- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.061
Kuzum alamiyor ya tam cekemiyor mamada vermek zorunda kaliyoruminşallah kuzum emiyorsa sürekli emzir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum alamiyor ya tam cekemiyor mamada vermek zorunda kaliyoruminşallah kuzum emiyorsa sürekli emzir
Tesekkur ederim insallah evet bide acilirsa kapansin diye bekliycem1mrw gozunuz aydin ve cok gecmis olsun, umarim doktorunuzun dedigi gibi ameliyatlik bir duruma gelmeden acilma gerceklesir. acilinca da ilerde kapanacak böyle de ilginc bir durum var yani.
Daha çok minik zaamanla oturur kuzuumKuzum alamiyor ya tam cekemiyor mamada vermek zorunda kaliyorum
Insallah canimDaha çok minik zaamanla oturur kuzuum
Düşer canım biz sarımsak koyuyoruz bebeklerin yanına soyulmuş kokusunu alacak şekilde. Şükür hiç sarılık olan olmadıSarılığımız 11e düşmüş kizlar cok mutlu oldum ya cok sukur
ilk defa duydum kuzu :)Düşer canım biz sarımsak koyuyoruz bebeklerin yanına soyulmuş kokusunu alacak şekilde. Şükür hiç sarılık olan olmadı
Valla saçma geliyor da yapıyoruzilk defa duydum kuzu :)
Bende yapayim olmadi birazdaha düşsün gerçı doktor tamam artik kurtuldu birsey olmaz dedi ama yinede insan tereddüt ediyorDüşer canım biz sarımsak koyuyoruz bebeklerin yanına soyulmuş kokusunu alacak şekilde. Şükür hiç sarılık olan olmadı
Ne önerdi doktor. Ocean kullanabilirsin sende. Ben kendim onu kullanıyorumBende yapayim olmadi birazdaha düşsün gerçı doktor tamam artik kurtuldu birsey olmaz dedi ama yinede insan tereddüt ediyor
bu arada bize dvit yazmadi doktor bıngıldak kapalı diye sen kendin takviye alicaksin dedi ilac yazdi ama ne depoda nede eczanelerde yok 6 7 yer gezdik bulamadik önerebileceginiz d vitamini varmi bana ?
Slm cnm. Havalar sogudukca insanın midesi genişliyor çok ilginç. Ben de yaklasık bi haftadır aralıkli orucumu yapamiyorum, dokuzda zeytin peynir tırtıklıyorumSelam kizlar nasilsiniz,emzirenler hala cok acikiyolar mi yaa,bu aralar kilo aldim biraz.canim tatli-tuzli herşeyi istiyo
Bilemedim ki, sorun yok gibi geldi bana. Noldu düştü mü göbecik kordonu :) naptın bu arada büyük olan babanede mi kalıyor simdilik?Kizlar gobek bagimiz böyle olmus normalmi bu altta hafif sari yer gorunuyor atletede gecmis
iyi canım sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz,emzirenler hala cok acikiyolar mi yaa,bu aralar kilo aldim biraz.canim tatli-tuzli herşeyi istiyo
Slm cnm. Havalar sogudukca insanın midesi genişliyor çok ilginç. Ben de yaklasık bi haftadır aralıkli orucumu yapamiyorum, dokuzda zeytin peynir tırtıklıyorum
Geceleri acıkıyor bnm kızım illa bi defa mama (5 doz kadar ) vermek durumunda kaliyorum, diger uyanışlarında da meme emip uyuyor ama hala gece kalkış sayımızda bir eksilme olmadı ne yazık ki.
Bi ara ben de iyi gidiyodum,havalardan midir bilmem cok yeme isteği uyaniyo.yatmadan biseyler yiyorum muhakkak.dun hatta biraz karistirmisim midem uzun sure bulandi.Slm cnm. Havalar sogudukca insanın midesi genişliyor çok ilginç. Ben de yaklasık bi haftadır aralıkli orucumu yapamiyorum, dokuzda zeytin peynir tırtıklıyorum
Geceleri acıkıyor bnm kızım illa bi defa mama (5 doz kadar ) vermek durumunda kaliyorum, diger uyanışlarında da meme emip uyuyor ama hala gece kalkış sayımızda bir eksilme olmadı ne yazık ki.
Ben de iyiyim canm sagol.havalardan heralde yaa bilemiyorumki canim herşeyi istiyo.çayla bastirmaya ćalisiyorum inan kiiyi canım sen nasılsın
acıkıyorum doymuyorum ben ya anlamadım yani
bu aralar bide stresliyim sürekli cips kola içmek istiyorum
Dusmedi canim henuz doktor normal dedi ben daha once yasamadigimdan boyle lekelenme falan korktuk. Buyuk oğlani hemen o gün getirdim yapamadim onsuz ama bana dünyayı dar ediyor asiri kiskanc bir memede o bir memede ufaklik ikiz gibi emziriyorum gece yanindan kalktigim an uyaniyor ufaklik uysa bile o sabahlatiyo beni isim cok zor vallahi umarim en kisa zamanda alisirBilemedim ki, sorun yok gibi geldi bana. Noldu düştü mü göbecik kordonu :) naptın bu arada büyük olan babanede mi kalıyor simdilik?
Dusmedi canim henuz doktor normal dedi ben daha once yasamadigimdan boyle lekelenme falan korktuk. Buyuk oğlani hemen o gün getirdim yapamadim onsuz ama bana dünyayı dar ediyor asiri kiskanc bir memede o bir memede ufaklik ikiz gibi emziriyorum gece yanindan kalktigim an uyaniyor ufaklik uysa bile o sabahlatiyo beni isim cok zor vallahi umarim en kisa zamanda alisir