• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hahahaha bian attım.ağzıma ondan herhalde 😂😂😂😂 bitirdim eninde sonunda yarısını kestim yedim.yarında o yarısını yiycemm çokta pahalıymış yaa 15 mi ne tanesi🙄

Öyle yediysen helal olsun kız muzla karıştırıp yiyen de var onu :) cidden çok pahalı ben alırken indirim kovalıyordum

Ekran görüntüsü aldm canım çok teşekkür ederim,ben de züber aldm eve zor anlarda yerim bastırır diye ama ekstra tatlı alıyoruz surekli

Linkini bıraktım buraya, bu kadını takip ediyorum son zamanlarda😊

Şu da benim yaptıklarımın görüntüsü:

Yulaf hem tok tutuyor hem de kabızlığı önlüyor. Hamileliğimde çok sevmeye başladım. Çok tüketiyorum.
664FEFF4-5A3E-4023-B59F-3EBAC9EF0428.jpeg

Linkini bıraktım buraya, bu kadını takip ediyorum son zamanlarda😊

Şu da benim yaptıklarımın görüntüsü:

Yulaf hem tok tutuyor hem de kabızlığı önlüyor. Hamileliğimde çok sevmeye başladım. Çok tüketiyorum.
Eki Görüntüle 3033126
Ayyy biliyorum bunu benn ama yapmaya üşeniyorumm 😂

Kızlar migrosta nivea 750 ml bebek şampuanında ve bakım kreminde %60 indirim var. Uygulamada gördüm şimdi

Kızlar hastane çıkışı 20li olan andywawa markalı ürünlerin bazılarında trendyol ve çiçeksepetinde indirim var. Çiçek sepetinde daha uygun bu arada 650 lira olan ürünü 522,5 liraya aldım. Tabi 30 TL kuponda tanımlamışlar bu fiyata denk geldi satıcı ilke bebe 😍 5 parça hastane çıkışları bile en ucuz 140 liralarda ona göre almak isteyen olursa kaçırmasın 🍀

Kızlar bugün hepsini toplu sipariş verdim epey araştırdıktan sonra karar verebildim.
Indirim kuponlarıyla gercekten komik rakama aldım bunca şeyi isterseniz bir inceleyin canlar ❤

Ekledim

Toplam maliyeti 3600 falan tuttu bunca şey
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah

Avokado ne işe yarıyor tüp bebekte faydalıydı yiyordum da hamilelikte ne faydası varmış ki bende yiyim bebeğe kilo aldırıyorsa hemen yerim :KK53:
Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan😅 birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.😀
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.

Back