Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay ne güzel çıkarmışsın aradan hayırlı olsun

Ay bir de Sade frappe detaylı bakamadım ama beyaz renkli ilk defa gördüm bebek arabası ve direk kirlenir, lekelenirse ne yaparım diye düşündüm
Bir çok markanın beyaz modeli var aslında canım. Ikinci el ve beyaz renk olmasina rağmen tertemiz geldi ama tabi ben de kullanmadan önce bi detarjanla geçiçem üzerinden. Deri kumaş olduğu için kolay temizleniyordur diye düşünüyorum

İnşallah ya kolay temizlensin.
2 gündür mağazaları gezdik, hiç görmedim beyaz. Güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah

Aynı maalesef, inşallah bu doğuma gelmezler korkuyorum vallahi

Aynı tasvir etmişsin...İlk doğumumda aynısı oldu.
Annem rahatsız, Ablamın eşi bacağından ameliyat oldu ne zaman ayaklanacağı belli değil.Bunları bildiği halde hala demiyor doğumda ben gelir ilgilenirim seninle diye.Ancak kızı alır götürürm biraz bende kalır sen de bebeği büyütürsün diyor.Iki kez dedim hem bana bakarsın hem ona diye ama hala aynı şeyi diyor.
Eşime yıllık izin al demekten baska seçeneğim kalmadı.Memleketten uzak olmak zor.

Son düzenleme:
Ahahaha bana da bütün arkadaşlarım IQ yerlerde. Umarım doğumdan sonra düzelir diyorlar
Çok şükür. Sağlıkla gelsin hepsi
Of ben hala hiçbir şey alamadım, almaya kalkıyorum hiçbir şey beğenemiyorum Bu gidişle bezle gezicek gibi duruyor. Siz nasıl bitirdiniz ben şoktayım
Ahahah yavrumun bir bezi bile yok
Kızlar yavaş yavaş alın kafanız rahatlasın bi an önce
Beğendiğim hastane cıkışı 1000 falan diyor şoka girdim hiçbid şeyide yok sadece eldiven şapka battaniye tulum
Canım 1000 lira mı
İnstagramda beyazeltasarim diye bir sayfa var bunlardan yapıyor aynısını hem de isimli. Fiyatı da uygundu bi bak istersen
Günaydın kızlar, bende yeni sabah oldu

Normal doğum yaparsak öncesinde bir şey yeniyor mu biliyor musunuz?
Yeniyor ama çok çok az. ne olur ne olmaz sezeryana döner diye yedirmiyorlar
Yarın kontrole gidiyoruum çok heycan annecim
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…