- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.061
Benimde oluyo ya kuzu bide yukarda benimki baya sert oturuş şeklim değiştiHele dün bi oldu normalde bölgesel oluyordu bi sefer tüm karnım taş gibiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oluyo ya kuzu bide yukarda benimki baya sert oturuş şeklim değiştiHele dün bi oldu normalde bölgesel oluyordu bi sefer tüm karnım taş gibiydi
Aynı şikayetler bende de var canım. Benim oğlanda baş geliş pozisyonda çok baskı yapıyor. Kasiklarıma sanki bıçak batıyor gibi acıyor,bacağımı yana biraz fazla açsam canım nasıl yanıyor,paytak paytak yürüyorum öyleYalnız olmadığıma göre normal ozaman bu yaşadıklarımızda :)
Gözünüz aydın,korkmayın,normal doğum evet ağrılı bir süreç fakat sonrası büyük kolaylık oluyor çoğu zaman. Nstye 35 hafta ve sonrası bağlıyorlar agriniz vs yoksa. Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDediki ne istiyorsun dedim hocam normal doğum planlıyorum, ozaman bol bol yürüyüş dedi ve artık aylık 1 kg almaya özen göster dedi. Nst ye bağlamadı artık 3 haftada 1 görüşelim dedi. Suyu her şeyi iyi dedi. Kızım pozisyonunu almış. Ama nst ile ilgili hiçbir şey demedi. allahım hepimizin yardımcısı olsun hanımlar az kaldı heyecan bastı valla + korku
Allah razı olsunAynı şikayetler bende de var canım. Benim oğlanda baş geliş pozisyonda çok baskı yapıyor. Kasiklarıma sanki bıçak batıyor gibi acıyor,bacağımı yana biraz fazla açsam canım nasıl yanıyor,paytak paytak yürüyorum öyle
Gözünüz aydın,korkmayın,normal doğum evet ağrılı bir süreç fakat sonrası büyük kolaylık oluyor çoğu zaman. Nstye 35 hafta ve sonrası bağlıyorlar agriniz vs yoksa. Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Akşam benim de öyle oluyor özellikle yemekten 1 saat sonra.Kendini iyice kasıyor canım yanıyor.Hele dün bi oldu normalde bölgesel oluyordu bi sefer tüm karnım taş gibiydi
Benimki yukarda değil ha çıkmadı resmenBenimde oluyo ya kuzu bide yukarda benimki baya sert oturuş şeklim değişti
Yani ultrasonda yazan kilo tahmini mi? -.-Kızlar takip ettiğim bi doktorun soru cevaptan ekran görüntüleri almıştım. Özellikle nst için dediği dikkatimi çekti
Eki Görüntüle 3051537 Eki Görüntüle 3051538
Ayy kim bilir ne yapıyorlar benim de akşam çok oluyor özellikleAkşam benim de öyle oluyor özellikle yemekten 1 saat sonra.Kendini iyice kasıyor canım yanıyor.
Hahahahah kafası yukarı olunca farklı oluyor demekki yaa avucuma geliyo resmenBenimki yukarda değil ha çıkmadı resmen
Tabi tabi öyleymiş. Aşağı yukarı değişiyormuş cihazın ölçümüne göreYani ultrasonda yazan kilo tahmini mi? -.-
Öyle aşağı yukarı fark oluyor. Bana da kızımda 3400 demişti en son kızım 3200 doğdu.Yani ultrasonda yazan kilo tahmini mi? -.-
Benim dünden beri var hiç durmadı salak gibiyim uykusuzumAkşam benim de öyle oluyor özellikle yemekten 1 saat sonra.Kendini iyice kasıyor canım yanıyor.
Havalar da düzelmiyorki insanlar şifalansın. Allahım şafi ismiyle tez vakitte sağlığınıza kavuştursun sizi.Cıvid bitti daha 10 gün oldu derken kızım bu kez de nezle oldu 2 gündür 3 saat uyku uyuyoruz bayılıcam az kaldı.Kendimi çok bitkin hissediyorum.
Bende çok beğeniyorum bunu ama çok pahalı yaaaKızlar bunu aldım yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar, çok övdüler bunu.
Aynı şikayetler bende de var canım. Benim oğlanda baş geliş pozisyonda çok baskı yapıyor. Kasiklarıma sanki bıçak batıyor gibi acıyor,bacağımı yana biraz fazla açsam canım nasıl yanıyor,paytak paytak yürüyorum öyle
Gözünüz aydın,korkmayın,normal doğum evet ağrılı bir süreç fakat sonrası büyük kolaylık oluyor çoğu zaman. Nstye 35 hafta ve sonrası bağlıyorlar agriniz vs yoksa. Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin sağol canım.Hava güzel diye hep dışarı çıktı bu ara terledi demekki koşturmaktan.Inşallah bana bulaşmaz.Havalar da düzelmiyorki insanlar şifalansın. Allahım şafi ismiyle tez vakitte sağlığınıza kavuştursun sizi.
Geçmiş olsun yaaa kuzuya da zorCıvid bitti daha 10 gün oldu derken kızım bu kez de nezle oldu 2 gündür 3 saat uyku uyuyoruz bayılıcam az kaldı.Kendimi çok bitkin hissediyorum.
Hayırlı olsun canım.Ben hiç kullanmadım bu tür şeyler kızım sevmiyordu yatmayı.Kızlar bunu aldım yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar, çok övdüler bunu.