• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yoğurtta dengeliyorr tatlıyı bana tatlı yerine kinder yumurta alıyoo onu yiyorum oyuncağıda yapıyorum oyuncaklı yumurta varya onu alıyo bana 😂😂
Aha böyle paket içinde 3 tane var :KK70: oyy kocam yaaaa adam daha ne yapsınnnn🥲🥲

Eki Görüntüle 3033162

Yaaa çok tatlı ama 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Eşime yalvarıom noluurr tatlı alma diye. Ama bnm dr haftada bi kez sütlü tatlı olabilir fln dedi. Gerçi bn geçen baya kümede fln götürdüm de 😬
Sutlü tatlı bana soğuk baklava almıştı daha almıyo neolur neolmaz diyo iştee vallahii hamilelikte ben böyle birşey beklemezdiimm

Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan😅 birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.😀
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.
Elma muz varsa onlarla aynı poşete koy. Ya da alüminyum folyo ile sar o zaman olgunlaşıyor

Yok soğuk baklava kalorisi fazla ya. Kazandibi sütlaç fln kafi 😅
Kızzz asıll sütlaç tehlikeliii 😆😆 soğuk baklavada süt var çok şeker etmiyolar diye biliyorum ben bide parcar şekerindenmi ne ediyolar burda özel biyer eşim özellikle ordan almıştı künefede fena eder şekerini vallahi😂

Kızzz asıll sütlaç tehlikeliii 😆😆 soğuk baklavada süt var çok şeker etmiyolar diye biliyorum ben bide parcar şekerindenmi ne ediyolar burda özel biyer eşim özellikle ordan almıştı künefede fena eder şekerini vallahi😂
Sütlacımı kendim yapıom bn ya 😍az pirinçli fln . Hımm pancar şekerli hiç denemedim. Ama napalım arada kaçamak yapcaz artık . Nefis çekiyo istiyo . Sabır sabır da bi yere kadar 😅

Anaaam geldi miii😍
Geldii geldiii hattaa halısını ve perdesinide aldık trendyoldan yolda 🥲🥲 perde tutcağıda aldım cok güzel orgülü tavşan 🥲🥲 şifonyeri bide gençkende kullanır bayada buyük içi cok beğendik biz eşimle bukadar beklemiyorduk büyüdümü kullanırr çekmecenin kapağını değiştirir misss

Sütlacımı kendim yapıom bn ya 😍az pirinçli fln . Hımm pancar şekerli hiç denemedim. Ama napalım arada kaçamak yapcaz artık . Nefis çekiyo istiyo . Sabır sabır da bi yere kadar 😅
Ben bugüne kadar diyet yaptımm ne sabrı öldüm oldümm sabrın sonu selamet derler ya aynende öyle oldu😂😂
Ama yinede dikkst et kuzumm pirinçte şeker

Oy darısı başıma fotosunu bekleriz 😍 atmışmıydın daha önce :)
Hic hatırlamıyorum ama bunu almıştım kuzum çilek odasında 2700 ze aldımm simdi olmuş 3bin kafayı yemişlerrr
Screenshot_20220323-225741_Chrome.jpg

Geldii geldiii hattaa halısını ve perdesinide aldık trendyoldan yolda 🥲🥲 perde tutcağıda aldım cok güzel orgülü tavşan 🥲🥲 şifonyeri bide gençkende kullanır bayada buyük içi cok beğendik biz eşimle bukadar beklemiyorduk büyüdümü kullanırr çekmecenin kapağını değiştirir misss
Ohhh ne güzel odası tamamlanıyor 😍 bende halı siparişini vercem bakalım

Tatlım ben bir süredir araştırma içerisindeyim.

Cybex Eezy S Twist+2 (360 derece) Bebek Arabası & Cybex Aton Ana Kucağı & Adaptör (11,600 TL) +hediyeli​

Prego Quattro Vip travel sistem 2079 (6.300-5.300 arası)
Prego Quattro Vip Travel Bebek Arabası 2079

Bu iki modelde çok güzel ben çok beğendim. Maddiyat açısından PREGO olanı seçtim diğerinin yarı fiyatı.. kartımda yer açılınca bu modeli alıcam fiyat performans olarak gayet makul olduğu için..

Bağlantılarını verdim altında özelliklerini karşılaştırabilirsin.. Zaten puseti ikisinde de araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. Onun için araç koltuğuna belli bir süre ihtiyaç yok.

Selam canım bebek arabasını daha dün aldık. Yoykonun innovasyosyon modelini tercih ettim ben. Hantal görünümlü olmaması, kullanımının kolay olması ve de biraz da şık bir görünüme sahip olması benim kriterlerim arasındaydı. Bebek arabası, puset ve ana kucaği içinde.
Ürünü dolap uygulamasından ederinin yarısının da altına satın aldık. Incelemek istersen linki şu: Yoyko innovation Bebek Arabası 3 in 1 Beyaz
Hanımlar öneriler için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Bizde bu gün Prego Solo 2032 Modelini aldık.Ankarada yaşayanlar varsa, Babymall (İstanbul yolu üzerindeki) mağazasından indirimli şekilde 3550 TL ye aldık.
Allah sağlıkla afiyetle huzurla kullanmayı nasib etsin hepimize 🌹🌹
Ay bir de Sade frappe Sade frappe detaylı bakamadım ama beyaz renkli ilk defa gördüm bebek arabası ve direk kirlenir, lekelenirse ne yaparım diye düşündüm 🤔🙊

Back