2022 ikiz annesi olacaklar

ayyy bulantı bende olmadı buradan yaşayan arkadaşları okudum allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede geçen bulantılardan olur . göbeğimi sorma son ayalara doğru patlamazsam iyi toplamda 3 kilo aldım canım şimdilik .

Canım evet sanırım iş karın meselesinden kaynaklanıyor. Çok tatlı bir göbüşün var ve 3 kilo da gayet ideal bence Sağlıklı olalım onlar iyi olsun da göbek olsun olmasın çok sorun değil katlanıcaz zorluklara

Arkadaslar grip asisi olmak istiyorum fakat e nabizda influenza risk grubunda degilsiniz diyor. Oysa ki 2. Trimester da olan gebelerin risk grubunda olup aşilarinin cikmasi lazim. Size tanimlanmis mi e nabizdan bakabilir misiniz

Arkadaslar grip asisi olmak istiyorum fakat e nabizda influenza risk grubunda degilsiniz diyor. Oysa ki 2. Trimester da olan gebelerin risk grubunda olup aşilarinin cikmasi lazim. Size tanimlanmis mi e nabizdan bakabilir misiniz
günaydın geçen gün bakmıştım ancak yine baktım bende risk grubunda görünmüyorum.

2.trimester itibariyle gebeler risk grubunda ancak İlaç Tedarik Sorunları Komisyonu aşilama koşulunu şoyle belirlemis:
"influenza sezonu başladığında gebeliğinin 26. hafta sonrası döneminde veya doğum sonrası ilk iki hafta içerisinde olacak olanlar. (Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından gebeler için ayrı olarak gönderilen aşılarla ASM’lerde uygulanacaktır.)"

Kızlar günaydın 6 kasım 12+0 oluyorum ikili için iyi bir tarih mi kandan bakılmıcak sanıeım ultrasondan bakıcam dedi sizler kaçıncı haftada gittiniz

risk grubunda olmadığım yaziyor

günaydın geçen gün bakmıştım ancak yine baktım bende risk grubunda görünmüyorum.

Çok tesekkur ederim cevaplar icin. Beklemek istemedigimden eczaneden alip yaptirmak mantikli geldi bana. Insallah hic hasta olmadan sagsalim atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…