Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Yeterince folik asit alıyorum ya daha fazla almayayım ozaman

İşte zeytin manyağı ben bunu beğendi

Kaloriferin üstüne olurmu kii ben evde dışarda 4gün beklettim daha bugün iyice yumuşadığını anladımm ideal 5 gün müş zaten

Ooo almazmıı kilo özellikle yoğurt kuruyemişler aldırıyormuş bide

Onları yiyorum neyse ki bu arada avokado şekeri kolesterolü dengeliyormuş tatlı yiyip üzerine avokado yiyebiliriz ozaman

Kaloriferin üstüne olurmu kii ben evde dışarda 4gün beklettim daha bugün iyice yumuşadığını anladımm ideal 5 gün müş zaten
Dışarısı çok soğuk normalde elmanın yanına koyuyodum sıcakta oluyodu, pazardaki adam dedi bizde kaloriferin üstüne koyduk 3-4 güne anca oluyor

Reactions: Jou
Dışarısı çok soğuk normalde elmanın yanına koyuyodum sıcakta oluyodu, pazardaki adam dedi bizde kaloriferin üstüne koyduk 3-4 güne anca oluyor
Dişarıda derkenn ayy hahaha mutfakta biyerde duruyordu kuzu kaloriferin üstüne ilkkez duydum bozulur diye belki şey ettim iyice sıcaktan

Onları yiyorum neyse ki bu arada avokado şekeri kolesterolü dengeliyormuş tatlı yiyip üzerine avokado yiyebiliriz ozaman
Hahahaha olabilirrrr eşimm biara bi tatlı almıştı yoğurtla iyice bastır ye diyodu bana eee ne anladım tatlı yemekten

Bnm de biraz öyle ya iyidir fln ama doğumumda misafir gibi oturmuştu. Annem sağ olsun gelen giden hep ilgilendi kaynanam kalkıp çayını bile katmadı. Anca gelip başımda bn emzirirken öyle incelerdi bebek ağladı mı aç bu çocuk derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…