- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #45.741
Serum fizyolojik ne olay kiz![]()
Onu hemen almak lazım mı. Ne zaman sonra kullanıyoruz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serum fizyolojik ne olay kiz![]()
O zamaaan kızçemi uyutup balıkımla süt partisi zamanıOoyyyy parti devam ediyorr bitanem iç tabi bekliyorumm![]()
Kuzum yenidoğanlarda çok sümün oluyormuş. Serum fizyolojik tuzlu su halk dilinde o bebeğin burnunu temizlemek için bir solusyon gibi düşün. Aspiratörlede çekiyorsunSerum fizyolojik ne olay kiz![]()
Amin insallah kuzum ya birdaha Acil gitmem insallah
Soz verdim dedim doktora sizi rahat birakcam tatilde![]()
Ay niye almıyor ısrarlaEşim e bebeğe gitti bebek için çamaşır deterjanı almaya bilin bakalım ne almadan gelmişyine kaldı yıkama işlemi ya
![]()
Birsey yok kuzumm cok şükürr bizde ilk zamanalrda böyleydikk çok cektik yaa kafa yoruldu düşünmekten niye oyle niye boyle geldii daha ben pazar lekelenmem oldu baya yoğun cok minnakta kan gelmişti ödüm koptu kaçhaftalıktı hatırlamıyorum pazar günü acile geliyom beni doğumhaneye çıkarıyolar nese meğersem doktor tatildeymiş izninde denk getirmişim hahahahaa adamı aradılarda geldii baktı birşey yok dedii bana diyokii aninda gordün koştur koştur geldin dimiAmin insallah kuzum ya birdaha Acil gitmem insallah
Soz verdim dedim doktora sizi rahat birakcam tatilde![]()
Baby plusa dikkat etmemişim bir bakayım. Chicco gördüm onunda insanlar aparatını bulamıyormuş o yüzden vazgeçmiştim.Kuzu baby plus yengemde otri bebe kullanıyodu sonra buna geçti çok beğendi fark yok dedi
Burundan sümük çekme aparatları kuzu![]()
Sanırım almak lazım kuzu daha iyi nefes almaları içinde çok iyi oluyoOnu hemen almak lazım mı. Ne zaman sonra kullanıyoruz acaba
Anladım canım, ikimize de çok geçmiş olsun o zamanBen en başından beri bakıyorum hatta hamileliğimin 7. Haftasına kadar glifor da kullanmıştım. Hastaneye yattığım dönemde ama dediğin gibi her öğün bakıyorlardı. Doğuma kadar devam ederim ben
Ay niye almıyor ısrarla![]()
Anladım canım, ikimize de çok geçmiş olsun o zaman![]()
Chiccoyu görmedim hiç kuzu bunlarıda öneri üzerine aldım bak atiyimBaby plusa dikkat etmemişim bir bakayım. Chicco gördüm onunda insanlar aparatını bulamıyormuş o yüzden vazgeçmiştim.
Ah o ne bicim doktorSana benim doktordan lazım korkudan soru soramıyorsun:)))
Cicegim ya rabbim iyiligini versin beni yalniz birakmiyorsunBirsey yok kuzumm cok şükürr bizde ilk zamanalrda böyleydikk çok cektik yaa kafa yoruldu düşünmekten niye oyle niye boyle geldii daha ben pazar lekelenmem oldu baya yoğun cok minnakta kan gelmişti ödüm koptu kaçhaftalıktı hatırlamıyorum pazar günü acile geliyom beni doğumhaneye çıkarıyolar nese meğersem doktor tatildeymiş izninde denk getirmişim hahahahaa adamı aradılarda geldii baktı birşey yok dedii bana diyokii aninda gordün koştur koştur geldin dimibende dedim napayim degişik şeyler gorünce ödüm koptu dedimm arada degişik lekeler gelir dedi ağrın yoksa birşeyde yoktur dedi baktı ultrasonda yoktuu adamı boşuna tatilin içine ettim
![]()
![]()
Sanırım almak lazım kuzu daha iyi nefes almaları içinde çok iyi oluyo
Bende de bundan 6 tane var. Doğduğunda bunlar daha kolay oluyorSayfa Bulunamadı
www.e-bebek.com
Bundan aldım kuzum
Tecrübesizlik ne yapalım yani dimi böyle böyle öğrendik öğrenmeye devam ediyoruzİlk zaman bende öyle oldum ya eşim liste yap hazırlık yapmaya başlayalım deyince 1 hafta ne alacağım diye düşündüm nerden başlayacağımı bilemedim![]()
Bitmiyo hiç yaBir tane daha eksik çıktı tam bitti derken hıh:)
Trendyoldan aaa yok şimdi baktım wee den almışım 70 liraOda çok iyi ama pahalı sanırım
Bende de bundan 6 tane var. Doğduğunda bunlar daha kolay oluyor