• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende oyle düşünüyorum canim ne istiyorsa abartmadan yiyeyim diyorum dogum oncesi kendime ödül ve moral olsun diye :dondurma:

alisirim sanirim psikolojik olarakta diski olayına, sonuçta doktorlar her dogumda goruyorlar o durumu normal bisey :)

Kesinlikle tamamiyle kısmakta zor. Abartmadan canının istediğini yemek lazım bencede. Alışık olsada ben çok çekinirim ya 🙈

Sezeryan gibi olmuyor geceden yeme diyorlar mesela onda. Normal aniden geliştiği için yeme falan diyemiyorlar. Ama herkes zaten sancıyla yiyemiyorsun diyorlar 🤭

Arkadaşta benim gibi acılar bile fayda etmemiş yemiş vallaa yeriz bence bizde ya :))

Kesinlikle tamamiyle kısmakta zor. Abartmadan canının istediğini yemek lazım bencede. Alışık olsada ben çok çekinirim ya 🙈
Şimdi o kadar sağlıklı yemekten sonra yine tatlı yedim 😑buna nasıl engel olacağm kızlar,şekerim sınırda ve yemeğe ekmeğe çok dikkat edip arkasından hep tatlı yiyorum ve pişman oluyorum 😑

Şimdi o kadar sağlıklı yemekten sonra yine tatlı yedim 😑buna nasıl engel olacağm kızlar,şekerim sınırda ve yemeğe ekmeğe çok dikkat edip arkasından hep tatlı yiyorum ve pişman oluyorum 😑
Ben mesela başlarda tatlı türü yemiyordum sevmeme rağmen canım istemiyordu. Doktor şeker yüklemesi yapmadı ama çok tatlı türü yeme dedi. O günden beri aşırı tatlı çikolata istiyor canım ve yiyorum da🙈

Eve almamak öyle şeyler olunca yiyorsun canım

Ben mesela başlarda tatlı türü yemiyordum sevmeme rağmen canım istemiyordu. Doktor şeker yüklemesi yapmadı ama çok tatlı türü yeme dedi. O günden beri aşırı tatlı çikolata istiyor canım ve yiyorum da🙈

Yasaklar çiğnenmek içindir çünkü :)

Aynne benimde aylarca canım hiç tatlı çekmedi son zamanlarda çok çekiyor ve yiyorm

Eşim sağolsun alıp duruyor 😑

Bu eşler neden böyle yaa :) doktor da bana yasakladığından beri doğru düzgün tatlı yemeyen adam hergün eve tatlı alır oldu. Bu zamana kadar ona rağmen yememeyi başardım ama artık bi yere kadar insan dayanıyor 😂

Ben bizim burda yeniyor diye duydum, su geldikten sonra bi kaç saat vaktimiz varmış. Elimiz ayagimizin dolaşmasına gerek yok dediler. Ilik bir duş alıp bir seyler yiyebilirmisiniz cunku ikinirken enerjiye ihtiyacımız olacakmış fakat benim cekincem su yonde; ikinirken diski gelmesi beni utandırıyor. bir seyler yersem daha cok gelecek. :110:
Hastanede duş alınıyormu yaaa ben onu bilmiyodum evetttt yemek konusunda oyüzden yememeyii tercih ediyorumm🤣🤣

Bu eşler neden böyle yaa :) doktor da bana yasakladığından beri doğru düzgün tatlı yemeyen adam hergün eve tatlı alır oldu. Bu zamana kadar ona rağmen yememeyi başardım ama artık bi yere kadar insan dayanıyor 😂
Gerçekten ama kıyamıyor da yazık,zuhalde bugün kunefe dondurma vardı ne güzel görünüyor dedim,çok canım çekmişti,çıktı işi vardı gelirken almış

Adam iyi niyetli ama farkında olmadan kötülük yapıyor işte😅😅😑

Gerçekten ama kıyamıyor da yazık,zuhalde bugün kunefe dondurma vardı ne güzel görünüyor dedim,çok canım çekmişti,çıktı işi vardı gelirken almış

Adam iyi niyetli ama farkında olmadan kötülük yapıyor işte😅😅😑

İyi niyetli kötülük 🤭

Back