzdan beri hiçbir şey yaşamadık 😂😂 aralarda kanamalarım oldu korktuk haliyle. Doktor yüzeysel olabilir dedi ama biz yine de kankitoyuz

Benim doktorum 3 ay dedi sanki ama eşim de ben de tam anlayamamışız. Sorulmuyor da 😂😂 o yüzden temmuzdan beri kankitoyuz bizde 😂😂 eşim arada bir isyan bayrağı çekecek gibi olsada yinede oda birşey olur diye korktuğu için talebi yok 😂

ilk 3 ay bitince ilişki serbest dedi doktor bir kac deneme oldu ama sonrasnda cok kasilmam ve agrim olunca bi daha istemiyorum dedim ben.

Back