2022 ikiz annesi olacaklar

Çok zor mu peki ikizlere bakmak
Yok kız. Valla ben çok daha fenasıni bekliyordum 25 günlük ikiz bebelerle forumda gezebiliyorum düşün Benim şu an yanımda kimse yok. Arada eltim geliyor ama gelmese de olurmuş. Hatta yalnız daha kolay bakıyorum. Tabii tek bebek gibi olmaz ama Allah kolayını veriyor

Ben de bebisleri uyuttum bi bakayim dedim doguran falan var mi ikizlerden yeni ikizlere bakayim bi de dedimdi
Seninkiler kesintisiz uyuyor mu? Uyku eğitimi falan verdin mi?
Vallahi ben de hamileliğimi çok özlüyorum. Yeni ikizlere bakınca ilk zamandaki heyecanı hatırladım

Çok iyi ya masallah Sağlıcakla büyüsünler inşallah canım

Seninkiler kesintisiz uyuyor mu? Uyku eğitimi falan verdin mi?
Vallahi ben de hamileliğimi çok özlüyorum. Yeni ikizlere bakınca ilk zamandaki heyecanı hatırladım
Uyku egitimi inan cok zor ikizlerle uyku saatleri birbirini tutmuyor geceleri gunduzden daha iyiler cok sukur ama mamaya uyanma fasli erken uyanma durumu oluyor
Ben demistim ozlersiniz anin tadini cikarin agri sanci olsa bile diye

Çok iyi ya masallah Sağlıcakla büyüsünler inşallah canım
Inşallah sen de sağ salim kucağına al sakin sakin bebeler olsunlar koydugun yerde uyusunlar
Uyku egitimi inan cok zor ikizlerle uyku saatleri birbirini tutmuyor geceleri gunduzden daha iyiler cok sukur ama mamaya uyanma fasli erken uyanma durumu oluyor
Ben demistim ozlersiniz anin tadini cikarin agri sanci olsa bile diye
Uyku rutinleri oluşturmaya çalışıyorum ben şimdilik ama nasıl olur bilemiyorum. Biri çok rahat yatağına uyanık koyuyorum kendi uyuyor da diğeri biraz cadı uykudan önce 20 kere emmek istiyor.
Aslında 4.aydan sonra gece beslenmelerine gerek yokmuş 12de rüya öğünü yapılıp sabaha kadar kesintisiz uyuyabilirlermiş. Ama dediğin gibi aynı anda uyansalar çok sorun oluyor yetişemiyorum. Ard arda uyandırsam bu sefer 24 saatim emzirme alt değiştirme gaz çıkarma üçgeninde geçiyor.
Kız ben hamileliği doğum yaptığım gün özledim. Elimi karnıma attım boş hareketler yok. Çok hüzünlüydü

İnsallah gazsiz bebekler olurlar senin minnoslar uyku probleminin en buyuk sebebi gaz cunku
12de beslenip 7ye kadar uyku bekleme benden soylemesi eski ikizlerimizin nerdeyse hepsi 5 civari uyaniyoruz
Ama bak ne dicem sen relax olursan bebekler o kadar mutlu ve sorunsuz oluyor ben panik biriyim ikisi de kolik oldu

Çok haklısın eşim de çok panik. Ne zaman eşim e bırakıp yatsam bi sorun çıkıyor uyumuyorlar

Ne mutlu sana canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisleri çok sevindim bizim içinde dua et bizimde olsun

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah ikisinide kucağına bende tam gruba girip belirtileriniz ne zaman başladı benim hala belirtim yok yazacaktım ki seni gördüm içim rahat etti

benim bulantim ilk gecikme yasadigimda cok hafif oldu ve gecti. sonra bi daha 5. haftalarin sonlarinda bir bulanti dalgasi basladi az az. gittikçe artti 6-7-8. haftalar bol ogurmeli cikarmali geciyor. bulanti ilaci da kullaniyorum. ve aşırı uykum var ayağa kalkamiyorum tansiyonum düşüyor. sürekli yatış durumundayim. önceki hamileligimle kiyasladigimda buna şükür diyorum öncekinde bulantidan 5. hafta hastanede yatmıştım

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah ikisinide kucağına bende tam gruba girip belirtileriniz ne zaman başladı benim hala belirtim yok yazacaktım ki seni gördüm içim rahat etti
Benm başlarda belirtim hiç yoktu 8.haftamda başladı bulantılarım 11 haftalık oldum devam ediyo inş sizin olmaz

Kizlar merhaba,ben kanamam dolayısıyla bı haftadır hastanedeyim,az önce muayene olduk bı bebeğin kalbi durmuş gelişimi zaten diğerine göre azdi ilk günden beri. Diğer bebekle şu an devam ediyorum. Bu durumda ikiz annesi olma hayalim yok oldu hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize sağlıklı dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…