- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.421
dr 2doza çıkardı. Birini içmezsen şimdi iki doz hadi bakalımCanımm benimm vallahaa sizin için diyorumm üzülmeyelim sonra diye akıllanman iyi oldu kısa sürede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr 2doza çıkardı. Birini içmezsen şimdi iki doz hadi bakalımCanımm benimm vallahaa sizin için diyorumm üzülmeyelim sonra diye akıllanman iyi oldu kısa sürede
durmak yok diyorsun yani. Allah gönlüne göre versin kuzum . Her şey vakti zamanı gelince oluyo işte bn de ilk kızımdan önce 3tane kürtaj yaşamıştım. Hastanenin bahçesine oturup eşimle ağladığımız günü hatırlıyorum da şimdi çok şükür rabbimeAllah ne verdiyse korunmak falan yok bam bam bam bizde 30 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım çok zor oldu bebeğim o yüzden korunmayı düşünmüyorum zaten hemen olmayacağını biliyorum Allahın izniyle hemen olursa da kabulum
oyy yaaa bende gerçi bn kullanmamıştım dr verdi doğumdan sonra hiç bişe içmedimD falan neyse de demir hiç istemiyorum ya sırf bu kabızlık yüzünden
Bnm dozu artırdı yaYok kuzum aynı doz
Ya bnm de ikinci kuzum. Ama tüp bağlatma da bana içime sinmiyor her dr da yapmıyormuş onu. Bi de bnm halam bağlatmıştı ona rağmen hamile kalmıştı artık ufak bi kaçak mı oldu bi yerde bilmiom da spiral değil de aynı spiral görevini gören bi hap duydum ya ayda 1içiliuormuş sanırımbenim 2.ve galiba son çocuk olaçağı için tüpleri bağlatmayı düşünüyorum tekrar spiral ile uğraşmak istemiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Abooo kötü olmuşdr 2doza çıkardı. Birini içmezsen şimdi iki doz hadi bakalım
Ablam da içmemiştioyy yaaa bende gerçi bn kullanmamıştım dr verdi doğumdan sonra hiç bişe içmedim
ya doğumdan sonra zaten içecek hal de vakit se kalmıyo müthiş bi döngü içerisinde kayboluyo insan ama aklıma koydum bebiş küçükken çıkcam gezcem alışsın dışarda olmaya yaTeşekkür ederim canım
Abooo kötü olmuş
Ablam da içmemişti
Bende aynı diyorum gezcem hepya doğumdan sonra zaten içecek hal de vakit se kalmıyo müthiş bi döngü içerisinde kayboluyo insan ama aklıma koydum bebiş küçükken çıkcam gezcem alışsın dışarda olmaya ya
Ben yarıda bırakılan tüp bebek tedavisinden kendiliğinden hamile kaldım bir hafta iğneleri kullandım artık opu olacaktım kist çıktı doktor böyle devam edemem iptal dedi yıkıldım resmen o kadar iğne para boşa gitti gelecek ay tekrar başlayalım dedi tüm ilaçları tekrar aldım o kadar ağladım ki rabbim bana muzizemi gönderdidurmak yok diyorsun yani. Allah gönlüne göre versin kuzum . Her şey vakti zamanı gelince oluyo işte bn de ilk kızımdan önce 3tane kürtaj yaşamıştım. Hastanenin bahçesine oturup eşimle ağladığımız günü hatırlıyorum da şimdi çok şükür rabbime
Kizlaar cok afedersiniz ama benden mukus gibi bir akinti geldi, kan rengi veya pembelik kesinlikle yoktu ama normal bir akintida degildi. Internetten nişan gelmesine baktım ve çok benziyor kanama seklinde olmak zorunda degilmis ama tabiki tam olarak ayırt edemiyorum nişan mı akıntı mı
Çok korkuyorum nişan geldiyse diye, böyle bir şey tecrübe eden var mı? ay çok panik oldum.
Benimde sağ bacağımın alt dirseğin altında bi ağrı var ayağıma kadarr hayırlı ola inşaallahh
Ben eve gelmicem zatenBende aynı diyorum gezcem hep
Ben yarıda bırakılan tüp bebek tedavisinden kendiliğinden hamile kaldım bir hafta iğneleri kullandım artık opu olacaktım kist çıktı doktor böyle devam edemem iptal dedi yıkıldım resmen o kadar iğne para boşa gitti gelecek ay tekrar başlayalım dedi tüm ilaçları tekrar aldım o kadar ağladım ki rabbim bana muzizemi gönderdi
Çok şükür canım rabbim tüm isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinİşte bişeyler ters gidiyorsa daha iyisi olacağı içindir ne güzel normal yolla hamile kalmışsın
Uyandınmi bak ben şimdi uyandımm.Sen uyanmadan Ben belki de uyanmis olurum
Bi iban noyla para gönderiyorsun açıklamada nickini veya kk ya girdiğin email adresini söylüyorsun kazen bey de seni pro yapıyor kuzu ama para burslu öğrencilere gidiyor böyle olması da hoşuma gittiAa nasil pro olunuyor