Ben de oyle dusunuyorum, napcagimi bilmiyorum bazen dusuncelere daliyorum zamani geldiginde nasil biraktiricam diye ama bi sekilde herkes biraktiriyosa bizimki de birakir, belki kendiliginden bile birakir
Ne demek artik buyudu, 2 yasina kadar memeye ihtiyaci var cocugun bence, sen vermek istiyosan etrafindakilerin ne dedigini cok da takma, evt zor evt uykusuzluk yorgunluk ama sen istiyosan memnundan duyma kimseyi valla, bana da diyo bir iki kendini bilmez, cok kiziyorm, emsin diye neler yaptim ben ya, uyurken emmeye kendi ellerimle alistirdim yeterki emsin diye, 4. Ayda birakiyodu az daha
Evt aslinda 18. Aydan sonra konusup anlasarak biraktiranlar olmus, daha cok anliyolar ya o aylarda, iste memeler uyudu memeler yoruldu sonra emeriz fln diyip bi sekilde unutturup biraktiriyolarmis, ama benimki cok uyanik ya kandiramiyorum hic bi sekilde
Meme vermeden uyutmayi basardinmi hic? Benim denememe bile izin vermiyo, hele biberonla mama fln vermeye kalkarsam kiyamet, benm yerime babasi giderse kiyamet, meme vermeyip kucagimda salliyim desem kiyamet, ayagimda hic sallayamadim bile ztn
Yoook benimki de durmuyo, bir kere sallayarak uyutamadim daha, birak uyutmayi sallayamadim bile
Aa hayirli olsun, haziran anneleri coştu, valla ben de yanlislikla hamile kalmazsam korkudan planlayip da yapamicm galiba, nasil oldu sizin korunma yonteminde mi bi problem oldu yani korunurken nasi olabilirki, keske bende birden yanlislikla olsa da ogrensem yoksa cesaret edemiyoruum
Hersey bir yana bi surprizle gelen ne varsa sonu cok iyi oluyo, Allahin bi bildiga vardir ki gondermis size o melegi, en iyi sekilde bakarsiniz hatta belki yillar sonra donup baktiginizda iyi ki oyle olmus bile diyeblrsiniz, saglikla gelsin insallah