Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heeehhhhh bak dinlemediniz benii içmemde içmem dediniz böyle olur iştee ben içtiğime rağmen biraz düşük çıktı d3 ü ama vermedi 2 katı aynı şekilde devam dedi
Allah daha iyi etsin inşallah canım çok şükür bizde iyiyiz daha kontrolüme vardı ama oruç tutuyorum diye erken gidiyim dedim gelişimi filan suyu herşey çok güzeldi çok şükür bende toplam 7 kilo almışım son iki ay hayırlısıyla
Allah daha iyi etsin inşallah canım çok şükür bizde iyiyiz daha kontrolüme vardı ama oruç tutuyorum diye erken gidiyim dedim gelişimi filan suyu herşey çok güzeldi çok şükür bende toplam 7 kilo almışım son iki ay hayırlısıyla
Cok şükür
Gene iyi kilo kuzuu
Doktorun dedimi oruç tutma gibi şeylerr vallaha helal olsun iyi cesaret ediyorsunuz ben edemem zaten günde 4 tane vitaminim var dengesini bozar
Cok şükür
Gene iyi kilo kuzuu
Doktorun dedimi oruç tutma gibi şeylerr vallaha helal olsun iyi cesaret ediyorsunuz ben edemem zaten günde 4 tane vitaminim var dengesini bozar
Hahahahahaha
Şimdi almoş kafası yukarda ya
Ayaklari fena nereme basıyor bilmiyorum ama fena kramp giriyo bide biguzel idrarıma bastırıyor gece donuma kacirdim
bide elini açmış agzını kapatıyo gülüyormuş gibigeçen perşembe günü sen bittin anne dermişçesine gibiii