2022 ikiz annesi olacaklar

Çok sağ ol evet canım beni de doktorum gönderdi detaylı için kalp kapakçıklarının açılıp kapandığını bile görüyorsun çok kaliteli bi cihazdı herşeyi inceliyor uzun uzun ☺️ Sen ne zaman gidiyorsun? Daha erken gerçi randevu almamışsındır. Ay az önce tetanoz aşısını oldum olmaz olaydım kolum çok ağrıyor bıktım aşılardan 🙁

Ona da bakayım sağ ol kuzum akşam hepinizin önerilerine bakıcam 🥰
Canım çok ağrın varsa 1 tane
Aleyküm selam canım, allah kolaylık versin inşallah, kaçıncı haftada kalp atışı görüldü acaba? Ben 5+6 keseyi gördüm sadece ☺️
Canım hem kese hem kalp atışına aynı gün çağırdı, 6+2 idim.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, en belirgin rahatsızlıklar ne zaman çıkmaya başladı sizde 🐥
6. haftada kanamalar basladi. 7.haftalarda siddetli bulanti kusma başladı. yine o haftalarda bayginliklar başladı kalp carpintisina bagli. 16lara dogru biraz rahatladim evin icinde yuvarlanip gidiyorum. suanda dayanilmayacak bir agrim sizim yok yattigim surece

6. haftada kanamalar basladi. 7.haftalarda siddetli bulanti kusma başladı. yine o haftalarda bayginliklar başladı kalp carpintisina bagli. 16lara dogru biraz rahatladim evin icinde yuvarlanip gidiyorum. suanda dayanilmayacak bir agrim sizim yok yattigim surece
Allah kolaylıklar versin inşallah canım, bu kanama olayı nedense ikizlerde mi sık görülüyor yoksa tüp bebek yapanlardan mı kaynaklı 😲

Allah kolaylıklar versin inşallah canım, bu kanama olayı nedense ikizlerde mi sık görülüyor yoksa tüp bebek yapanlardan mı kaynaklı 😲
sagol canim tüp bebek değil benimki ikiz olmasi kaynakli ama herkeste olmuyor tabii. tek bebege hamileyken hic kanamam olmamıştı. insallah sende olmaz

sagol canim tüp bebek değil benimki ikiz olmasi kaynakli ama herkeste olmuyor tabii. tek bebege hamileyken hic kanamam olmamıştı. insallah sende olmaz
İnşallah inşallah canım, şu an kalp atışı için gün sayıyorum günler geçmiyor acaba ikisi sağlıklı mı atacak mı kalpler kafa bir milyon 🤭

İnşallah inşallah canım, şu an kalp atışı için gün sayıyorum günler geçmiyor acaba ikisi sağlıklı mı atacak mı kalpler kafa bir milyon 🤭
Oooo gun gun sayarsak o is bitmiyor, ben akışına biraktim :KK66:
Kese-yolk sac-kalp-12.hafta testleri-cinsiyetler-24.hafta usg'si-750/1000gr sinirini asmasi-dogmasi-kuvozu-sariligi-emmesi Ooooooo say say bitmiyordu... Allah nasip ettiyse hepsi bir bir geciyor, nasipte yoksa da ne yapsan boş...Teslim oldum ben.

Oooo gun gun sayarsak o is bitmiyor, ben akışına biraktim :KK66:
Kese-yolk sac-kalp-12.hafta testleri-cinsiyetler-24.hafta usg'si-750/1000gr sinirini asmasi-dogmasi-kuvozu-sariligi-emmesi Ooooooo say say bitmiyordu... Allah nasip ettiyse hepsi bir bir geciyor, nasipte yoksa da ne yapsan boş...Teslim oldum ben.
Allah bize sabır ve sağlık versin inşallah diyeyim 🐣 inanır mısın daha eşim ikiz olduğunu bilmiyor 😀 kalp atışı olmadan söylemek istemedim sonra hayal kırıklığı yaşamasın diye 🤷‍♀️

Hay maşallah 🧿nasıl büyüttünüz bebekleri, kaçar gramlar şuan? 17+1deyim bunun 3te 1i göbeğim. Yerleri geniş olsun, suları yeterli olsun, hemen yukarı doğru çıksınlar istiyorum ben de😶
Bende 14+2deyim hiç yok göbeğim 🙈 görünce fotoğraf atanları aman allahım benim çocuklarım nerede dedim🙈😂😂 yapı meselesi galiba biraz

Hay maşallah 🧿nasıl büyüttünüz bebekleri, kaçar gramlar şuan? 17+1deyim bunun 3te 1i göbeğim. Yerleri geniş olsun, suları yeterli olsun, hemen yukarı doğru çıksınlar istiyorum ben de😶
ya benim göbeğim şu iç karın meselesinden sanırım hızlı büyüdü. en son kontrolümde 17+2 idi. bir tanesi 202 gr. diğeri (doktorum görünüşe göre aynı görünüyorlar ama altta olduğu için ölçüm doğru olmayabilir dedi.) 190 gr çıktı. bu arada önceden daha yayıktı bu hafta böyle yukarı çıkıp daha sivri oldu.

ya benim göbeğim şu iç karın meselesinden sanırım hızlı büyüdü. en son kontrolümde 17+2 idi. bir tanesi 202 gr. diğeri (doktorum görünüşe göre aynı görünüyorlar ama altta olduğu için ölçüm doğru olmayabilir dedi.) 190 gr çıktı. bu arada önceden daha yayıktı bu hafta böyle yukarı çıkıp daha sivri oldu.

Çok güzel yukarı çıkmışlar, bayıldım 🐒 bir iki hafta içinde o kadar değişmesi kasık ağrısı, göbek yanlarindaki yuvarlak bağ dedikleri ağrılarını arttırdı mi? Kolay oluyor mu🙈

Ne ara 9 haftalık oldun yahu maşallah nasıl gidiyor iyi misiniz sen ve bebişler 🥰🥰
Yaa evet canım zaman geçiveriyor 🙈 şimdilik iyiyiz çok şükür. Biraz beslenmede problem yaşadım bulantılardan dolayı. Bir iki gündür daha iyiyim. Ama senin göbeğin ne olmuş öyle 😍😍 kaç kilo aldın peki sen şimdiye kadar

Çok güzel yukarı çıkmışlar, bayıldım 🐒 bir iki hafta içinde o kadar değişmesi kasık ağrısı, göbek yanlarindaki yuvarlak bağ dedikleri ağrılarını arttırdı mi? Kolay oluyor mu🙈
kasık ağrım olmadı ama göbek yanlarım da bir iki gün ara ara ağrılarım oldu. ama artık oturup kalkmak zorlaşmaya başladı. özellikle sırt üstü iki dakikadan fazla yatamıyorum. hemen belime baskı yapıyor hissediyorum. sonra belimin ağrısından yerimden kalkamıyorum. birde yukarı çıktıkça mide rahatsızlıklarım arttı. yemek yedikten sonra bildiğin midem sıkışıyor rahatsız ediyor beni. bazı hamilelik problemleri is loading :KK48: :KK48:

X