Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı şikayetler bende de var canım. Benim oğlanda baş geliş pozisyonda çok baskı yapıyor. Kasiklarıma sanki bıçak batıyor gibi acıyor,bacağımı yana biraz fazla açsam canım nasıl yanıyor,paytak paytak yürüyorum öyle
Dediki ne istiyorsun dedim hocam normal doğum planlıyorum, ozaman bol bol yürüyüş dedi ve artık aylık 1 kg almaya özen göster dedi. Nst ye bağlamadı artık 3 haftada 1 görüşelim dedi. Suyu her şeyi iyi dedi. Kızım pozisyonunu almış. Ama nst ile ilgili hiçbir şey demedi. allahım hepimizin yardımcısı olsun hanımlar az kaldı heyecan bastı valla + korku
Gözünüz aydın,korkmayın,normal doğum evet ağrılı bir süreç fakat sonrası büyük kolaylık oluyor çoğu zaman. Nstye 35 hafta ve sonrası bağlıyorlar agriniz vs yoksa. Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynı şikayetler bende de var canım. Benim oğlanda baş geliş pozisyonda çok baskı yapıyor. Kasiklarıma sanki bıçak batıyor gibi acıyor,bacağımı yana biraz fazla açsam canım nasıl yanıyor,paytak paytak yürüyorum öyle
Gözünüz aydın,korkmayın,normal doğum evet ağrılı bir süreç fakat sonrası büyük kolaylık oluyor çoğu zaman. Nstye 35 hafta ve sonrası bağlıyorlar agriniz vs yoksa. Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ay evet ya şimdi hangi tarafa döneceğimi şaşırıyorum. Tek ayağımın üzerine durum pijamamı giremiyorum yatarak giyiyorum. Asıl zor zamanlar bu zamanlarmış onu anladım