- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Napim bacım ya bebeleri emzirirken forumda o topik senin bu topik benim geziyorumNapiyosun kiz
Ben de bebisleri uyuttum bi bakayim dedim doguran falan var mi ikizlerdenNapim bacım ya bebeleri emzirirken forumda o topik senin bu topik benim geziyorumemzirirken canım çok sıkılıyor 2 saate yakın sürüyor birini bırak ötekini al.
Sen napiyosun
Yok kız. Valla ben çok daha fenasıni bekliyordum 25 günlük ikiz bebelerle forumda gezebiliyorum düşünÇok zor mu peki ikizlere bakmak
Seninkiler kesintisiz uyuyor mu? Uyku eğitimi falan verdin mi?Ben de bebisleri uyuttum bi bakayim dedim doguran falan var mi ikizlerdenyeni ikizlere bakayim bi de dedimdi
Çok iyi ya masallahYok kız. Valla ben çok daha fenasıni bekliyordum 25 günlük ikiz bebelerle forumda gezebiliyorum düşünBenim şu an yanımda kimse yok. Arada eltim geliyor ama gelmese de olurmuş. Hatta yalnız daha kolay bakıyorum. Tabii tek bebek gibi olmaz ama Allah kolayını veriyor
Uyku egitimi inan cok zor ikizlerle uyku saatleri birbirini tutmuyor geceleri gunduzden daha iyiler cok sukur ama mamaya uyanma fasli erken uyanma durumu oluyorSeninkiler kesintisiz uyuyor mu? Uyku eğitimi falan verdin mi?
Vallahi ben de hamileliğimi çok özlüyorum. Yeni ikizlere bakınca ilk zamandaki heyecanı hatırladım
İnşallah canım inşallahBenim adet gibi yogun geldigi bile oldu kirmiziya donmez ve siddetli agrin olmazsa korkma Allahin izniyle tabii
Inşallah sen de sağ salim kucağına al sakin sakin bebeler olsunlar koydugun yerde uyusunlarÇok iyi ya masallahSağlıcakla büyüsünler inşallah canım
Uyku rutinleri oluşturmaya çalışıyorum ben şimdilik ama nasıl olur bilemiyorum. Biri çok rahat yatağına uyanık koyuyorum kendi uyuyor da diğeri biraz cadı uykudan önce 20 kere emmek istiyor.Uyku egitimi inan cok zor ikizlerle uyku saatleri birbirini tutmuyor geceleri gunduzden daha iyiler cok sukur ama mamaya uyanma fasli erken uyanma durumu oluyor
Ben demistim ozlersiniz anin tadini cikarin agri sanci olsa bile diye
İnsallah gazsiz bebekler olurlar senin minnoslar uyku probleminin en buyuk sebebi gaz cunkuInşallah sen de sağ salim kucağına al sakin sakin bebeler olsunlar koydugun yerde uyusunlar
Uyku rutinleri oluşturmaya çalışıyorum ben şimdilik ama nasıl olur bilemiyorum. Biri çok rahat yatağına uyanık koyuyorum kendi uyuyor da diğeri biraz cadı uykudan önce 20 kere emmek istiyor.
Aslında 4.aydan sonra gece beslenmelerine gerek yokmuş 12de rüya öğünü yapılıp sabaha kadar kesintisiz uyuyabilirlermiş. Ama dediğin gibi aynı anda uyansalar çok sorun oluyor yetişemiyorum. Ard arda uyandırsam bu sefer 24 saatim emzirme alt değiştirme gaz çıkarma üçgeninde geçiyor.
Kız ben hamileliği doğum yaptığım gün özledim. Elimi karnıma attım boş hareketler yok. Çok hüzünlüydü
Çok haklısın eşim de çok panik. Ne zaman eşim e bırakıp yatsam bi sorun çıkıyor uyumuyorlarİnsallah gazsiz bebekler olurlar senin minnoslar uyku probleminin en buyuk sebebi gaz cunku
12de beslenip 7ye kadar uyku bekleme benden soylemesi eski ikizlerimizin nerdeyse hepsi 5 civari uyaniyoruz
Ama bak ne dicem sen relax olursan bebekler o kadar mutlu ve sorunsuz oluyor ben panik biriyim ikisi de kolik oldu
Hi anladım sağol cnmKan değerinden anlaşılmıyor ancak doktor ultrasondan bakıp keseleri görünce söylüyor
Ne mutlu sana canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisleri çok sevindim bizim içinde dua et bizimde olsunMerhaba kızlar. Bende bugün ikizlerim olacağını öğrendimçok garip bir duygu Rabbim herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah henüz bir bulantım vs yok inşallah olmasında sadece şişkinlik ve kabızlık var
Amin canım teşekkür ederim. İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sizlerede inşallah tez vakitte bu mutlu haberi almayı nasip etsin RabbimNe mutlu sana canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisleri çok sevindim bizim içinde dua et bizimde olsun
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah ikisinide kucağınaMerhaba kızlar. Bende bugün ikizlerim olacağını öğrendimçok garip bir duygu Rabbim herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah henüz bir bulantım vs yok inşallah olmasında sadece şişkinlik ve kabızlık var
hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin.Amin canım teşekkür ederim. İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sizlerede inşallah tez vakitte bu mutlu haberi almayı nasip etsin Rabbim
Benm başlarda belirtim hiç yoktu 8.haftamda başladı bulantılarım 11 haftalık oldum devam ediyo inş sizin olmazÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah ikisinide kucağınabende tam gruba girip belirtileriniz ne zaman başladı benim hala belirtim yok yazacaktım ki seni gördüm içim rahat etti
8.haftadan itibaren belirtileri net yasamaya baslarsinÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah ikisinide kucağınabende tam gruba girip belirtileriniz ne zaman başladı benim hala belirtim yok yazacaktım ki seni gördüm içim rahat etti