Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi o kadar sağlıklı yemekten sonra yine tatlı yedim buna nasıl engel olacağm kızlar,şekerim sınırda ve yemeğe ekmeğe çok dikkat edip arkasından hep tatlı yiyorum ve pişman oluyorum
saglikli tatli bir seyler yesen? Ben instagramda cok basit tariflere denk geldim ve 2 saatte bir aciktigim icin onlardan tüketiyorum. bir ornek mesela;
-muz
-hindistan cevizi
-labne
-kakao
(ben ek olarak yulaf ekledim, muzum olgunlastigi icin biraz civikti)
hepsini karistirip, yuvarlak top yapıyorsun dolaba at az donsun. Tadi cok güzel, kesinlikle tatlı krizlerini onluyor ve saglikli atistirmalik.
saglikli tatli bir seyler yesen? Ben instagramda cok basit tariflere denk geldim ve 2 saatte bir aciktigim icin onlardan tüketiyorum. bir ornek mesela;
-muz
-hindistan cevizi
-labne
-kakao
(ben ek olarak yulaf ekledim, muzum olgunlastigi icin biraz civikti)
hepsini karistirip, yuvarlak top yapıyorsun dolaba at az donsun. Tadi cok güzel, kesinlikle tatlı krizlerini onluyor ve saglikli atistirmalik.
Hahahaha bian attım.ağzıma ondan herhalde bitirdim eninde sonunda yarısını kestim yedim.yarında o yarısını yiycemm çokta pahalıymış yaa 15 mi ne tanesi