2022 ikiz annesi olacaklar

Selam kızlar, ikiz hamile daha doğrusu hamile bile değilim 😂 bir yıldır uğraşıyoruz ama yok. Hep ikiz bebek istemişimdir, inşallah buraya güzel haberle de gelmek nasip olur, sadece görünce yazmak istedim. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza 😊 sevgiler
Merhaba bisey sorucam ben 20 haziranda adet oldum normalde 25 26 günde bir adet olurum bu ay 17.18 de olmam lazımdı olmadım kan verdim 544.3 cıktı ikiz olma ihtimali varmıdır

Hellööö
Çiçeği burnunda 2021 ikiz annesiyim. Hamileliğim de doğumum da zor geçti. Gebelikte yaşanabilecek neredeyse bütün sorunları yaşadım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum 😍
Rabbim hepinize kolay gebelikler rahat doğumlar nasip etsin inşallah.

Hellööö
Çiçeği burnunda 2021 ikiz annesiyim. Hamileliğim de doğumum da zor geçti. Gebelikte yaşanabilecek neredeyse bütün sorunları yaşadım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum 😍
Rabbim hepinize kolay gebelikler rahat doğumlar nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım,seni diğer topiklerden biliyorum beraber ayni başlıklardaydik bana şimdi nasıp oldu tup bebek 3. Deneme ile. Yalniz keseler etrafında kanama alanı var bı haftadır hastanedeyim keseler de aşağı inmiş.. senin dogal mi oldu ikizler? Kanamalar ne zaman biter acaba??

Hayırlı olsun canım,seni diğer topiklerden biliyorum beraber ayni başlıklardaydik bana şimdi nasıp oldu tup bebek 3. Deneme ile. Yalniz keseler etrafında kanama alanı var bı haftadır hastanedeyim keseler de aşağı inmiş.. senin dogal mi oldu ikizler? Kanamalar ne zaman biter acaba??
Hatırladım nickini canım hayirli olsun sağ salim kucağına al inşallah.
Yok benimkiler de doğal değil tüp bebek. Kanama tüp bebekte de ikizde de çok sık görülüyor. Benim 11.haftada geçmişti kese etrafında kanama vardı. Progestan iğne fitil kullandım bi de sürekli yattım bir sonraki kontrolde kanama alanı kalmamıştı. Hem dr büyüktü benim rahim içindeki kanama alanları.

Hatırladım nickini canım hayirli olsun sağ salim kucağına al inşallah.
Yok benimkiler de doğal değil tüp bebek. Kanama tüp bebekte de ikizde de çok sık görülüyor. Benim 11.haftada geçmişti kese etrafında kanama vardı. Progestan iğne fitil kullandım bi de sürekli yattım bir sonraki kontrolde kanama alanı kalmamıştı. Hem dr büyüktü benim rahim içindeki kanama alanları.
Çift transfer miydi canım? Bir de genetik tarama yapmış mıydınız embriyolara?

Çift transfer miydi canım? Bir de genetik tarama yapmış mıydınız embriyolara?
Çift transferdi embriyolara hicbir şey yapılmamıştı. Ikiz tutacağını asla düşünmemiştim cevremde de çok olumsuz örnek olunca. Hatta negatif bekliyordum ikiz olduğunu öğrenince doğal olmuş kadar şaşırdım.

X