- 9 Ekim 2021
- 5.999
- 12.382
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.021
Oh miss ben daha yeni aldım1i yılbaşından önce aldımm
2ciside 3 ay önce hediye geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh miss ben daha yeni aldım1i yılbaşından önce aldımm
2ciside 3 ay önce hediye geldi
Civilden toplu almıştık bebek arabası yatak obu şuOh miss ben daha yeni aldım
Sen baya önceden bitirmişsinCivilden toplu almıştık bebek arabası yatak obu şu
Evett benim aldığım bebek arabası daha yeni bitmiş tukenmişSen baya önceden bitirmişsin
Kızlar aranızda roborock s5 kullanan var mı? Almayı düşünüyorum da
Bende hala gecelik bulamadım kafama göre şöyle vazgeçicem sanırımEvett benim aldığım bebek arabası daha yeni bitmiş tukenmiş
Esim diyo bigün çikcan sanki neolcakk diyo annem diyo ben alcam diyo istemiyorum alsın kadın zaten herşey yaptı ben arada kaldım gecelik yok ortada pijamamı alıp gidicem bigün simdi bebe bodym geldi bayramdada hastane çıkısını alcaz oda bittiBende hala gecelik bulamadım kafama göre şöyle vazgeçicem sanırım
İlaç verdi bana şimdi çıktım kontrolden, 32+5 2080 gr olmuş. Pozisyonunu almış yavrum dönmüşYaaa buaylardan sonra olması çok nornalmiş kuzu ya artık alışıcazz bide erken doğum riskide olabiliyormuş benimde cok az var uygulamada şuan oyle dedi bana
Cok dikakt etmemiz lazımmiş
Eki Görüntüle 3051200
Ooo gayet iyi kiloİlaç verdi bana şimdi çıktım kontrolden, 32+5 2080 gr olmuş. Pozisyonunu almış yavrum dönmüş
Kuzu 2-3 takim gerekiyor illaki bende alicam bakalim kafama göre bulabilirsem. Cuma günü alısverise cikiyorum eksik gedikleri tamamliycam nasipseEsim diyo bigün çikcan sanki neolcakk diyo annem diyo ben alcam diyo istemiyorum alsın kadın zaten herşey yaptı ben arada kaldım gecelik yok ortada pijamamı alıp gidicem bigün simdi bebe bodym geldi bayramdada hastane çıkısını alcaz oda bitti
Bilmiyorum yaniii al al bitmiyoKuzu 2-3 takim gerekiyor illaki bende alicam bakalim kafama göre bulabilirsem. Cuma günü alısverise cikiyorum eksik gedikleri tamamliycam nasipse
İşte kuzu gecelik daha rahat diyo herkeste ben hastane çıkışını falan herşeyi hallettim işte benim eksikler kaldı emzirme atleti falanEsim diyo bigün çikcan sanki neolcakk diyo annem diyo ben alcam diyo istemiyorum alsın kadın zaten herşey yaptı ben arada kaldım gecelik yok ortada pijamamı alıp gidicem bigün simdi bebe bodym geldi bayramdada hastane çıkısını alcaz oda bitti
Eşimde diyo derdin hiç bitmiyo diyeBilmiyorum yaniii al al bitmiyo
Emzirme atleti almadım ben emzirme sutyeni aldım pentidenİşte kuzu gecelik daha rahat diyo herkeste ben hastane çıkışını falan herşeyi hallettim işte benim eksikler kaldı emzirme atleti falan
Bizimkid eoff çekiyoEşimde diyo derdin hiç bitmiyo diye
Aşa dönmüş kafası doğum pozisyonunu almış, hep elini emiyor ya anlamadım yiyorum ama açmı kalıyo napıyo 10 kg aldım doktor iyi dedi. Ama demekki hamur işi yesem cocukda şişicekOoo gayet iyi kilo
Nasıl pozisyon nereye döndü odamı yaramaz çıktı
Evet monurol vermiş bana geçe iç dediBende 500lerde çıkmıştı suprax yazmıştı. Sana belki bir günlük kullanılan monuroldan verir csnım
Oylemiiii ama hamurda şeker varAşa dönmüş kafası doğum pozisyonunu almış, hep elini emiyor ya anlamadım yiyorum ama açmı kalıyo napıyo 10 kg aldım doktor iyi dedi. Ama demekki hamur işi yesem cocukda şişicek
Gecelik al canım herkes tavsiye ediyor rahatlık acısından bulursun bişeyler lwc dream e bakabilirsin lohusa die bakmana gerek yok bence normal bedeninden biraz büyük al sonrada giyersin düğmeli olsun emzirmesi rahat olması icin tmm işte fiyatlarda uygun kısa süre kullanılacağı icin yeterliEsim diyo bigün çikcan sanki neolcakk diyo annem diyo ben alcam diyo istemiyorum alsın kadın zaten herşey yaptı ben arada kaldım gecelik yok ortada pijamamı alıp gidicem bigün simdi bebe bodym geldi bayramdada hastane çıkısını alcaz oda bitti
Ooo masallah benımkide pozisyonunu almişti kafa aşağıda baskı yapıyor bazen tırsıyorumİlaç verdi bana şimdi çıktım kontrolden, 32+5 2080 gr olmuş. Pozisyonunu almış yavrum dönmüş
Dün oldu bende de sertlik ve baskıKızlar ayağı kalktığım da kasığımda sertlik hissediyorum kafası galiba bebeğin öyle hisseden varmı bu arada 2 gündür bende baş ağrısı çekiyorum olağan bişey sanırım