Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecelik al canım herkes tavsiye ediyor rahatlık acısından bulursun bişeyler lwc dream e bakabilirsin lohusa die bakmana gerek yok bence normal bedeninden biraz büyük al sonrada giyersin düğmeli olsun emzirmesi rahat olması icin tmm işte fiyatlarda uygun kısa süre kullanılacağı icin yeterli
Ooo masallah benımkide pozisyonunu almişti kafa aşağıda baskı yapıyor bazen tırsıyorum
Kızlar ayağı kalktığım da kasığımda sertlik hissediyorum kafası galiba bebeğin öyle hisseden varmı bu arada 2 gündür bende baş ağrısı çekiyorum olağan bişey sanırım
Ben kendim 5850 gr doğmuşum. Bana çekerse yandım zaten. Bir de çok şükür şimdilik erken gibi durmuyoruz. Doktor da 39 u tamamlamak istiyorum dedi. Bakalım ne gösterecek zaman. :)
Dediki ne istiyorsun dedim hocam normal doğum planlıyorum, ozaman bol bol yürüyüş dedi ve artık aylık 1 kg almaya özen göster dedi. Nst ye bağlamadı artık 3 haftada 1 görüşelim dedi. Suyu her şeyi iyi dedi. Kızım pozisyonunu almış. Ama nst ile ilgili hiçbir şey demedi. allahım hepimizin yardımcısı olsun hanımlar az kaldı heyecan bastı valla + korku