• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Onuda ben sorcaktımm hahahah acaba 🤣
Ben bizim burda yeniyor diye duydum, su geldikten sonra bi kaç saat vaktimiz varmış. Elimiz ayagimizin dolaşmasına gerek yok dediler. Ilik bir duş alıp bir seyler yiyebilirmisiniz cunku ikinirken enerjiye ihtiyacımız olacakmış fakat benim cekincem su yonde; ikinirken diski gelmesi beni utandırıyor. bir seyler yersem daha cok gelecek. :110:

Ben bizim burda yeniyor diye duydum, su geldikten sonra bi kaç saat vaktimiz varmış. Elimiz ayagimizin dolaşmasına gerek yok dediler. Ilik bir duş alıp bir seyler yiyebilirmisiniz cunku ikinirken enerjiye ihtiyacımız olacakmış fakat benim cekincem su yonde; ikinirken diski gelmesi beni utandırıyor. bir seyler yersem daha cok gelecek. :110:

Arkadaşım sancısı olunca hemen hamburger söylemiş bi güzel yemiş sonra gitmiş hastaneye sonra tabi dışkı gelmesi kaçınılmaz ıkınıyorsun sonuçta sürekli🤭

Arkadaşım sancısı olunca hemen hamburger söylemiş bi güzel yemiş sonra gitmiş hastaneye sonra tabi dışkı gelmesi kaçınılmaz ıkınıyorsun sonuçta sürekli🤭
Bende oyle düşünüyorum canim ne istiyorsa abartmadan yiyeyim diyorum dogum oncesi kendime ödül ve moral olsun diye :dondurma:

alisirim sanirim psikolojik olarakta diski olayına, sonuçta doktorlar her dogumda goruyorlar o durumu normal bisey :)

Bir ilçedeyim cnm. Toplamda 3 tane özel hastane var.
Bir tanesini ben kesinlikle istemiyorum
Diğer hastanede eğer doktorun o hastaneden değilse ne sezeryan ne de normal doğuma alıyor seni
Diğeri de benim doğum yapmak istediğim hastaneydi.
Fakat o da prosedürü değiştirmiş.
Ücreti mukabilinde sezeryan yapmasını biliyorlar
Fakat normal doğuma girmiyorlar
İş gerçekten ticarete dökülmüş sağlık sektöründe

Sen annesin yapmak zorundasın içmek zorundasın
Herşey kafada biter
Kendini şöyle zorla böyle yap modunda biri
Benlik biri değil kesinlikle
Yıldızımız hiç uyuşmadı
Ama işinde iyi o da çok iyi o yüzden biraz sorun etmedim
Bakalım önümüzdeki ay tekrar gideceğim o zaman ne diyecek
2 hafta sonrada kendi doktorumla gidip konuŞacağım
Küçük ilçenin (-) yanları malesef 😕 En iyisi yine kendi doktorun olucak sanırım 🍀

Günaydın kızlar, bende yeni sabah oldu🥲

Normal doğum yaparsak öncesinde bir şey yeniyor mu biliyor musunuz?
Sezeryan gibi olmuyor geceden yeme diyorlar mesela onda. Normal aniden geliştiği için yeme falan diyemiyorlar. Ama herkes zaten sancıyla yiyemiyorsun diyorlar 🤭

Lavman yapılıyor onun için sanırım

Back