• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan😅 birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.😀
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.

Yeterince folik asit alıyorum ya daha fazla almayayım ozaman 🤢

Avakoduyu bebişlerinize yedirin haftada 3 gün ek gıdaya geçtiğinde...Ben sevmiyorum kızımdan kalan olursa salataya doğrayıp yiyoruz tadı kayboluyor böylece...
Tv de prof. dr dan dinlemiştim.Avokadonun içeriğine en yakın olan zeytinmiş kızlar...

İşte zeytin manyağı ben bunu beğendi Hoppa

Çok yedim hala yiyorum, haftada 3 gün mutlaka tanesine 15 tl veriyorduk ekimde falan😅 birde şimdi soğuk ya olmuş çok olmuyor marketlerde şimdi kaloriferin üstüne koydum 3 günde olur inşallah.😀
Avakado folik asit açısından çok zengin bir meyve, cocugun gelişiminede çok destek oluyor. Bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ama bizim bebek normal ilerliyor hiç öyle ekstra kilolu değil.
Kaloriferin üstüne olurmu kii ben evde dışarda 4gün beklettim daha bugün iyice yumuşadığını anladımm ideal 5 gün müş zaten

Ooo almazmıı kilo özellikle yoğurt kuruyemişler aldırıyormuş bide

Onları yiyorum neyse ki 🤗 bu arada avokado şekeri kolesterolü dengeliyormuş tatlı yiyip üzerine avokado yiyebiliriz ozaman :KK53:

Kaloriferin üstüne olurmu kii ben evde dışarda 4gün beklettim daha bugün iyice yumuşadığını anladımm ideal 5 gün müş zaten
Dışarısı çok soğuk normalde elmanın yanına koyuyodum sıcakta oluyodu, pazardaki adam dedi bizde kaloriferin üstüne koyduk 3-4 güne anca oluyor

• Beğen
Reactions: Jou
Dışarısı çok soğuk normalde elmanın yanına koyuyodum sıcakta oluyodu, pazardaki adam dedi bizde kaloriferin üstüne koyduk 3-4 güne anca oluyor
Dişarıda derkenn ayy hahaha mutfakta biyerde duruyordu kuzu 😂 kaloriferin üstüne ilkkez duydum bozulur diye belki şey ettim iyice sıcaktan

Onları yiyorum neyse ki 🤗 bu arada avokado şekeri kolesterolü dengeliyormuş tatlı yiyip üzerine avokado yiyebiliriz ozaman :KK53:
Hahahaha olabilirrrr eşimm biara bi tatlı almıştı yoğurtla iyice bastır ye diyodu bana 😂😂 eee ne anladım tatlı yemekten

Bu benim kaynanam misafir gibi agirlarim hep suyunu bile almaz ,çok iyi biri aslında ama başka evi benimseyemiyor galiba asla iş yapmaz hiç kırmaz üzmez ama bu huyunu bir türlü asmiyor,doğumda bile yapmadı geldi sadece yük oldu
Bnm de biraz öyle ya iyidir fln ama doğumumda misafir gibi oturmuştu. Annem sağ olsun gelen giden hep ilgilendi kaynanam kalkıp çayını bile katmadı. Anca gelip başımda bn emzirirken öyle incelerdi bebek ağladı mı aç bu çocuk derdi 🙄

Mantıklı ama :))
Yoğurtta dengeliyorr tatlıyı bana tatlı yerine kinder yumurta alıyoo onu yiyorum oyuncağıda yapıyorum oyuncaklı yumurta varya onu alıyo bana 😂😂
Aha böyle paket içinde 3 tane var :D oyy kocam yaaaa adam daha ne yapsınnnn🥲🥲

images.jpeg

Back