Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avakoduyu bebişlerinize yedirin haftada 3 gün ek gıdaya geçtiğinde...Ben sevmiyorum kızımdan kalan olursa salataya doğrayıp yiyoruz tadı kayboluyor böylece...
Tv de prof. dr dan dinlemiştim.Avokadonun içeriğine en yakın olan zeytinmiş kızlar...
Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.
Avakoduyu bebişlerinize yedirin haftada 3 gün ek gıdaya geçtiğinde...Ben sevmiyorum kızımdan kalan olursa salataya doğrayıp yiyoruz tadı kayboluyor böylece...
Tv de prof. dr dan dinlemiştim.Avokadonun içeriğine en yakın olan zeytinmiş kızlar...
Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.
Bu benim kaynanam misafir gibi agirlarim hep suyunu bile almaz ,çok iyi biri aslında ama başka evi benimseyemiyor galiba asla iş yapmaz hiç kırmaz üzmez ama bu huyunu bir türlü asmiyor,doğumda bile yapmadı geldi sadece yük oldu
Bnm de biraz öyle ya iyidir fln ama doğumumda misafir gibi oturmuştu. Annem sağ olsun gelen giden hep ilgilendi kaynanam kalkıp çayını bile katmadı. Anca gelip başımda bn emzirirken öyle incelerdi bebek ağladı mı aç bu çocuk derdi
Yoğurtta dengeliyorr tatlıyı bana tatlı yerine kinder yumurta alıyoo onu yiyorum oyuncağıda yapıyorum oyuncaklı yumurta varya onu alıyo bana
Aha böyle paket içinde 3 tane var oyy kocam yaaaa adam daha ne yapsınnnn
Evettt son aylarrda acayip şişiyomuşuzzz buyüzdenn bende memnunumm yaa iyiki diyet yaptım hep arada buara kaçamak ediyorum ama idare ediyorum enazından